ضعف در زبان
-
سلام
من دهم هستم و در زبان به شدت مشکل دارم یعنی در این درس صفر صفرم(حتی میشه گفت زیر صفر
️)
الان سر درگمم که چطور توی تابستان زبان را بخونم و این درس را تقویت کنم؟!!!
و اینکه میشه بهم یک منبع پیشنهاد بدید که درسنامه قوی داشته باشه و تقریبا همه چیز را از پایه بگه
ممنون -
سلام زبان شهاب اناری خیلی خوبه
من خودم استفاده نکردم ولی خیلیا تعریف ش رو میکنن
-
سلام من تعریف مبتکران شهاب اناری و تست خیلی سبز رو زیاد شنیدم
فیلمای الا هم هستن -
سلام
من دهم هستم و در زبان به شدت مشکل دارم یعنی در این درس صفر صفرم(حتی میشه گفت زیر صفر
️)
و اینکه میشه بهم یک منبع پیشنهاد بدید که درسنامه قوی داشته باشه و تقریبا همه چیز را از پایه بگه
ممنونسلام
خب تا دهم هستید خوبه که از فرصت استفاده کنید و زبانتون رو تقویت کنید.
پیشنهادم اینه که حتما از فیلم های آقای عزتی استفاده کنید!
و درکنارش حتما از یه کتاب تست استفاده کنید.میکروی گاج درسنامش خوب نیست و گنگه ولی تست هاش راحته
بلعکس
شهاب اناری درسنامش عالیه و تست هاش سخته
پیشنهادمم شهاب اناری هست. چون به مراتب بهتره!
اما خب گفتید ضعیف هستید. پس باید اول یاد بگیرید.
یعنی از فیلم استفاده کنید.
تابستون هم خب کلی زمان دارید و بهترین تایم برای تقویت زبانتون هست.پیشنهادم اینه توی تابستون بشینید و فیلم های آقای عزتی رو ببینید
و بعد کنارش تست هم کار کنید! -
سلام
️)
ممنونMarziyeh Amini
سلام خب ببینید اینجور ک شما گفتید صفر صفر هستید بنظرم برگردید و از هفتم شروع کنید تقریبا دو سه هفته از تیرماه رو بزارید برای متوسطه اول(هفتم هشتم نهم) و بعدش شروع کنید از دهم با فیلم های آقای عزتی پیش برید و حسابی با دقت کامل وقت بزارید و همه فیلم هارو ب ترتیب ببینید
و نظر دوستان ک گفتن تست بزنید و اینا بنظر من شما اول کاملا پایه تون رو قوی کنید و به مباحث مسلط شید بعد در کنارش تست بزنید ولی اولویت اولتون یادگیری از پایه باشه
به این دلیل میگم از هفتم، ک از سطح پایین شروع کنید و کم کم بقیه مطالب رو هم درک کنید
بازم اگر سوالی یا توضیح مبحثی از زبان بود بگید براتون توضیح بدم
موفق باشید -
به نظر من شما کتاب مبتکران اقای اناری رو تهیه کنید تا کنکور با لایت نر لغات کتابچه میتکران رو بخونید . و از فیلم های اقای عزتی در صفر تا صد برای اموزش استفاده کنید بعد تست های مبتکران رو پاسخ بدین
-
سلام دوست عزیز
به نظر من کتاب مبتکران شهاب اناری درسنامه خیلی خوبی داره و حتما به کارت میاد
برای اینکه توی این درس قوی بشو به شدت بهت توصیه میکنم که هرروز مثلا ۱۰لغت رو حفظ بکن نه لغت رو بخونی معنی فارسی شو یادگیری که اینجوری اصلا مفید نیست لغات زبان رو باید در قالب جمله ها یاد بگیری و کم کم که راه افتادی شروع کن به کار کردن متن های کلوز و ریدینگ ها وتا انشاالله ۱۰۰بشی
موفق باشی -
Ali Masouminya
mahdi shokry
matin shirinkam
reyhane nakhei
Sarah Ghanaatiyan
Sayan Keshavarzممنون از همه شما دوستان به خاطر راهنمایی هاتون
انشاالله همیشه موفق و سربلند باشید
-
سلام
️)
ممنونMarziyeh Amini سلام وقتتون بخیر. برخلاف بقیه دوستان من پیشنهاد نمیکنم که شروع کنید زبان مدرسه رو بخونید از الان
کتاب های کنکوری توی بازار مثل شهاب اناری و ... الان برای شمایی که زبانت صفره سم هستشبهترین کاری که میتونید بکنید اینه که اگر شرایطش رو دارید کلاس زبان برید. من خودم هم تابستون نهم به دهم دقیقا توی وضعیت شما بودم. اما 2 سال موسسه سفیر کلاس رفتم و زبانم به طرز فوق العاده ای پیشرفت کرد. یکم که پیشرفت کردید فیلم با زیرنویس انگلیسی و بعدش بدون زیرنویس انگلیسی رو شروع کنید و تا میتونید فیلم ببینید که از صد تا کتاب موثرتره.
همین کارارو تا تابستون یازدهم به دوازدهم ادامه بدید قطعا نتیجه میگیرید.
من خودم پارسال زمان زیادی رو به یادگیری زبان از طریق فیلم اختصاص دادم و نتیجش برام خیلی خوب بود (البته یادگیری با فیلم در کنار کلاس زبان، مکالمه، یادگیری گرامر و وقت گذاشتن)
-
Marziyeh Amini سلام وقتتون بخیر. برخلاف بقیه دوستان من پیشنهاد نمیکنم که شروع کنید زبان مدرسه رو بخونید از الان
کتاب های کنکوری توی بازار مثل شهاب اناری و ... الان برای شمایی که زبانت صفره سم هستشبهترین کاری که میتونید بکنید اینه که اگر شرایطش رو دارید کلاس زبان برید. من خودم هم تابستون نهم به دهم دقیقا توی وضعیت شما بودم. اما 2 سال موسسه سفیر کلاس رفتم و زبانم به طرز فوق العاده ای پیشرفت کرد. یکم که پیشرفت کردید فیلم با زیرنویس انگلیسی و بعدش بدون زیرنویس انگلیسی رو شروع کنید و تا میتونید فیلم ببینید که از صد تا کتاب موثرتره.
من خودم پارسال زمان زیادی رو به یادگیری زبان از طریق فیلم اختصاص دادم و نتیجش برام خیلی خوب بود (البته یادگیری با فیلم در کنار کلاس زبان، مکالمه، یادگیری گرامر و وقت گذاشتن)
Mahdi Jafari 1
خیلی ممنون از پیشنهادتون
به نظر شما اگه سه ماه تابستون را کلاس برم میتونم نتیحه ای بگیرم؟
آخه در طول سال تحصیلی به خاطر حجم درس ها امکان کلاس رفتن نیست -
Marziyeh Amini سلام وقتتون بخیر. برخلاف بقیه دوستان من پیشنهاد نمیکنم که شروع کنید زبان مدرسه رو بخونید از الان
Mahdi Jafari 1
سلام ببخشید کلاس زبان سفیر فقط یدونه شعبه داره؟
چون میدونم توی ماهدشت هست خواستم بدونم شما میدونین توی تهران هم هست؟ (خود تهران منظورم نیست شهرستان ملارد منظورمه) -
سلام
️)
ممنونMarziyeh Amini سلام اول اصلا نگران نباشید چون حتما با پشتکار حل میشه
دوم هم به راهنمایی های بچه ها عمل کنید
هر روز زبان بخونید و هر شب هم مرور لغت و reading بخونید
موفق باشید