صندلی داغ نهایی
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm فارسی این پتانسیل رو داره که تو کسری از ثانیه آدم یادش میره.....یه درس رو میخونم با بررسی همه قلمروهاش....وقتی میرم درس بعدی هیچی یادم نیست
واقعا چطوری ده و یازده امتحان ادبیات میدادیم تازه 20 هم میشدیم -
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی
گفته است:
بچه ها الان این شعر حفظ سال دوازدهم ک برای نهایی حذف شده و نباید حفظ کنیم،برای کنکورهم حذف دیگه ....درسته؟!
واینکه شعر حفظیای سال دهم یازدهم رو ک باید حفظ باشیم؟!
چون تو کنکور سوال از شعرحفظ هست مثل اینکه..تو کنکور از حفظ شعر تا حالا اصلا سوال نیومده که
ولی شعر و روان خوانی های دهم و یازدهم باید قلمرو ادبی و زبانی و ایناش رو بلد باشی....اما دوازدهم نمیخواداومده ک...
من از کنکوری پارسال پرسیدم...اومده بودهنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani هعی اینو واقعا نمیدونستم یه درد دیگه اضافه شد
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شمارا چه شده
-
گفته است:
بچه ها الان این شعر حفظ سال دوازدهم ک برای نهایی حذف شده و نباید حفظ کنیم،برای کنکورهم حذف دیگه ....درسته؟!
چون تو کنکور سوال از شعرحفظ هست مثل اینکه..تو کنکور از حفظ شعر تا حالا اصلا سوال نیومده که
ولی شعر و روان خوانی های دهم و یازدهم باید قلمرو ادبی و زبانی و ایناش رو بلد باشی....اما دوازدهم نمیخوادنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
گفته است:
ولی شعر و روان خوانی های دهم و یازدهم باید قلمرو ادبی و زبانی و ایناش رو بلد باشی....اما دوازدهم نمیخوادیا خدا
بلای جدیده
طراحا قشنگ دارن اذیت میکنن دیگه -
Amin Rm فارسی این پتانسیل رو داره که تو کسری از ثانیه آدم یادش میره.....یه درس رو میخونم با بررسی همه قلمروهاش....وقتی میرم درس بعدی هیچی یادم نیست
واقعا چطوری ده و یازده امتحان ادبیات میدادیم تازه 20 هم میشدیم@نگین-محمدیان خدایا خودت مدد رساننده ای (تاثیر درس شیرین فارسی)
-
شمارا چه شده
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi
طلا میگما این شعر حفظ سال دوازدهم ک برای نهایی حذف شده و نباید حفظ کنیم،برای کنکورهم حذف دیگه ....درسته؟!
چون تو کنکور سوال از شعرحفظ هست مثل اینکه..
اینو جواب بده!! -
شمارا چه شده
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi نگو که تو الان کتاب رو کامل فول شدی؟؟
-
بچه ها
من اصلا با تدریس آقای مرادی ارتباط نگرفتم
به دور تند عادت دارم فیلم ایشون رو هم نه میشه سرعت عادی دید(وقت کم)و نه میشه رو دور تند گذاشت چون چند ثانیه سکوت دارن و یهو سریع حرف میزنن
خرداد رو دیدم فقط بهم ثابت شد زیر ۱۵ میشم
قید نهایی رو بزنم برم لغت بخونم و آرش ببینم
یا همچنان با نهایی دست و پنجه نرم کنم
نمره امتحان واسم مهم نیست ولی اولین امتحانی هست که واسش استرس گرفتم
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گفته است:
@dr-rashidi نگو که تو الان کتاب رو کامل فول شدی؟؟
من فول بودم
-
گفته است:
@dr-rashidi نگو که تو الان کتاب رو کامل فول شدی؟؟
من فول بودم
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi خیلی هم عالی
-
@dr-rashidi
طلا میگما این شعر حفظ سال دوازدهم ک برای نهایی حذف شده و نباید حفظ کنیم،برای کنکورهم حذف دیگه ....درسته؟!
اینو جواب بده!!نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@dr-rashidi
اینو جواب بده!!سلام
نه دیگه حذفه کامل
انقد موضوع مهم هست که نیازی نباشه شعرا بیان تو کنکور
تازه اگرم بیان شاید برا قرابت بیان که چندان مفاهیم سختی ندارن اکثرا -
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استرسی که من برا هویت و سلامت دارم برا ریاضی و فیزیک ندارم
-
گفته است:
@dr-rashidi
اینو جواب بده!!سلام
نه دیگه حذفه کامل
انقد موضوع مهم هست که نیازی نباشه شعرا بیان تو کنکور
تازه اگرم بیان شاید برا قرابت بیان که چندان مفاهیم سختی ندارن اکثرانوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-rashidi حله ..چاکرم
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
یکی میتونه روش خوندن واژگان به من یاد بده
لغات دهم و یازدهم تو هر سه درس خوب خوندم چون اولویتم لغات بود
امسال بقیه مباحث زبان و عربی و فارسی رو خوندم لغات کلا ته کشیدن من هم اصلا حوصله لغت خوندن ندارم
واسه هر لغت به دیقه وقت میذارم -
استرسی که من برا هویت و سلامت دارم برا ریاضی و فیزیک ندارم
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شدهاین پست پاک شده!
-
امسال بقیه مباحث زبان و عربی و فارسی رو خوندم لغات کلا ته کشیدن من هم اصلا حوصله لغت خوندن ندارم
واسه هر لغت به دیقه وقت میذارمنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی
گفته است:
واسه هر لغت به دیقه وقت میذارمتو متن بخونشون یا تو جمله به کارشون ببر سریع یادش میگیری
راستی برا هر لغت یه معنی کافیه اونی که راحت تره رو حفظ کن فقط -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
@dr-rashidi حله ..چاکرم
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
چون تو کنکور سوال از شعرحفظ هست مثل اینکه..نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
حفظ شعر برا نهایی حذفه