Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
امتحان نهایي فیزیک
-
سلام این سوال منم هست
-
خانومِ_دوست_داشتنی سلامفصل 3 تقریبا هفت نمره داره تمرکزت روی اون فصل خیلی باشه...فصل 4 هم من ازش خوف داشتم ولی امروز سر کلاس سوالاش رو یاد گرفتم و جز اینا سوال دیگه نداره...یعنی سوالاش واضح هست...تمرین کتاب و تمرینای آخر فصل هم فراموشت نشه خیلی مهمه بعضی وقتا عینا تمرین کتاب رو میدن....آخر هم بیا فیلم تحلیل نهایی استاد کازرانیان رو ببین متوجه میشی تیپ سوالا خیلی تکراریه و مشخص هست
-
فقط یه مرور کلی داشته باشید و بخش های مهم این دو فصل به خصوص فصل نوسان و موج همراه حل تمرین های مهم پایان فصل کتاب
روابط رو مرور کنید و بعدش امتحان نهایی های سال های گذشته رو حل کنید خیلی موثره
من با همین روش تونستم شیمی رو بگذرونم حتی با نمره بالا به نطر خودم
توی سایت آلا هم فکر میکنم حل سوالات نهایی گذشته فیزیک قرار داده شده می تونید استفاده کنید -
@نگین-محمدیان mahdi nosrati 0 مرسی ازتون
میشه فصل 3 رو تو یک روز یاد گرفت؟
@n-n-good بیا جواب دادن -
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
فصل 3 یکم سنگینه امشب نمیتونی تموم کنی...نصفش رو تا اخر شب بخون نصفش هم فردا صبح...بعد از ظهر هم میتونی تا شب فصل 4 رو اوکی کنی...یا هم امشب فصل 4 رو بخون فصل 3 رو بذار برای فردا -
@نگین-محمدیان من اصلا نخوندمش
کلاس نوشتم دقیقا اونجا ک 3 رو تدریس میکرد برا من مشکل پیش اومد
فیلم اموزشیشو ببینم؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی در امتحان نهایي فیزیک گفته است:
@نگین-محمدیان من اصلا نخوندمش
کلاس نوشتم دقیقا اونجا ک 3 رو تدریس میکرد برا من مشکل پیش اومد
فیلم اموزشیشو ببینم؟عام آره میتونی از فیلم استفاده کنی ولی خیلی نذار وقتت گرفته بشه...اگه هدفت فقط نهایی هست که به نظرم یه درسنامه و نمونه سوالای پارسال کافیه...ولی اگه هدفت کنکوره میتونی فیلم ببینی تا کامل یاد بگیری بعد امتحان هم تستش رو بزنی
-
مرسی از همگی
mahdi nosrati 0
خانومِ_دوست_داشتنی
@نگین-محمدیان -
@نگین-محمدیان مرسی
-
خانومِ_دوست_داشتنی
درود
دوستان فیلم امتحان نهایی اقای طلوعی هم اومد -
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش
-
سلام ببخشيد
در كدام مرحله از دستگاه الكترو كارديو گراف همه دريچه ها بازن -
مسعودي ببين
-
دوستان هر كي تو درس هاي دهم تجربي مشكل داشت
كمكش ميكنم
و حل امتحان با نازلترين قيمت -
@n-n-good در امتحان نهایي فیزیک گفته است:
سلام این سوال منم هست
سلام
نمونه کتاب هایی که نمونه سوال دارن با خلاصه درس ، مثل شب امتحان خیلی سبز اون قسمت فصل سوم و چهارم را بخونید ، فکر کنم دوره نهایی الا هم به همین منظوره
چهار راحته اول چهار رو بخونید و بعد کنش امواج
در آخر اگه رسیدین موجبعد هم سوالات نهایی را که حل کنید و اون قسمت های فصل چهار و سه را دقیق از پاسخ نامه یاد بگیرید
-
نمونه سوالات الا و تحلیلاش فوق العاده اند