صندلی داغ نهایی🔥🔥
-
@mitra-ism-rahmani آخه مال ما هم سخت گیر بودن
از الان مقدمه چینی بکن و بگو که نهایی تاثیر نداره شاید نرم تر بشن😶@نگین-محمدیان :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یک ساله دارم مقدمات میچینم نرم نشد الان میشه بنظرت؟ -
سلام به همگی💛
امیدوارم حالتون عالی باشه🍭
اومدم تاپیک رو دوباره زنده کنم😂
به ما کارنامه دادن👀
پیگیری کنید شاید مال شما هم اومده باشه بعدش بیاید با هم احساس همدردی کنیم😂💔@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
سلام به همگی💛
به ما کارنامه دادن👀
پیگیری کنید شاید مال شما هم اومده باشه بعدش بیاید با هم احساس همدردی کنیم😂💔شوخی جذابی نبود!!:face_with_tears_of_joy:
واقعن؟!!! -
@نگین-محمدیان :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یک ساله دارم مقدمات میچینم نرم نشد الان میشه بنظرت؟@mitra-ism-rahmani ما همه عکس کارنامه هامونو میفرستیم نشون بده بگو مامان نگا مال همه همینه☹️😂
-
@نگین-محمدیان :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یک ساله دارم مقدمات میچینم نرم نشد الان میشه بنظرت؟ -
@mitra-ism-rahmani ما همه عکس کارنامه هامونو میفرستیم نشون بده بگو مامان نگا مال همه همینه☹️😂
-
بچه ها خارج از بحث کارنامه و اینا. به نظرتون میشه دینی دهم و دوازدهم رو تو این چند روز باقی مونده دوره کرد؟
-
@نگین-محمدیان به حق پنج تن
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
سلام به همگی💛
به ما کارنامه دادن👀
پیگیری کنید شاید مال شما هم اومده باشه بعدش بیاید با هم احساس همدردی کنیم😂💔شوخی جذابی نبود!!:face_with_tears_of_joy:
واقعن؟!!!zeinab dehghani سلام عزیزم💛😍
کاش شوخی بود😶
ولی خب ما زودتر امتحان دادیم شاید اومده از شما حتما فعلا خبری نیست برو خوش بگذرون😂🖐🏻 -
بچه ها خارج از بحث کارنامه و اینا. به نظرتون میشه دینی دهم و دوازدهم رو تو این چند روز باقی مونده دوره کرد؟
-
@mitra-ism-rahmani 😶😶😶
-
@mitra-ism-rahmani اره قبلا خوندم . ولی خیلی بیشتر روی دهم و دوازدهم مانور دادم. اصلا نتونستم یازدهم رو بخونم.
-
zeinab dehghani سلام عزیزم💛😍
کاش شوخی بود😶
ولی خب ما زودتر امتحان دادیم شاید اومده از شما حتما فعلا خبری نیست برو خوش بگذرون😂🖐🏻@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی🔥🔥 گفته است:
zeinab dehghani سلام عزیزم💛😍
کاش شوخی بود😶
ولی خب ما زودتر امتحان دادیم شاید اومده از شما حتما فعلا خبری نیست برو خوش بگذرون😂🖐🏻:face_with_tears_of_joy:
یعنیاااا
اولین پیامی ک امروز دیدم همین پست تو بود...:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
تن و بدنم هم لرزید...:face_without_mouth:
با ترس گفتم برن توی گروه مدرسه نیگاه کنن...اگه چیزی بود خودشون با چاقو آشپزخونه بیان سروقتم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :kitchen_knife: :broken_heart: -
@mitra-ism-rahmani اره قبلا خوندم . ولی خیلی بیشتر روی دهم و دوازدهم مانور دادم. اصلا نتونستم یازدهم رو بخونم.
-
Amin Rm منم دهمو نخوندم ولی خب دینی درس اسونیه میشه خوندش تو این دو هفته
-
Amin Rm منم دهمو نخوندم ولی خب دینی درس اسونیه میشه خوندش تو این دو هفته
@masoumeh-shokrollahi خیلی ممنون.
-
Amin Rm خب آره دیگه میشه چرا نشه مرور کرد
یه دور متن هر درس را بخونید بعدم تست های مارک دار
دست آخرم تست های کنکور 98 و 99@mitra-ism-rahmani مرسی .