یه سوال ساده ریاضی
-
@f-noori7979
سلام دوست عزیز
وقتی که منفی در نامساوی ضرب میشه، جهتش تغییر میکنه
شما میتونستی منفی رو پخش کنی در پرانتز و بعد طرفین وسطین کنی
فرقی نمیکنه
ولی درهرصورت ضرب منفی باعث تغییر جهت علامت نامعادله میشود@hamed-shakouri سلام
میدونم ضرب منفی جهت نامساوی رو عوض میکنه ولی اینجا اگه منفی رو اعمال کنیم جواب تست تغییر میکنه -
-
@f-noori7979 چرا دقیقا جای حساسش رو که سوال پرسیدی کات کردی؟!
تصویر جدول تعیین علامتشو بفرست ببینم چیکار کرده@m-sina سوال من اون قسمتیه که علامت زدم
اینم جدول تعیین علامتش -
@m-sina سوال من اون قسمتیه که علامت زدم
اینم جدول تعیین علامتش@f-noori7979 ببین باید جواب نهاییت(یعنی بازه هایی که بدست میاری) با پاسخنامه یکسان باشن. وگرنه جدول ها درحالتی که اون منفی رو ضرب کنی با حالتی که منفی رو ضرب نکرده باشی، متفاوت اند. و تو باید بازه های بدست اومده رو مبنا قرار بدی. برات حلش کردم ببین
..mp4
دلیلشم ضرب کردن همون منفی هستش که علامت جدول هارو تغییر میده. اما جواب نهاییت رو نمیتونه تغییر بده -
@f-noori7979 ببین باید جواب نهاییت(یعنی بازه هایی که بدست میاری) با پاسخنامه یکسان باشن. وگرنه جدول ها درحالتی که اون منفی رو ضرب کنی با حالتی که منفی رو ضرب نکرده باشی، متفاوت اند. و تو باید بازه های بدست اومده رو مبنا قرار بدی. برات حلش کردم ببین
..mp4
دلیلشم ضرب کردن همون منفی هستش که علامت جدول هارو تغییر میده. اما جواب نهاییت رو نمیتونه تغییر بده@m-sina ببینین در صورتی که اون منفی رو ضرب کنیم ولی جهت نامساوی رو تغییر ندیم جوابی که بدست میاد با پاسخنامه یکیه ولی اگه هم منفی رو ضرب کنیم هم جهت نامساوی رو تغییر بدیم جواب متفاوت میشه
چرا؟میشه بگین چرا نباید هم منفی رو ضرب کنیم و هم جهت نامساوی رو عوض کنیم؟ -
@m-sina ببینین در صورتی که اون منفی رو ضرب کنیم ولی جهت نامساوی رو تغییر ندیم جوابی که بدست میاد با پاسخنامه یکیه ولی اگه هم منفی رو ضرب کنیم هم جهت نامساوی رو تغییر بدیم جواب متفاوت میشه
چرا؟میشه بگین چرا نباید هم منفی رو ضرب کنیم و هم جهت نامساوی رو عوض کنیم؟@f-noori7979
آها گرفتم مشکلت چیه
تو داری میگی اون منفی چه ربطی به تغییر جهت نامعادله داره
ببین اگه درست فهمیده باشم منظورتو، باید یه منفی در طرفین نامعادله ضرب کنیم که اون منفی ها با هم ساده بشن و جهت نامعادله عوض بشه.
حالا تو میتونی اصلا در طرفین نامعادله هیچ منفی ای ضرب نکنی و اون منفی هم سر جای خودش بمونه! مثل همون کاری که من توی ویدیو کردم. یعنی نه تغییر جهتی خواهیم داشت و نه از بین رفتن اون علامت منفی مزاحم!اما نمیتونی بیای هم جهت نامعادله رو سرجای خودش بگذاری و طرفین رو در یه منفی ضرب کنی تا اون منفی ها ساده بشن!
پاسخنامه تست بدون اعمال اون منفی مزاحم، اومده یه منفی دیگه در طرفین نامعادله ضرب کرده تا از شر اون منفی خلاص بشه و درازای اینکارش، جهت نامعادله رو عوض کرده -
@f-noori7979
آها گرفتم مشکلت چیه
تو داری میگی اون منفی چه ربطی به تغییر جهت نامعادله داره
ببین اگه درست فهمیده باشم منظورتو، باید یه منفی در طرفین نامعادله ضرب کنیم که اون منفی ها با هم ساده بشن و جهت نامعادله عوض بشه.
حالا تو میتونی اصلا در طرفین نامعادله هیچ منفی ای ضرب نکنی و اون منفی هم سر جای خودش بمونه! مثل همون کاری که من توی ویدیو کردم. یعنی نه تغییر جهتی خواهیم داشت و نه از بین رفتن اون علامت منفی مزاحم!اما نمیتونی بیای هم جهت نامعادله رو سرجای خودش بگذاری و طرفین رو در یه منفی ضرب کنی تا اون منفی ها ساده بشن!
پاسخنامه تست بدون اعمال اون منفی مزاحم، اومده یه منفی دیگه در طرفین نامعادله ضرب کرده تا از شر اون منفی خلاص بشه و درازای اینکارش، جهت نامعادله رو عوض کرده@m-sina آهان فهمیدم
ممنون -
@m-sina آهان فهمیدم
ممنون@f-noori7979 میگین ساده چرا میپرسین
-
@f-noori7979 میگین ساده چرا میپرسین
matin shirinkam سوالش ساده بود ولی من یه تیکه از جوابشو متوجه نشدم برا همون پرسیدم
همه سوالا که سخت نیستن -
matin shirinkam سوالش ساده بود ولی من یه تیکه از جوابشو متوجه نشدم برا همون پرسیدم
همه سوالا که سخت نیستن@f-noori7979 بله شوخی کردم