درک مطلب
-
-
تعداد جملاتی که وسط خط تموم شدن و خط بعدی میرن یهو رو بشمار
-
در سطح کنکور، جوری متن ها رو می نویسن (که طبق قواعد پاراگراف نویسی هم هست) که خیلی راحت میشه تشخیص داد.
به این صورت که وقتی یک پاراگراف تموم میشه شروع پاراگراف بعدی رو کمی با فاصله از شروع پاراگراف قبلی می نویسن!(طبق شکل زیر)
البته جملات یک پاراگراف پیوستگی موضوعی دارن و مثلا اگر متنی در مورد کفش باشه و پاراگراف اول در مورد تاریخچه ی کفش جملاتی داشته باشه، پاراگراف دوم در مورد انواع کفشها میتونه توضیحاتی داده باشه و پاراگراف سوم در مورد نظرات مختلف مردم در مورد کفشها بر فرض و ...
-
در سطح کنکور، جوری متن ها رو می نویسن (که طبق قواعد پاراگراف نویسی هم هست) که خیلی راحت میشه تشخیص داد.
به این صورت که وقتی یک پاراگراف تموم میشه شروع پاراگراف بعدی رو کمی با فاصله از شروع پاراگراف قبلی می نویسن!(طبق شکل زیر)
البته جملات یک پاراگراف پیوستگی موضوعی دارن و مثلا اگر متنی در مورد کفش باشه و پاراگراف اول در مورد تاریخچه ی کفش جملاتی داشته باشه، پاراگراف دوم در مورد انواع کفشها میتونه توضیحاتی داده باشه و پاراگراف سوم در مورد نظرات مختلف مردم در مورد کفشها بر فرض و ...
MohsenTaheri خیلی خیلی ممنونم لطف کردین
هرکاری میکردم نمیتونستم درکش کنم
فقط یه سوال ممکنه پاراگراف بعدی در ادامه ی پاراگراف قبلیش بیاد؟یعنی به محض اینکه یک پاراگراف ما تمام شد و نقطه اومد پاراگراف جدید شروع بشه؟
چون من چندتا متن دیده بودم که همین جوری پشت سر هم فقط متن نوشته شده بود -
فقط یه سوال ممکنه پاراگراف بعدی در ادامه ی پاراگراف قبلیش بیاد؟یعنی به محض اینکه یک پاراگراف ما تمام شد و نقطه اومد پاراگراف جدید شروع بشه؟
چون من چندتا متن دیده بودم که همین جوری پشت سر هم فقط متن نوشته شده بودlAmir hossein در درک مطلب گفته است:
چون من چندتا متن دیده بودم که همین جوری پشت سر هم فقط متن نوشته شده بوداگر کنکور سراسری باشه معمولا باید رعایت کنن و گرنه تشخیص پاراگراف ها سخت میشه و باید متن رو خوند...فک نکنم تو سالهای اخیر هم متن رو پشت سرهم داده باشن البته بهتره چک کنم ببینم 99 اینجوری بوده یا ن!؟
اگر یک پاراگراف هم تا ته سطر طول کشید و بعد تموم شد شما باز از همون نکته ی پایین برید یعنی ب شروع پاراگراف بعدی توجه کنید که کمی تو تر شروع میشه! -
-
-
lAmir hossein والا من کتاب درک مطلب گاج رو دارم همه ی متن ها رو مثل این پشت سر هم نوشته
اکثر درک مطلب هاش هم برای کنکوره مثل این
حالا متوجه نشدم کنکور هم همینجوری پشت سر هم داده بوده درک مطلب هاش رو یا نه این کتاب اینجوری نوشته -
lAmir hossein والا من کتاب درک مطلب گاج رو دارم همه ی متن ها رو مثل این پشت سر هم نوشته
حالا متوجه نشدم کنکور هم همینجوری پشت سر هم داده بوده درک مطلب هاش رو یا نه این کتاب اینجوری نوشتهlAmir hossein در درک مطلب گفته است:
حالا متوجه نشدم کنکورم هم همینجوری پشت سر هم داده بوده مطلب ها یا نه این کتاب اینجوری نوشتهکتاب نیاز به ویرایش داره....نمی دونم چرا بعضی از ناشرا اصلا به این نکات ریز توجه نمی کنن...
-
lAmir hossein در درک مطلب گفته است:
حالا متوجه نشدم کنکورم هم همینجوری پشت سر هم داده بوده مطلب ها یا نه این کتاب اینجوری نوشتهکتاب نیاز به ویرایش داره....نمی دونم چرا بعضی از ناشرا اصلا به این نکات ریز توجه نمی کنن...
MohsenTaheri ببخشید الان شما قسمت 1 و 2 که مشخص کردین منظورتون پاراگرافش هست دیگه؟
چون پاراگراف 1 هم خیلی طولانی شده هم کلی جمله در ساختارش داره -
MohsenTaheri ببخشید الان شما قسمت 1 و 2 که مشخص کردین منظورتون پاراگرافش هست دیگه؟
چون پاراگراف 1 هم خیلی طولانی شده هم کلی جمله در ساختارش دارهlAmir hossein در درک مطلب گفته است:
چون پاراگراف 1 هم خیلی طولانی شده هم کلی جمله در ساختارش دارهبله ولی همه ی جملات پاراگراف1 رو میشه به یک مفهوم کلی ربط داد و اونم اینه که داره تو پاراگراف اول مقایسه می کنه بین تعطیلات سنتی و شیوه های مدرن تر که خب یک سری مثال و توضیحاتی رو در مورد این مقایسه ذکر کرده....
-
lAmir hossein در درک مطلب گفته است:
چون پاراگراف 1 هم خیلی طولانی شده هم کلی جمله در ساختارش دارهبله ولی همه ی جملات پاراگراف1 رو میشه به یک مفهوم کلی ربط داد و اونم اینه که داره تو پاراگراف اول مقایسه می کنه بین تعطیلات سنتی و شیوه های مدرن تر که خب یک سری مثال و توضیحاتی رو در مورد این مقایسه ذکر کرده....
MohsenTaheri متشکرممم متوجه شدم
پس ممکنه پاراگراف هایی که در متن وجود داره کوتاه باشه یا طولانی و در کل هم قاعده ی خاصی براش وجود نداره