b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سوال شیمی گزینه دو
-
سلام بچه ها نمیفهمم چرا این گزینه رو غلط گرفته
من هر جایی دیدم ساختار کوولانسی sio2 مثل co2 رسم شده
البته این ساختار مولکولیشه ولی همین میشه دیگه با رسم جفت الکترون های نا پیوندی میشه ساختار لوویسش
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا -
سلام sio2 در طبیعت به شکل جامد بلورین یافت می شود که با 4 پیوند یگانه به اکسیژن متصل است البته به صورت 4 وجهی
امیدوارم متوجه بشید -
Firoozeh Sabbaghinezhad ممنونم بله توی کتاب دوازدهم هستش .. ولی من برای رسم ساختار کوولانسیش خیلی جاها دیدم که مثل کربن دی اکسید رسم شده
-
sarnisa6 این یک مولکول کوالانسی و ساختار به پیوسته غول اسا دارد در حالیکه co2 ساختار منفک و جدا جدا دارد به همین دلیل نمی تونی بگی sio2 باید حتما مثل co2 ۲ کلمه داشته باشد.
-
Mosa Elahu در سوال شیمی گزینه دو گفته است:
sarnisa6 این یک مولکول کوالانسی و ساختار به پیوسته غول اسا دارد در حالیکه co2 ساختار منفک و جدا جدا دارد به همین دلیل نمی تونی بگی sio2 باید حتما مثل co2 ۲ کلمه داشته باشد.
پیوند ۲ گانه
-
Mosa Elahu در سوال شیمی گزینه دو گفته است:
بله میدونم ممنونم من چند جا دیدم که مثل کربن دی اکسید رسم شده بود حالا ببینم دوباره میفرستم همینجا