مشکل محاسبات
-
سلام دوستان امید وارم حال همگی خوب باشه
این مسئله مال فیزیک ولی
هرکاری میکنم به جواب آخر نمیرسمازنظر محاسبه ریاضی مشکل دارم
ممنون میشم کمک کنین
هرچی عدد زیر رادیکال و تقسیم میکنم بعد جزر میگیرم و۲_۳رقم بعد از ممیز و درنظر میگیرم ×۲میکنم نمیشه
جواب به دست نمیاد
-
سلام دوستان امید وارم حال همگی خوب باشه
این مسئله مال فیزیک ولی
هرکاری میکنم به جواب آخر نمیرسمازنظر محاسبه ریاضی مشکل دارم
ممنون میشم کمک کنین
هرچی عدد زیر رادیکال و تقسیم میکنم بعد جزر میگیرم و۲_۳رقم بعد از ممیز و درنظر میگیرم ×۲میکنم نمیشه
جواب به دست نمیاد
نازنین جمالی 0 سلام
تو همه مسائل، توی قسمت ریاضیش به مشکل میخورید یا فقط این؟!
اگه فقط اینه که بنظرم سخت نگیرید، اعداد کتاب همیشه اعداد گنگین و جواب درست و حسابی ندارن
تو کنکور هم بعضی وقتا اعداد گنگ میشن ولی دیگه یه همچین جذری رو از آدم نمیخوان -
نازنین جمالی 0 سلام
اگه فقط اینه که بنظرم سخت نگیرید، اعداد کتاب همیشه اعداد گنگین و جواب درست و حسابی ندارن
تو کنکور هم بعضی وقتا اعداد گنگ میشن ولی دیگه یه همچین جذری رو از آدم نمیخوان@infinitie-a نه الان سه تا مسئله حل کردم
از مسئله های کتاب درست به دست نمیارم جواب اخرو -
نازنین جمالی 0 سلام
تو کنکور هم بعضی وقتا اعداد گنگ میشن ولی دیگه یه همچین جذری رو از آدم نمیخوان@infinitie-a تقریبا اره
ولی قبلیارو یه نگا میندازم یا دوباره حل میکنم میفهمم مشکلم کجا بوده ولی این چند تارو با دوتا ماشین حسابم زدم ولی به دست نمیاد
تو نهایی جواب اخر ۰٫۲۵نمره داره -
@infinitie-a تقریبا اره
ولی قبلیارو یه نگا میندازم یا دوباره حل میکنم میفهمم مشکلم کجا بوده ولی این چند تارو با دوتا ماشین حسابم زدم ولی به دست نمیاد
تو نهایی جواب اخر ۰٫۲۵نمره دارهنازنین جمالی 0 من با ماشین حساب زدم، به تقریب همین جواب کتاب بدست میاد
در ضمن برای نهایی استفاده از ماشین حساب مجازه تا اونجا که میدونم! برای شیمی و ریاضی که مطمئنم مجاز بود، خب برای فیزیک هم حتما مجازه -
نازنین جمالی 0 من با ماشین حساب زدم، به تقریب همین جواب کتاب بدست میاد
در ضمن برای نهایی استفاده از ماشین حساب مجازه تا اونجا که میدونم! برای شیمی و ریاضی که مطمئنم مجاز بود، خب برای فیزیک هم حتما مجازه@infinitie-a اره مجازه .ولی با ماشین حساب من
درست به دست نمیارم -
@infinitie-a اره مجازه .ولی با ماشین حساب من
درست به دست نمیارمنازنین جمالی 0 وایسید یه لحظه
-
نازنین جمالی 0 وایسید یه لحظه
@infinitie-a مثلا واسه اومگا
۰٫۸۲به دست میاد درصورتی که داخل کتاب نوشته ۹٫۸ -
@infinitie-a مثلا واسه اومگا
۰٫۸۲به دست میاد درصورتی که داخل کتاب نوشته ۹٫۸نازنین جمالی 0
جواب امگا میشه ۹.۷۷ که با تقریب میشه ۹.۸
https://s19.picofile.com/file/8434137242/20210520_090200.mp4.html -
نازنین جمالی 0
جواب امگا میشه ۹.۷۷ که با تقریب میشه ۹.۸
https://s19.picofile.com/file/8434137242/20210520_090200.mp4.html@infinitie-a ممنونم
-
@infinitie-a ممنونم
نازنین جمالی 0 خواهش میکنم