یاخته معبر
-
@kosar-mottaghi
مگه این تک لپه نیس؟

هر موقع فرصت کردید لطف کنید دقیقه ۱۵ جلسه اخر دهم استاد اسدی و ببینید 🤔🌸
-
@kosar-mottaghi
مگه این تک لپه نیس؟

😁به مطلب پایین این عکسی ک فرستادم دقت نکردم اونم بخونید🤔(همون خط اولش)
-
@sara-haghighatrad در یاخته معبر گفته است:
یعنی اون حرف من تو اون یکی تایپک درست بوده؟
-
یعنی اون حرف من تو اون یکی تایپک درست بوده؟
-
Bio
اونجا صحبتم رو این بود که ایا اونایی که معبر دارن دیگه اندودرم معمولی دارن یا ندارن
ولی اینجا گفتم که ایا فقط تک لپه ای ها معبر دارن یا نه
متوجه ربطشون نشدم🤕😃@sara-haghighatrad در یاخته معبر گفته است:
Bio
اونجا صحبتم رو این بود که ایا اونایی که معبر دارن دیگه اندودرم معمولی دارن یا ندارن
متوجه ربطشون نشدم🤕😃خب اینجا نگفته تک لپه ها معمولیم دارن
-
Bio
متوجه ربطشون نشدم🤕😃خب اینجا نگفته تک لپه ها معمولیم دارن
-
@kosar-mottaghi
مگه این تک لپه نیس؟

-
@kosar-mottaghi
نمیدونم فقط توی تک لپه ای هست یا نه
خودمم سوال شده واسم😁
ممنونم🌸 -
@kosar-mottaghi
ممنونم🌸 -
-
@sara-haghighatrad
نگا کردم فیلمو آره فقط در تک لپه ای ها وجود داره
چون اگه تو دولپه ای هم بود استاد میگفتبرای اطمینان بیشتر تو اینترنتم سرچ کردم فهمیدم یاخته های معبر فقط در تک لپه ای ها وجود دارن:👇👇
حلقه کاسپاری در ریشه تک لپه:
در این گیاهان در دیواره داخلی و چهار دیواره جانبی سلول های آندودرم ماده چوب پنبه ای وجود دارد و %(#ff0000)[تنها در دیواره خارجی فاقد این ماده می باشند]؛ بنابراین نه تنها راه برون سیتوپلاسمی بلکه راه درون سیتوپلاسمی نیز در آندودرم مسدود می شود و تنها از طریق سلولهای معبر (یعنی سلولهایی که فاقد این لایه چوب پنبه ای می باشند و در شکل دیده می شوند) مواد می توانند عبور کنند. نوار کاسپاری در این گیاهان به شکل نعل اسب می باشد.حلقه کاسپاری در ریشه دو لپه:
در این گیاهان %(#d000ff)[قاب چوب پنبه ای فقط در دیواره های جانبی] وجود دارد و دو دیواره داخلی و خارجی فاقد این ماده چوب پنبه ای می باشند. در برش عرضی %(#0011ff)[قاب چوب پنبه ای فقط در دو طرف سلول ها] قابل رویت می باشند. اصطلاح حلقه به این نوع بیشتر قابل اطلاق می باشد. -
@sara-haghighatrad
نگا کردم فیلمو آره فقط در تک لپه ای ها وجود داره
چون اگه تو دولپه ای هم بود استاد میگفتبرای اطمینان بیشتر تو اینترنتم سرچ کردم فهمیدم یاخته های معبر فقط در تک لپه ای ها وجود دارن:👇👇
حلقه کاسپاری در ریشه تک لپه:
در این گیاهان در دیواره داخلی و چهار دیواره جانبی سلول های آندودرم ماده چوب پنبه ای وجود دارد و %(#ff0000)[تنها در دیواره خارجی فاقد این ماده می باشند]؛ بنابراین نه تنها راه برون سیتوپلاسمی بلکه راه درون سیتوپلاسمی نیز در آندودرم مسدود می شود و تنها از طریق سلولهای معبر (یعنی سلولهایی که فاقد این لایه چوب پنبه ای می باشند و در شکل دیده می شوند) مواد می توانند عبور کنند. نوار کاسپاری در این گیاهان به شکل نعل اسب می باشد.حلقه کاسپاری در ریشه دو لپه:
در این گیاهان %(#d000ff)[قاب چوب پنبه ای فقط در دیواره های جانبی] وجود دارد و دو دیواره داخلی و خارجی فاقد این ماده چوب پنبه ای می باشند. در برش عرضی %(#0011ff)[قاب چوب پنبه ای فقط در دو طرف سلول ها] قابل رویت می باشند. اصطلاح حلقه به این نوع بیشتر قابل اطلاق می باشد.@kosar-mottaghi
ممنون از لطفتون زحمت کشیدید🌸 -
@kosar-mottaghi
ممنون از لطفتون زحمت کشیدید🌸خواهش میکنم🌹
خودمم فهمیدم چیشد😊
ازتون ممنون💜 -
@kosar-mottaghi
ممنون از لطفتون زحمت کشیدید🌸خواهش میکنم🌹
خودمم فهمیدم چیشد😊
ازتون ممنون💜@kosar-mottaghi
🌸😍