تست
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر اگه میشه این تست رو حل کنید برام مرسی دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء دوازدهم

-
سلام بچه ها وقتتون بخیر اگه میشه این تست رو حل کنید برام مرسی دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 همیار رتبه-های-انجمن-آلاء دوازدهم

Arefe Heydari
سلام
از متن سوال می فهمیم که پدر و مادرش 2n یا 4n بودن که این شده 3n ولی این که کدوم کدوم بوده مشخص نیست
الف غلطه چون مشخص نیست کروموزوم های مادرش
ب هم میتونه درست باشه هم غلط به نظر من چون اگه بگیم که آندوسپرم هست پس خود رویان آندوسپرم و پوسته دانه سه تا نوع مختلف هستند ولی اگه بگیم آند جذب لپه ها شده پس غلطه چون فقط رویان و پوسته دانه هستن
ج غلطه چون یاخته حاصل ۳ ان هست و نازا پس میوز و تتراد نمیده
د هم درسته چون اگه مادرش2n باشه پس تخم دو هسته ای هم 14 تا کروموزوم داره و اون گامت نر هم 2n هست که اونم ۱۴ تا داره -
Arefe Heydari
سلام
از متن سوال می فهمیم که پدر و مادرش 2n یا 4n بودن که این شده 3n ولی این که کدوم کدوم بوده مشخص نیست
الف غلطه چون مشخص نیست کروموزوم های مادرش
ب هم میتونه درست باشه هم غلط به نظر من چون اگه بگیم که آندوسپرم هست پس خود رویان آندوسپرم و پوسته دانه سه تا نوع مختلف هستند ولی اگه بگیم آند جذب لپه ها شده پس غلطه چون فقط رویان و پوسته دانه هستن
ج غلطه چون یاخته حاصل ۳ ان هست و نازا پس میوز و تتراد نمیده
د هم درسته چون اگه مادرش2n باشه پس تخم دو هسته ای هم 14 تا کروموزوم داره و اون گامت نر هم 2n هست که اونم ۱۴ تا دارهاحمد قادری منم با مورد ب مشکل دارم چون چیزی که گفته قطعی نیست
-
احمد قادری منم با مورد ب مشکل دارم چون چیزی که گفته قطعی نیست
Arefe Heydari
ولی خب میدونیم که اکثرا درختا دولپه هستن
اگه اینم دو لپه باشه پس دیگه آندو نداریم
ولی خب با اطلاعات خودمون نمی تونیم جواب بدیم -
Arefe Heydari
ولی خب میدونیم که اکثرا درختا دولپه هستن
اگه اینم دو لپه باشه پس دیگه آندو نداریم
ولی خب با اطلاعات خودمون نمی تونیم جواب بدیماحمد قادری مورد ب رو درست گرفته!
-
احمد قادری مورد ب رو درست گرفته!
Arefe Heydari
🤦🤦🤦 من دیگه حرفی ندارم -
Arefe Heydari
🤦🤦🤦 من دیگه حرفی ندارماحمد قادری اخه پاسخنامه درست وحسابی هم نداره