امتحان ریاضی دهم
-
سلام دوست عزیز
ببینین من خودم تقلب کردم و تقلب خیلی رسوندم تو کلاس ششم، پنجم
امسال هم تقلب کردم متاسفانه و هم رسوندم
کلاس ما یه گروهی داره که همکلاسی هام کلا باهم تقلب میکنن و امتحان میدن وقتی منم این اواسط میدیدم خب خیلی ناراحت میشدم که مثلا بیام دفاعی رو بخونم اما همکلاسی هام از رو کتاب ویس بدن برای همین مثل اونا تقلب میکردم.
و خیلی حس بدی رو الان دارم مثلا معتقدم اگه دوستام دارن تو این مدرسه تقلب میکنن شاید توی ایران که واقعا هم همینطوره یه دانش آموزی باشه و واسه همین درسی که من با تقلب نمره میگیرم، اون با زحمت خودش نمره میگیره
من اینطوری احساس میکنم دارم حق شو میخورم انشالله در آینده خانم دکتر شدم چطوری حق این همه نفر رو میدم میدونی چیه دوست عزیز این مسائل خیلی نکات ریزی داره ما حتی حق کسانی که همکلاسی مون نیست رو هم میخوریم
مگه میتونیم از این همه نفر رضایت بگیریم؟....
قطعا نه....
پس اشتباه منو تکرار نکن.....
من الان عذاب وجدان دارم و حتی دارم فکر میکنم چیکار کنم به خاطر این کارای نادرستم
ببین شما بخون بخون اصلا شب بیدار بمون تا دیر وقت ولی نزار بعدا عذاب وجدان بگیریMaryam Nateqi
یه نظر دیگه ای که دارم حالا بعضی از اطرافیان هستن که مثلا فردی رو که کارنامه اش بالای 18 باشه رو تشویق میکنن من حتی فکر میکنم توی تشویق شدن هم دارم حق دیگران رو میخورم اگه یکی که معدل پایینی داره بدون تقلب رو به جای منی که با تقلب 18 به بالا شدم رو تشویق کنن خیلی تاثیر میزاره تو زندگیش و شاید اصلا اون فرد نیازمند همین تشویق باشه و بس...... -
Maryam Nateqi
یه نظر دیگه ای که دارم حالا بعضی از اطرافیان هستن که مثلا فردی رو که کارنامه اش بالای 18 باشه رو تشویق میکنن من حتی فکر میکنم توی تشویق شدن هم دارم حق دیگران رو میخورم اگه یکی که معدل پایینی داره بدون تقلب رو به جای منی که با تقلب 18 به بالا شدم رو تشویق کنن خیلی تاثیر میزاره تو زندگیش و شاید اصلا اون فرد نیازمند همین تشویق باشه و بس......Maryam Nateqi احسنت
-
اینم دلم نمیاد نگم
امتحان فردا راحته معلما توی این ایام نمیان چیز خیلی سختی بدن شب بیدار باش تا در آینده آرامش داشته باشی نه مثل من که مثلا 18 گرفتم درحالی که آرامش فکری ندارم
پس نمرهٔ 12 با آرامش بهتره
آها یه نگا به امتحانای قبلیت بنداز ممکنه همون سوالا بیاد واسه ما از این اتفاقا چند بار افتاده -
Maryam Nateqi احسنت
Clash royal
امیدوارم اشتباه منو تکرار نکنی عزیز جانَ
-
سارا M 0 الان مشگل اینجاست شما توقع داری وقتی درس بخونی حتما ۲۰ بگیری ما درس میخونبم تا یه چیزی یاد بگیریم نه برای نمره معلم هم امتحان میگیره تا متوجه بشه درس رو فهمیدیم یا نه وگرنه ۲۰ و ۱۹ فرقی نمیکنه هر دو درس رو فهمیدن
اخه شما میگی تقلب گناهه قبول دارید پس دیگه حرفی نمیمونه گناه گناهه دیگه نباید گناه رو توجیه گرد و دلیل آوردYazdan Gonabadi
ببین دوست عزیز من هیچ چیزی رو توجیه نکردم...
فقط گفتم به نظرم تقلب در صورتی ضایع کردن حق طرفه که مثلا برای کنکور باشه. ی جورایی تخریب حق دیگران باشه مثل همین کنکور.
باشه شما کاملا درست میگیدو تقلب در امتحانات گناهه.
منتظر سوال پرسیدن استارتر تاپیک هم نباشید چون دارید میگید تقلب گناهه، پس لزومی نداره توی بعضی پست ها ذکر کنید ک سوال بپرس کمک کنم! چون کمک نیست و تقلب محسوب میشه! خودتون هم به حرف خودتون عمل کنید!
روزتون خوش....موفق باشید.