منبع تست
-
سلام بچه ها خوب هستید
برای آزمون های سه روز یک بار چه منبع و کتابی رو پیشنهاد میکنید؟
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام بچه ها خوب هستید
بچه-های-کنکور-تجربی-1400FateMe 0 به نظر من برو تو سایت منتا بعد شبیه ساز کنکور بخر باهاش میتونی ازمون چاپی بسازی یا ازمون 360 درجه که از اشکالات ازمون قبلیت ازت سوال میپرسه
-
FateMe 0 به نظر من برو تو سایت منتا بعد شبیه ساز کنکور بخر باهاش میتونی ازمون چاپی بسازی یا ازمون 360 درجه که از اشکالات ازمون قبلیت ازت سوال میپرسه
Hesam MozafariNia هر درسی جداگونس؟
چک کردم، یسری کتاب اورد بعد اینکه منظورش از سه ماهه و شش ماهه و اینا چیه؟ -
سلام بچه ها خوب هستید
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام
من یک سوال برام پیش اومد
برای ازمون های سه روز یکبار فرق اینکه سوالات کنکور را دانلود کنی و پرینت بگیری با اینکه کتاب بخری چیه؟ -
FateMe 0 به نظر من کنکوریوم مهر و ماه خیلی عالیه هم برای تخصصی و هم عمومی
Mohammad Javad Mo Ja ممنونم
-
Hesam MozafariNia هر درسی جداگونس؟
چک کردم، یسری کتاب اورد بعد اینکه منظورش از سه ماهه و شش ماهه و اینا چیه؟FateMe 0 اونا کتاب نیس ببین اونا بانک تسته که اونا هم نیاز نیست دونه دونه بخری میری اون بالاش شبیه ساز کنکورو میزنی و کامل برات میخره که زمانشم دست خوته یه ماهست ک میتونی تغییر بدی اون یه ماهه و سه ماهه و اینا یعنی اون بانک تستی ک داری میخری تا همونقدر برات فعاله و بعدش غیر فعال میشه
-
FateMe 0 اونا کتاب نیس ببین اونا بانک تسته که اونا هم نیاز نیست دونه دونه بخری میری اون بالاش شبیه ساز کنکورو میزنی و کامل برات میخره که زمانشم دست خوته یه ماهست ک میتونی تغییر بدی اون یه ماهه و سه ماهه و اینا یعنی اون بانک تستی ک داری میخری تا همونقدر برات فعاله و بعدش غیر فعال میشه
Hesam MozafariNia آهاان مچکرم
-
Hesam MozafariNia آهاان مچکرم
FateMe 0 چاکرم