غده ها
-
@sara-haghighatrad ☹️ چه عجیب
ولی پاراتیروئید در دو طرف حنجره هست نمیشه دقیق گفت زیر حنجره 🙄😶و برای تیروید از لفظ زیر حنجره همیشه استفاده میشد@parisa-khany
اوهوم اینطوری شاید بشع
ممنونم🌸 -
تو اینطور سوالات، باید به مفرد و جمع بودن هم توجه کرد، پاراتیروئید یه غده نیست 4 غدس، میگن غدد پاراتیروئیدی، تیروئید یه غدس
-
تو اینطور سوالات، باید به مفرد و جمع بودن هم توجه کرد، پاراتیروئید یه غده نیست 4 غدس، میگن غدد پاراتیروئیدی، تیروئید یه غدس
@amir-bernousi
ممنونم🌸 -
سلام دوستان
گفته که غده اصلی در زیر حنجره
اینجا فقط تیروئید رو میگیریم یا پارا رو هم علاوه بر اون در نظر میگیریم؟
تجربیا@sara-haghighatrad اگه غده گفت منظورش تیروئیده ولی گفت غده ها لفظ ها اورد منظورش پاراتیروئیده
-
@sara-haghighatrad اگه غده گفت منظورش تیروئیده ولی گفت غده ها لفظ ها اورد منظورش پاراتیروئیده
Sayan Keshavarz ممنونم🌸
-
@sara-haghighatrad
من متوجه نمیشم منظورش از غده اصلی چیه؟
یعنی باید در تیروئید رو در برابر پاراتیروئید اصلی بدونیم؟ 🤔 -
z Gheibi سلام. یکی از دوستان جواب داد گفت که چون گفته غده نمیشه پاراتیروئید رو در نظر گرفت برای اون باید گفته بشه غده ها،به نظر شما هم همینه؟
-
@kosar-mortazavi ممنونم پس به خاطر همون جمع نبستن بود؟
-
@sara-haghighatrad
سلام
به نظر من اگه این سوال شما متن گزینه باشه میشه ردش کرد ولی اگه متن سوال باشه فکر نکنم بشه رد کرد چون اگه توی صورت سوال مفرد خواست بعد جمع در بیاد مشکل نداره -
z Gheibi پس اگر غده زیر حنجره بگه میشه تیروئید و اگر به صورت جمع(غدد) به کار ببره، میشه پاراتیروئید، من اینطور فهميدم درسته؟
@Sara-Haghighatrad -
z Gheibi پس اگر غده زیر حنجره بگه میشه تیروئید و اگر به صورت جمع(غدد) به کار ببره، میشه پاراتیروئید، من اینطور فهميدم درسته؟
@Sara-Haghighatrad@kosar-mortazavi ممنونم🌸