غدد شاخکی
-
-
سلام
این سوال به نظرم ایراد داره نظر شما چیه؟
- مایعات دفعی از راه منفذ دفعی مجاور غدد شاخکی از بدن خارج میشوند.
پاسخنامه گفته درسته!
ولی خوب مشخصه گزاره درست اینه که از طریق منفذ نزدیک به %(#ff0000)[شاخک] نه غدد شاخکی. مگه نه؟
-
@kosar-mortazavi
خب غدد شاخکی نزدیک شاخک دیگه! وقتی منفذی نزدیک شاخک باشه نزدیک غدد شاخکی هم هست
شاید به این دلیل درست گرفته -
سلام
این سوال به نظرم ایراد داره نظر شما چیه؟
- مایعات دفعی از راه منفذ دفعی مجاور غدد شاخکی از بدن خارج میشوند.
پاسخنامه گفته درسته!
ولی خوب مشخصه گزاره درست اینه که از طریق منفذ نزدیک به %(#ff0000)[شاخک] نه غدد شاخکی. مگه نه؟
@kosar-mortazavi سلام
گزاره اینو گفته: منفذ دفعی مجاور غدد شاخکی
درسته کتابم همون گفته:میگه میاد به این غدد شاخکی بعد از راه اون منفذی که نزدیک شاخک دفع میشناینو پیدا کردم
محل غدد شاخکی :
%(#ff0000)[غدد شاخکی در جلوی بدن جاندار و نزدیک به شاخک هایش قرار دارد]
مایعات دفعی از همولنف حفره عمومی جاندار به غدد شاخکی ترشح می شود و از طریق منفذ دفعی غده که در جلوی بدن، نزدیکی شاخک قرار دارد، دفع می کنند. -
@kosar-mortazavi سلام
گزاره اینو گفته: منفذ دفعی مجاور غدد شاخکی
درسته کتابم همون گفته:میگه میاد به این غدد شاخکی بعد از راه اون منفذی که نزدیک شاخک دفع میشناینو پیدا کردم
محل غدد شاخکی :
%(#ff0000)[غدد شاخکی در جلوی بدن جاندار و نزدیک به شاخک هایش قرار دارد]
مایعات دفعی از همولنف حفره عمومی جاندار به غدد شاخکی ترشح می شود و از طریق منفذ دفعی غده که در جلوی بدن، نزدیکی شاخک قرار دارد، دفع می کنند.@kosar-mottaghi آهان فکر کنم متوجه شدم.
منظورتون اینه که محل غده شاخکی با منافذ دفعی نزدیک همه و هر دو یک جا نیست؟
چون من فکر کردم باید بگه نزدیک شاخک نه نزدیک غدد شاخکی چون منافذ دفعی داخل غدد شاخکی هستند و هر دو در نزدیکی شاخک قرار داره. -
@kosar-mortazavi بعید میدونم اگه منافذ داخل غدد شاخکی بود چرا متن گفته از منافذ نزدیک شاخک!! میتونست بگه از منافذ غدد شاخکی
-
@kosar-mottaghi آهان فکر کنم متوجه شدم.
منظورتون اینه که محل غده شاخکی با منافذ دفعی نزدیک همه و هر دو یک جا نیست؟
چون من فکر کردم باید بگه نزدیک شاخک نه نزدیک غدد شاخکی چون منافذ دفعی داخل غدد شاخکی هستند و هر دو در نزدیکی شاخک قرار داره.