صندلی داغ نهایی
-
Masoumeh.shreplied to Mahdi Jafari 1 on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 نه من سال قبل و کار کردم نبود من ک نوشتمش ولی میگم سوال مسخره ای بود باید کلی تر سوال میدادن
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to mahdii on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohsen-sari از دوتا جا بمونی بد نیست:/
امسال سیل مشکلات اومده سمتم -
zeinab dehghanireplied to shayan jafari on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani چی بود 17
این مواد دخانیات باید میگفتیم کدومش بود
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to shayan jafari on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari کاملا موافقم. من دیروز در مجموع 4 ساعت زمان گذاشتم درسنامه کتاب شب امتحان خیلی سبزو خوندم توی 3 ساعت 1 ساعت هم خرداد و شهریور 99 رو حل کردم. خیلیم خوب بود امتحان بنظرم. برای اینجور درسا نباید کتابو خوند. 200 صفحه کتابو اخه چجوری تو یه شب میشه جمعش کرد. باید یه درسنامه خلاصه و جمع جور بخونی کارو راه بندازه
-
Abolfazl Sattarireplied to zeinab dehghani on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani چی بود 17
این مواد دخانیات باید میگفتیم کدومش بود
دو نات ایوئن تاک اِبئوت دیس ://
بس کن به مولا سلامت تموم شد ://// -
Ali Afsharjam دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 چند میشید ؟
-
zeinab dehghanireplied to danial hosseiny on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani
سوال ۱۶ که واقعا بدتر بود.
تمامش موارد ذهنی بود. عملا هیچکدومشون هیچ بازتابی توی جسم آدم نداشت
یادآوری نکنید
لنت به طراح سوال
حیف اون وقتی ک گذاشتم براش -
danial hosseinyreplied to Mahdi Jafari 1 on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1
امتحان خیلی خوب از نظر شما جه نمره ای داره؟ -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to danial hosseiny on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny ب شدت موافقم باهات
-
zeinab dehghanireplied to Abolfazl Sattari on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari من اینو بس کنم..
علوم اجتماعی پشت در منتظره -
Abolfazl Sattarireplied to zeinab dehghani on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari من اینو بس کنم..
علوم اجتماعی پشت در منتظرهبه تبصره متوسل خواهیم شد جمیعا :||
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Ali Afsharjam on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Afsharjam من فقط سوال اخر مورد اولش و اون سوالی که گفته بود فرد مبتلا به ایدز بعد درمان بیماریشو منتقل نمیکنه رو اشتباه نوشتم بقیش درست بود خداروشکر
-
danial hosseinyreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
میترسم توی ۱۸ ۱۹ سالگی در اثر ضعف اعصاب دیگه کم کم بریم سمت پارکینسون گرفتن -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to danial hosseiny on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny از 16.5 به بالا نمره خوبیه بنظرم. البته بازم بستگی به درسش داره
-
ابوالفضل ریسیreplied to Mahdi Jafari 1 on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 خواهش میکنم
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Abolfazl Sattari on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari من میخونم
خیلیم میخونم بچها احتمالا بشناسن منو
ولی وقتی بخاطر ی سری پروسه ها وجودت پر حال بد بشه چی میشه کرد -
Abolfazl Sattarireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در صندلی داغ نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari من میخونم
خیلیم میخونم بچها احتمالا بشناسن منو
ولی وقتی بخاطر ی سری پروسه ها وجودت پر حال بد بشه چی میشه کردبهتره از این به بعد بیشتر به آیندت فک کنی و هر پروسه ای رو وارد زندگیت نکنی :))
-
shayan jafarireplied to danial hosseiny on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من سر انگشتی دیدم 18 ب بالا
-
Abolfazl Sattarireplied to shayan jafari on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من سر انگشتی دیدم 18 ب بالا
خوش به حالت من پاسخنامه رو وا کردم بوی بد خونه رو ورداش
-
danial hosseinyreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
خیلی دلم میخواد با توجه به چیزی که دارم توی پیاما میبینم بشینیم یه گپی باهم بزنیم.
ولی خب متاسفانه خصوصیا رو بستن
2504/4192