صندلی داغ نهایی![🔥 🔥](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f525.png?v=41db47084f8)
-
ابوالفضل ریسی تو اینستا که هنوز نبود جایی دیدم میفرستمش
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
ممنون لطف میکنید
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
ممنون لطف میکنید
-
Amin Rm در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان نهایی بدبخت کرده منو
الان مشکلت برنامه نداشتن واسه کنکورت هست که با امتحانای نهایی تداخل داره؟؟ یا خود امتحانا رو نمیرسی بخونی و سخته؟؟
@نگین-محمدیان برنامه که میتونم بريزم و بهش برسم ولی این امتحان هایی مثل فارسی - سلامت _هویت _ خانواده همش وقتم رو میگیرن این هفته باید کامل وقتم رو بزارم رو اینا
-
@نگین-محمدیان برنامه که میتونم بريزم و بهش برسم ولی این امتحان هایی مثل فارسی - سلامت _هویت _ خانواده همش وقتم رو میگیرن این هفته باید کامل وقتم رو بزارم رو اینا
Amin Rm بیخیال اینا که نگرانی نداره اصلا هم قرار نیست براش وقت بذاریم
سلامت رو این هفته داریم ۱۴ تا درس هست که ۴ تا درس حذف شده....شما روزی ۳ ۴ تا درس رو بخون....فقط کتاب رو نگاه کن بفهمی درس راجب چیه لازم نیست که زیر سوال خط بکشی
بعد من یه گام به گام دارم سوال و جواب سلامت و هویت رو داره قراره ادیت کنم اینجا بذارم اگه خواستی بخون
اگه هم فهمیدی وقتت تلف میشه نگاه نکن فقط نمونه سوالای پارسال رو حل کن....سلامت و هویت که دیگه قرار نیست چیز جدیدی ازش بیاد همون قبلیا هست
واسه هویت هم همینطور از اول هفته بعد روزی ۲ تا درس بخونی و ... اوکی میشه
فقط نباید بذاریم که کل کتاب جمع بشه واسه شب قبل امتحان...من اینا رو یه دور خوندم بعد نوروز هر وقت بیکار بودم این دو تا کتاب رو نگاه انداختم بخاطر همین خیالم یکم راحته
-
-
Amin Rm برای فارسی هم فعلا هیچ تصمیمی ندارم....
چون کتابم سفیده و طول سال هم فقط لغت واسه آزمونا میخوندم....این رو نمیدونم قراره چیکارش کنم
@نگین-محمدیان خخخ
-
Amin Rm بیخیال اینا که نگرانی نداره اصلا هم قرار نیست براش وقت بذاریم
سلامت رو این هفته داریم ۱۴ تا درس هست که ۴ تا درس حذف شده....شما روزی ۳ ۴ تا درس رو بخون....فقط کتاب رو نگاه کن بفهمی درس راجب چیه لازم نیست که زیر سوال خط بکشی
بعد من یه گام به گام دارم سوال و جواب سلامت و هویت رو داره قراره ادیت کنم اینجا بذارم اگه خواستی بخون
اگه هم فهمیدی وقتت تلف میشه نگاه نکن فقط نمونه سوالای پارسال رو حل کن....سلامت و هویت که دیگه قرار نیست چیز جدیدی ازش بیاد همون قبلیا هست
واسه هویت هم همینطور از اول هفته بعد روزی ۲ تا درس بخونی و ... اوکی میشه
فقط نباید بذاریم که کل کتاب جمع بشه واسه شب قبل امتحان...من اینا رو یه دور خوندم بعد نوروز هر وقت بیکار بودم این دو تا کتاب رو نگاه انداختم بخاطر همین خیالم یکم راحته
@نگین-محمدیان مرسی واقعا.
-
-
ابوالفضل ریسی مرسی .
-
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی
گفته است:
امتحان نهایی فیزیک تجربی.pdf
@تجربیا
عه مرسی
من همین الان اینستا دیدم برات شات گرفتم
که بفرستم🥴 -
Amin Rm برای فارسی هم فعلا هیچ تصمیمی ندارم....
چون کتابم سفیده و طول سال هم فقط لغت واسه آزمونا میخوندم....این رو نمیدونم قراره چیکارش کنم
-
@نگین-محمدیان
یه دبیری الا داره اسمشون یادم نیست کتاب دوازدهم رو کامل بررسی کرده
همون رو ببینید خیلی تاثیر داره@mohsen-sari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان
همون رو ببینید خیلی تاثیر دارهآقای صادقی هستن
ولی حجمش زیاده -
ابوالفضل ریسی مرسی .
-
گفته است:
@تجربیا
عه مرسی
که بفرستم🥴@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
گفته است:
@تجربیا
عه مرسی
که بفرستم🥴من تا دیدمش سریع فرستادم دیگه
-
درود
بچها الان میفهمم دلیل اینکه انقد میگید آقای طلوعی چیه
واقعا بهترین استادیه که تو فیزیک دیدم
فیلمای امتحان نهایی اولین بار بود که دیدمشون واقعا همون لحظه اول ارتباط گرفتم وباعث شد امتحان نهایی رو عالی پاس کنم@سجاد-ذوالفقاری در صندلی داغ نهایی
گفته است:
درود
فیلمای امتحان نهایی اولین بار بود که دیدمشون واقعا همون لحظه اول ارتباط گرفتم وباعث شد امتحان نهایی رو عالی پاس کنمهمینه دیگه
خداروشکر -
درود
فیلمای امتحان نهایی اولین بار بود که دیدمشون واقعا همون لحظه اول ارتباط گرفتم وباعث شد امتحان نهایی رو عالی پاس کنم@سجاد-ذوالفقاری پس به حرف بچه ها رسیدید.
-
@mohsen-sari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان
همون رو ببینید خیلی تاثیر دارهآقای صادقی هستن
ولی حجمش زیادهابوالفضل ریسی
نه اتفاقا ایشون رو نمیگم همین امسال یکی دیگه از اساتید صفرتاصد رو ضبط کرد برا دوازدهم