ماهیچه
-
سلام بچه ها
یه سوال از این جمله👇 داشتم
«ماهیچه قلبی همانند ماهیچه اسکلتی، مخطط است. به این معنا که تارچه ها فضای میانی یاخته را پرکرده اند و هسته ها به زیر غشا رانده شده است»
اینکه فضای میانی یاخته توسط تارچه پرشده باشه رو از کجای کتاب میشه استنباط کرد؟ و چه ربطی به هسته داره
تجربیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچه ها
«ماهیچه قلبی همانند ماهیچه اسکلتی، مخطط است. به این معنا که تارچه ها فضای میانی یاخته را پرکرده اند و هسته ها به زیر غشا رانده شده است»
اینکه فضای میانی یاخته توسط تارچه پرشده باشه رو از کجای کتاب میشه استنباط کرد؟ و چه ربطی به هسته داره
تجربیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@m-sina از اون شکل ماهیچه ها هست تو کتاب یازدهم تو ی صفحه مونده ب پایان فصل ماهبچه ها و استخوان ها
اونجا دقیقا میشه این نکته رو فهمید -
@m-sina از اون شکل ماهیچه ها هست تو کتاب یازدهم تو ی صفحه مونده ب پایان فصل ماهبچه ها و استخوان ها
اونجا دقیقا میشه این نکته رو فهمیدramses kabir اینو خودمم میدونم که مربوط به چه فصلی میشه ولی به طور دقیق میخوام بدونم از کجا میشه استنباط کرد
-
ramses kabir اینو خودمم میدونم که مربوط به چه فصلی میشه ولی به طور دقیق میخوام بدونم از کجا میشه استنباط کرد
@m-sina در ماهیچه گفته است:
ramses kabir اینو خودمم میدونم که مربوط به چه فصلی میشه ولی به طور دقیق میخوام بدونم از کجا میشه استنباط کرد
مگه من فصلشو گفتم
من گفتم از صفحه ی یکی مونده به اخر اون فصل این نکته رو در بیار
ببین ما میدونیم تارچه تو سیتوپلاسمه و اکثر سیتوپلاسم یاخته ی ماهیچه ی اسکلتی رو تشکیل میده و دلیل مخطط بودن یاخته ی ماهیچه ی اسکلتی هم همینه
پس میشه از این نتیجه گرفت چون ماهیچه ی اسکلتی مثه ماهیچه ی قلبیه پس اونم تارچه اش تو سیتوپلاسمه دیه -
سلام بچه ها
تجربیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@m-sina سلام
وقتی سلول ما پر از تارچه هستش خب تارچه همه ی فضا رو پر کردن، اونقدر پر که هسته به کناری رانده شده