سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
صندلی داغ نهایی
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
حالا سفارش رو ثبت کردم
کد تخفیف هم زدم
فقط مونده راضی کردن بابام
برم ببینم چیکار میتونم بکنم️مثل این جوکه ک یارو دختر شاه رو میخاسته..
ازش میپرسن و میگه من و ننم حله فقط مونده شاه و دخترش
اصل کاری ک برای توهم مونده
اماخب ان شاءالله ک حله و میگیریش -
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
حالا سفارش رو ثبت کردم
کد تخفیف هم زدم
اماخب ان شاءالله ک حله و میگیریشوای که دقیقا همینه
نه زود میخره چیزی نمیگه
ولی همین تا من مقدمه چینی کنم طول میکشه
الان هم هنوز هیچ کاری نکردم -
حالا سفارش رو ثبت کردم
کد تخفیف هم زدم
نه زود میخره چیزی نمیگه
الان هم هنوز هیچ کاری نکردمنه دیگه حالا ک تا تهش رفتی این قدم آخر روهم محکم بردارو برو دخترشاه رو براخودت کن
هوم اوناخیلی خوبن
ان شاءالله تاشب میاد جزء محصولات خریداری شدت -
هادی رحیمی در صندلی داغ نهایی گفته است:
shayan jafari کسی کد تخفیف نداره برای محصولات آلا
دو روز پیش یکی از ادمینا گفت تخفیف میدیم بهتون نمیدونم چی شد؟
-
حالا سفارش رو ثبت کردم
کد تخفیف هم زدم
نه زود میخره چیزی نمیگه
الان هم هنوز هیچ کاری نکردمنه دیگه حالا ک تا تهش رفتی این قدم آخر روهم محکم بردارو برو دخترشاه رو براخودت کن
هوم اوناخیلی خوبن
ان شاءالله تاشب میاد جزء محصولات خریداری شدتدارم سناریو تو ذهنم میچینم که برم چی بگم
ان شالله مهربون موفق باشی -
@سجاد-ذوالفقاری در صندلی داغ نهایی گفته است:
@نگین-محمدیان
ایول
من واسه مرحله اولشم جرئت ندارم.کدوم کد تخفیف همون مال عید فطر ؟
آره من دینی و زبان میخوام جمعا میشه 375
بعد کد تخفیف رو زدم شد 300
فکر کنم آره همون کد عید فطر باشه -
@mohsen-sari اخه با ۲۰درصد کد تخفیف چیزی نمیشه خرید
-
@mohsen-sari در صندلی داغ نهایی گفته است:
@نگین-محمدیان زمان رو نوشته در حال تولید
زبان رو واژگان هم کار میکنن؟یه سری ها آره هنوز در حال تولید هستن
ولی تو فیلم معرفی یا تو توضیحات چک کنی گفته بودن
مثلا فیزیک یا شیمی اون روز یکی از بچه ها لینک داد فکر کنم 26 تا فیلم 14 دقیقه ای یه همچین چیزی بود
واسه زبان هم این چیزی بود که تو صفحه محصول نوشته:
سلام به آلایی های عزیز
وقتتون بخیر بچه ها
ببینید پر حرفی نکنم ، برای بالا رفتن راندمانتون حتما حتما حتما قبل از تماشای جلسات اموزش گرامر و تحلیل تست های ۹۹، اون ۴ صفحه لغت منو بجوییید! نخونیدا! بجوید ! یعنی چی ؟ یعنی درحدی مسلط شو که اگه ۴ تاشو توی گزینه های لغت و کلوز دیدی زیر ۵ ثانیه بتونی ترجمه کنی، به به !!
اگه این تیپی عمل کردی منم قول میدم تو گرامر متفاوت ترین ، روان ترین و البته موثرترین شیوه های تست زنی رو اموزش بدم .
تا یادم نرفته، رفقا لابه لای فیلم کلی نکته ریز میگم درجا منو pause کن! نکتمو وارد کن! و دوباره منو play کن !!
موفق باشین عزیزان ️ -
بچه های تجربی تو سوالای احتمال فصل آخر،باید با فرمول نوشتن حل کنیم یا نمودار درختی؟؟ اگه نمودار درختی حل کنیم نمره بهمون میدن؟؟
آریان تو پاسخ نامش جفت روشو هم داره و فک کنم میدن
-
Abolfazl Sattari در صندلی داغ نهایی گفته است:
بچه های تجربی تو سوالای احتمال فصل آخر،باید با فرمول نوشتن حل کنیم یا نمودار درختی؟؟ اگه نمودار درختی حل کنیم نمره بهمون میدن؟؟
آریان تو پاسخ نامش جفت روشو هم داره و فک کنم میدن
حله ممنونم
-
واسه دینی هم فیلم میبینید:/
-
آقای ثابتی و آقای حسینی فرد کنارهم دیگه سوال حل میکنن...شده برام مثل تبلیغای حرف آخر
-
میخام فقط دلیلشو بدونم ک چرااااااااا هردوشون باهم باید سوالارو حل و بررسی کنن!!
-
Abolfazl Sattari این فرمول نصف کمان برای ب دست اوردن زاویه هایی مثل ۱۵ درجه چی اینارو نمره میدن یا نه باید مث کتاب رف؟
-
@masoumeh-shokrollahi در صندلی داغ نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari این فرمول نصف کمان برای ب دست اوردن زاویه هایی مثل ۱۵ درجه چی اینارو نمره میدن یا نه باید مث کتاب رف؟
میتونی خودت بعد اثبات فرمول رو ورق استفاده کنی