صندلی داغ نهایی
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان
تهران مازندران فک کنم 7، 8 ساعت اختلاف دارن
بعد کنکور ان شاءالله به حق پنج تن دانشگاه تهران قبول شدیم بریم️
خب مشکل اینجاس تو شمالی من جنوب
همین خط هرمزگان مازندران رو پیاده راه بریم سال دیگه بهم میرسیمآره من نصف دوستای اینجام جنوبین
حله من پایم️
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
گفته است:
گفته است:
@نگین-محمدیان
همین خط هرمزگان مازندران رو پیاده راه بریم سال دیگه بهم میرسیمآره من نصف دوستای اینجام جنوبین
حله من پایم️
ایول
-
@سجاد-ذوالفقاری در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان
ببخشید تو اون روش درس خوندن با کامپیوتر یادم رفت منشتون کنم
خودتون دیدیش ؟نه یه بار اومدم پیاما خیلی زیاد منم همش رو رد کردم
میشه منشن کنی ممنوننوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان
بله حتما
الان پیداش میکن فک کنم صفحه 14 15 باشه الن -
اگر تا 50 دقیقه دیگه به من تخفیف ندید پا میشم میام اونجا یه ترقه میندازم تو آلا فرار میکنم
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان
بله حتما
الان پیداش میکن فک کنم صفحه 14 15 باشه النخیلی ممنون
-
گفته است:
گفته است:
گفته است:
@نگین-محمدیان
حله من پایم️
ایول
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان
️
-
اگر تا 50 دقیقه دیگه به من تخفیف ندید پا میشم میام اونجا یه ترقه میندازم تو آلا فرار میکنم
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 دبیرایی که ضبطشون مونده اونجا نباشن بعد عقب می افته
-
ابوالفضل ریسی دااااووش
150 زیاده ؟!نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari زیاد نیست
بودجه من نمیرسه
بازم عمومیا ۴۵۰ میشن
خیلی خوبه ها ولی بیشتر جا داره -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny سلام
دفعه بعد محدود میشید.
-
shayan jafari زیاد نیست
بودجه من نمیرسه
بازم عمومیا ۴۵۰ میشن
خیلی خوبه ها ولی بیشتر جا دارهنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی آرش نخریدی عمومیارو ؟
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 در صندلی داغ نهایی
گفته است:
آرش استاد طلوعی کنسل میشه ها
دوباره همین جمع میرن یه تاپیک دیگه دنبال آرش استاد باشن
-
shayan jafari زیاد نیست
بودجه من نمیرسه
بازم عمومیا ۴۵۰ میشن
خیلی خوبه ها ولی بیشتر جا دارهابوالفضل ریسی تا رایگان بودن هم جاداره ولی الا هم یه زره پول میخواد خب
-
آقا حالا جدی یه سوالی
بچه هایی که آرش ادبیات بخش دستورو دیدن میشه بگن که آلا صفرم باشیم میتونیم ازش استفاده کنیم یا نه؟
من دستور بجز شیوه بلاغی و حذف ها و وابسته وابسته هیچی بلد نیستم -
ابوالفضل ریسی آرش نخریدی عمومیارو ؟
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari زبان نگرفتم و عربی
عربی نمیخوام ولی زبان حتمیه
فارسی و دینی هم خیلی وسوسه انگیزن -
Mahdi Jafari 1 در صندلی داغ نهایی
گفته است:
آرش استاد طلوعی کنسل میشه ها
دوباره همین جمع میرن یه تاپیک دیگه دنبال آرش استاد باشن
@نگین-محمدیان
-
آقا حالا جدی یه سوالی
بچه هایی که آرش ادبیات بخش دستورو دیدن میشه بگن که آلا صفرم باشیم میتونیم ازش استفاده کنیم یا نه؟
من دستور بجز شیوه بلاغی و حذف ها و وابسته وابسته هیچی بلد نیستمنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 در صندلی داغ نهایی
گفته است:
آقا حالا جدی یه سوالی
من دستور بجز شیوه بلاغی و حذف ها و وابسته وابسته هیچی بلد نیستماینا رو هم به لطف امتحان ادبیات یاد گرفتیم
-
shayan jafari زبان نگرفتم و عربی
فارسی و دینی هم خیلی وسوسه انگیزننوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی دینی که خب آره
ولی فارسی خب چه فرقی میکنه اگه آرشو داری
دبیر فرق داره مگه ؟ -
Mahdi Jafari 1 در صندلی داغ نهایی
گفته است:
آقا حالا جدی یه سوالی
من دستور بجز شیوه بلاغی و حذف ها و وابسته وابسته هیچی بلد نیستماینا رو هم به لطف امتحان ادبیات یاد گرفتیم
@نگین-محمدیان زدی تو خال
-
فارسی و دینی هم خیلی وسوسه انگیزننوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی
گفته است:
فارسی و دینی هم خیلی وسوسه انگیزن#کمال_گرایی
-
آقا حالا جدی یه سوالی
من دستور بجز شیوه بلاغی و حذف ها و وابسته وابسته هیچی بلد نیستمنوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1
بنظرم کامل گفتن
تستها رو هم ببینی کافیه دیگه -
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرکی زبان رو گرفت نظرش رو به ماهم بگه