جزوه راه ابریشم
-
سلام بچه ها خسته نباشید یه سوال داشتم برای جزوه های راه ابریشم اینکه بعضی از نکاتی که دبیرا میگن توی جزوه ننوشته اون نکات رو باید چیکار کرد چون اشاره ای هم تو جزوه نشده من الان قسمت پیله زیست رو که میبینم جزوه زیست که پرینت گرفتم حدود 90 درصد نکاتی که دبیر میگه رو نوشته اون 10 درصد لازمه من بنویسم؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام بچه ها خسته نباشید یه سوال داشتم برای جزوه های راه ابریشم اینکه بعضی از نکاتی که دبیرا میگن توی جزوه ننوشته اون نکات رو باید چیکار کرد چون اشاره ای هم تو جزوه نشده من الان قسمت پیله زیست رو که میبینم جزوه زیست که پرینت گرفتم حدود 90 درصد نکاتی که دبیر میگه رو نوشته اون 10 درصد لازمه من بنویسم؟
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری در جزوه راه ابریشم گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام🌹
بله دیگه😊
فیلم سینمایی که نیست🙄 -
سالار باقری در جزوه راه ابریشم گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام🌹
بله دیگه😊
فیلم سینمایی که نیست🙄ابوالفضل ریسی ممنون از نظرتون حالا اگه برای سال بعد تغییر کنه جزوه ها باید چیکار کنم الان پرینت گرفتم اون موقع هم باید جزوه جدیدو پرینت بگیرم یا بزارم همون موقع که جزوه جدید اومد اونو پرینت بگیرم ؟
-
ابوالفضل ریسی ممنون از نظرتون حالا اگه برای سال بعد تغییر کنه جزوه ها باید چیکار کنم الان پرینت گرفتم اون موقع هم باید جزوه جدیدو پرینت بگیرم یا بزارم همون موقع که جزوه جدید اومد اونو پرینت بگیرم ؟
سالار باقری در جزوه راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی ممنون از نظرتون حالا اگه برای سال بعد تغییر کنه جزوه ها باید چیکار کنم الان پرینت گرفتم اون موقع هم باید جزوه جدیدو پرینت بگیرم یا بزارم همون موقع که جزوه جدید اومد اونو پرینت بگیرم ؟
خواهش میکنم😉
شما همه رو یکجا نگیرید
یکی دوتا فرسنگ رو پرینت بگیرید و شروع کنید ببینیم تغییرات در چه حده -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد
-
سلام کسی هست که جزوه های راه ابریشمو پرینت گرفته باشه نخواد دیگه؟ و بخواد رایگان یا با هزینه پایین تر به کسی بده؟