️دومین منبع زیست
️
-
سلام دوستان عزیز میشه بگین بنظر شما دومین منبع برای زیست دهم چه کتابی خوبه؟
و اینکه بهتر فقط تست باشه یا نه درسنامه هم داشته باشه و درنهايت اینکه شما چقدر به درسنامه کتاب تست تون اهمیت میدین؟
تجربیا -
@سجاد-ذوالفقاری
میکرو طبقه بندی -
@سجاد-ذوالفقاری
میکرو طبقه بندیMaryam Nateqi
من خیلی سبز رو پیشنهاد میدم .
اگه واقعا با منبع اول خوب یاد گرفتید و میخواید یه کتاب دیگه بگیرید بیشتر تست باشهمن خودم درسنامه رو خیلی خوب میخوندم
-
Maryam Nateqi
من خیلی سبز رو پیشنهاد میدم .
اگه واقعا با منبع اول خوب یاد گرفتید و میخواید یه کتاب دیگه بگیرید بیشتر تست باشهمن خودم درسنامه رو خیلی خوب میخوندم
@سجاد-ذوالفقاری
خب برای کتابی که بیشتر تمرکزش رو تسته چه نظری دارین خب من منبع اول رو گرفتم که خوب یاد بگیرم و فک کنم خیلی سبز هم بیشتر آموزش محور باشه -
@سجاد-ذوالفقاری
خب برای کتابی که بیشتر تمرکزش رو تسته چه نظری دارین خب من منبع اول رو گرفتم که خوب یاد بگیرم و فک کنم خیلی سبز هم بیشتر آموزش محور باشه -
بستگی به سطح خودت داره و این که به نظرم یه سر تو سایت چی بخونم بزن و کتاب ها رو مقایسه کن
ولی در کل الگو ،خیلی سبز،گاج میکرو عالین برای زیستبرای درسنامه کلا به نظرم وقت زیادی داشتی برو درسنامه بخون !
درسنامه های زیست معمولا خیلی اضافه گویی دارن ولی بهترین درسنامه فاگوسیت هست
درسنامه ی خیلی سبز هم خوبه
گاج فقط قسمت خلاصه بندی هایی که تو درسنامه اش گذاشته عالی و گرنه خیلی تعریفی نیست -
Maryam Nateqi
ببخشید اما من سراغ ندارم
از بقیه دوستان کمک بگیرید
تجربیا@سجاد-ذوالفقاری
مشکلی نیست
ممنونم که اهمیت دادین -
بستگی به سطح خودت داره و این که به نظرم یه سر تو سایت چی بخونم بزن و کتاب ها رو مقایسه کن
ولی در کل الگو ،خیلی سبز،گاج میکرو عالین برای زیستبرای درسنامه کلا به نظرم وقت زیادی داشتی برو درسنامه بخون !
درسنامه های زیست معمولا خیلی اضافه گویی دارن ولی بهترین درسنامه فاگوسیت هست
درسنامه ی خیلی سبز هم خوبه
گاج فقط قسمت خلاصه بندی هایی که تو درسنامه اش گذاشته عالی و گرنه خیلی تعریفی نیستدریا دریایی
متوجه شدم ممنونم، اما من تست محور میخوام و میخوام نکات رو توی تست ها یاد بگیرم نه درسنامه کتابی که تست محور باشه پیشنهاد میکنین؟ -
دریا دریایی
متوجه شدم ممنونم، اما من تست محور میخوام و میخوام نکات رو توی تست ها یاد بگیرم نه درسنامه کتابی که تست محور باشه پیشنهاد میکنین؟Maryam Nateqi در
️دومین منبع زیست
️ گفته است:
دریا دریایی
متوجه شدم ممنونم، اما من تست محور میخوام و میخوام نکات رو توی تست ها یاد بگیرم نه درسنامه کتابی که تست محور باشه پیشنهاد میکنین؟گفتم دیگه الگو خیلی سبز و گاج خوبن
اول به نظرم خیلی سبز پینوکیو رو بزن بعد الگو -
M Maryam Nateqi has marked this topic as unsolved on