صندلی داغ نهایی
-
zeinab dehghanireplied to Negin_M on ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
سلام به همگی
امیدوارم حالتون عالی باشه
اومدم تاپیک رو دوباره زنده کنم
به ما کارنامه دادن
پیگیری کنید شاید مال شما هم اومده باشه بعدش بیاید با هم احساس همدردی کنیمشوخی جذابی نبود!!
واقعن؟!!! -
Masoumeh.shreplied to _Mitra_ on ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
@mitra-ism-rahmani ما همه عکس کارنامه هامونو میفرستیم نشون بده بگو مامان نگا مال همه همینه️
-
@masoumeh-shokrollahi اصلا راهکار خوبی نبود
-
بچه ها خارج از بحث کارنامه و اینا. به نظرتون میشه دینی دهم و دوازدهم رو تو این چند روز باقی مونده دوره کرد؟
-
@نگین-محمدیان به حق پنج تن
-
Negin_Mreplied to zeinab dehghani on ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani سلام عزیزم
کاش شوخی بود
ولی خب ما زودتر امتحان دادیم شاید اومده از شما حتما فعلا خبری نیست برو خوش بگذرون -
@mitra-ism-rahmani
-
@mitra-ism-rahmani اره قبلا خوندم . ولی خیلی بیشتر روی دهم و دوازدهم مانور دادم. اصلا نتونستم یازدهم رو بخونم.
-
الان جرئت نمیکنم برم بگم مامان گوشیتو بده
-
zeinab dehghanireplied to Negin_M on ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani سلام عزیزم
کاش شوخی بود
ولی خب ما زودتر امتحان دادیم شاید اومده از شما حتما فعلا خبری نیست برو خوش بگذرون
یعنیاااا
اولین پیامی ک امروز دیدم همین پست تو بود...
تن و بدنم هم لرزید...
با ترس گفتم برن توی گروه مدرسه نیگاه کنن...اگه چیزی بود خودشون با چاقو آشپزخونه بیان سروقتم -
Amin Rm منم دهمو نخوندم ولی خب دینی درس اسونیه میشه خوندش تو این دو هفته
-
@masoumeh-shokrollahi خیلی ممنون.
-
من الان نابود شدم چجوری میتونم برم درس بخونم آخه
-
@mitra-ism-rahmani مرسی .
4121/4192