سوال ساده ریاضی
-
سلام بچه ها
این سوالو ببینید
ی سوال ساده از قدر مطلق
ولی من واقعا نمیفهمم چرا جوابم اینطور میشه
اینجا نوشته ایکس۴یا۶ اگه بخوایم از روش به توان رسوندن دو طرف استفاده کنیم ۴ تا جواب به دست میاد باید اشتراک بگیریم؟ حتی مشترک هم نیستن اون ۴ تا جواب ... و اگه بخوایم از روش های دیگه بریم با ایکس مساوی ۴یک جواب به دست میاد که غلطه و با ایکس مساوی ۴ دو تا جواب به دست میاد که یکیش غلطه و اونی که درسته تو گزینه نیست..
ممنون میشم حل کنید و بگید باید از چه راهی رفت و چرا راه به توان دو رسوندن اینجا نمیشه ... -
سلام بچه ها
این سوالو ببینید
ی سوال ساده از قدر مطلق
ولی من واقعا نمیفهمم چرا جوابم اینطور میشه
اینجا نوشته ایکس۴یا۶ اگه بخوایم از روش به توان رسوندن دو طرف استفاده کنیم ۴ تا جواب به دست میاد باید اشتراک بگیریم؟ حتی مشترک هم نیستن اون ۴ تا جواب ... و اگه بخوایم از روش های دیگه بریم با ایکس مساوی ۴یک جواب به دست میاد که غلطه و با ایکس مساوی ۴ دو تا جواب به دست میاد که یکیش غلطه و اونی که درسته تو گزینه نیست..
ممنون میشم حل کنید و بگید باید از چه راهی رفت و چرا راه به توان دو رسوندن اینجا نمیشه ... -
ANA Kamali دقیقا منم به همین شکل حل کردم با همون روش به توان دو رسوندن در واقع همین شد ... چون توی سوال نگفته بود کدام میتواند باشد گفتم پس حتما باید یک جواب فقط داشته باشه ... ممنونمم که حل کردی