تایتان زیست یا آرش زیست؟
-
سلام دوستان لطفا پیشنهادات و نظراتئن رو در مورد تایتان و آرش لینجا بفرمایید.....تا کمکمی باشه به همه............آلا جون لطفا نمونه فیلم و جزوه تایتانرو هم قرار بدید ممنون.......
-
سلام دوستان لطفا پیشنهادات و نظراتئن رو در مورد تایتان و آرش لینجا بفرمایید.....تا کمکمی باشه به همه............آلا جون لطفا نمونه فیلم و جزوه تایتانرو هم قرار بدید ممنون.......
Moein Joghraty
سلام
تایتان که هنوز منتشر نشده
اما اگه از نکته های استاد موقاری توی صفر تا صدا یا راه ابریشم استفاه کردین بهتون پیشنهاد میکنم ارش استاد موقاری رو نگیرین چون نکات کاملا مشابه هست و من خودمم نمیبینم
اما اگه پایه قوی ای ندارین نیاز به یه جمع بندی مفصل تر دارین ارش رو بگیرین چون تایتان همایش خیلی کمیه شاید نصف ارشم نباشه زمانش -
Moein Joghraty
سلام
تایتان که هنوز منتشر نشده
اما اگه از نکته های استاد موقاری توی صفر تا صدا یا راه ابریشم استفاه کردین بهتون پیشنهاد میکنم ارش استاد موقاری رو نگیرین چون نکات کاملا مشابه هست و من خودمم نمیبینم
اما اگه پایه قوی ای ندارین نیاز به یه جمع بندی مفصل تر دارین ارش رو بگیرین چون تایتان همایش خیلی کمیه شاید نصف ارشم نباشه زمانشsallar savadkoohi ممنون از راهنمایی شما....من راه ابریشم رو ندیدم اما به طور کلی زیستم خوبه...مبخواستم بدونم که آیا اطلاع دارید که همایش تایتتان جزوه خلاصه هم داره یا نه؟
-
sallar savadkoohi ممنون از راهنمایی شما....من راه ابریشم رو ندیدم اما به طور کلی زیستم خوبه...مبخواستم بدونم که آیا اطلاع دارید که همایش تایتتان جزوه خلاصه هم داره یا نه؟
Moein Joghraty
والا نمیدونم
اما تفتان استاد اسدی رو که داشتم جزوه نداشت
حالا باید وایسیم تا 10 خرداد ببینیم چی میشه
فعلا که پیش خرید کردم هیچی نذاشتن -
سلام
برای رشته علوم و معارف آموزش ندارید؟
کی میزارید؟ -
بچه ها کسی میدونه که تایتان زیست جزوه هم داره یا نه؟