درخواست و پیشنهاد برای راه ابریشم ۱۴۰۱
-
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
یه درخواست و پیشنهادی برای راه ابریشم و کنکور ۱۴۰۱ داشتم
اگه امکان داره راه ابریشم جدید با آقای لکستانی برای ریاضی
و راه ابریشم جدید با آقای گودرزی برای درس شیمی رو جدید داشته باشید چون این دو بزرگوار خیلی خوب و مفهومی تدریس میکنند.
خیلی ممنون⚘⚘ -
و راه ابریشم جدید با آقای گودرزی برای درس شیمی رو جدید داشته باشید چون این دو بزرگوار خیلی خوب و مفهومی تدریس میکنند.
خیلی ممنون⚘⚘Reza Estendi سلام
بنظرم خیلی چیز بدی میشه مخصوصا اینکه بخوان آقا ثابتی رو بردارن ، آقای ثابتی هم مفهومی درس میدن هم سریع و هم کنکوری ، بنظرم به این ترکیبی که الان هست دست بزنن کل راه ابریشم خراب میشه
بعد هم آقای گودرزی هنوز شیمی دهم یازدهم رو تموم نکردن🥴 ( بعد چقد وقت) چجوری میخوان تو نه ماه کل شیمی دهم یازدهم دوازدهم رو جمع کنن -
خیلی ممنون⚘⚘Reza Estendi طبق سیاست الا اگه دوره ی جدید راه ابریشم بیاد قبلی یا اپیدیت نمی شه یا کلا از سایت حذف می شه که خیلی چیز بدی می شه.اقای ثابتی خیلی خوب تدریس می کنن
همون طور که می دونید اقای گودرزی خیلی وقت نداره برای تدریس تو الا.اقای پویان نظر با کلی سختی تونستن تموم کنن و انصافا خیلی استاد عالی ای هستن.
در ضمن اقای گودرزی اصلا اون روش های اقای پویان نظر رو نمی دونن و بیان نمی کنن.از جمله روش های محاسبات چون همیشه با ماشین حساب محاسبه کردن اگه صفر تا صد ها رو دیده باشید.فن بیان اقای پویان نظر خیلی بهتره.اینو فقط من نمی گم اگه انجمن رو نگاه کنید ۹۰ درصد بچه ها همین نظر رو دارن -
Reza Estendi طبق سیاست الا اگه دوره ی جدید راه ابریشم بیاد قبلی یا اپیدیت نمی شه یا کلا از سایت حذف می شه که خیلی چیز بدی می شه.اقای ثابتی خیلی خوب تدریس می کنن
همون طور که می دونید اقای گودرزی خیلی وقت نداره برای تدریس تو الا.اقای پویان نظر با کلی سختی تونستن تموم کنن و انصافا خیلی استاد عالی ای هستن.
در ضمن اقای گودرزی اصلا اون روش های اقای پویان نظر رو نمی دونن و بیان نمی کنن.از جمله روش های محاسبات چون همیشه با ماشین حساب محاسبه کردن اگه صفر تا صد ها رو دیده باشید.فن بیان اقای پویان نظر خیلی بهتره.اینو فقط من نمی گم اگه انجمن رو نگاه کنید ۹۰ درصد بچه ها همین نظر رو دارنکه حتما می دونید در شیمی محاسبات خیلی مهمه
-
با تمام احترامی که برای این دو استاد قائلم ولی کاملا مخالفم
استاد ثابتی اگر یکم تو سایت گشته باشید میفهمید که ایشون ریاضی تجربی ، حسابان ، هندسه و گسسته رو همه رو با هم تدریس میکنن. این باعث شده دید ریاضیشون به مسائل با هر دبیر دیگه ای که بگید فرق کنه. و همین باعث شده یکسری خلاقیت های خیلی زیبا و قشنگ رو حل مسائل داشته باشن که کمتر استادی همچین قابلیتی داره.
استاد پویان نظر اومدن توی راه ابریشم عملا همه چیز رو درو کردنو گفتن. از نکات مربوط به نظام قدیم که احتمال طرح سوال هست تا سوالاتی با ایده های قشنگ و سخت. استاد گودرزی بعد از گذشت دو سال هنوز صفر تا صد دهم رو تموم نکردن. یازدهم هم که هیچی.
من اگر قرار بود اساتید راه ابریشم عوض بشن که اصلا نمی اومدم سراغ راه ابریشم
-
با تمام احترامی که برای این دو استاد قائلم ولی کاملا مخالفم
استاد ثابتی اگر یکم تو سایت گشته باشید میفهمید که ایشون ریاضی تجربی ، حسابان ، هندسه و گسسته رو همه رو با هم تدریس میکنن. این باعث شده دید ریاضیشون به مسائل با هر دبیر دیگه ای که بگید فرق کنه. و همین باعث شده یکسری خلاقیت های خیلی زیبا و قشنگ رو حل مسائل داشته باشن که کمتر استادی همچین قابلیتی داره.
استاد پویان نظر اومدن توی راه ابریشم عملا همه چیز رو درو کردنو گفتن. از نکات مربوط به نظام قدیم که احتمال طرح سوال هست تا سوالاتی با ایده های قشنگ و سخت. استاد گودرزی بعد از گذشت دو سال هنوز صفر تا صد دهم رو تموم نکردن. یازدهم هم که هیچی.
من اگر قرار بود اساتید راه ابریشم عوض بشن که اصلا نمی اومدم سراغ راه ابریشم
amirmohammad shakeri بله دقیقا خود اقای لکستانی هم که در کل یه سال ۳ فصل از ریاضی دهم رو نتونستن تدریس کنن با توجه به مشغله ی کاریشون
-
Reza Estendi سلام
بنظرم خیلی چیز بدی میشه مخصوصا اینکه بخوان آقا ثابتی رو بردارن ، آقای ثابتی هم مفهومی درس میدن هم سریع و هم کنکوری ، بنظرم به این ترکیبی که الان هست دست بزنن کل راه ابریشم خراب میشه
بعد هم آقای گودرزی هنوز شیمی دهم یازدهم رو تموم نکردن🥴 ( بعد چقد وقت) چجوری میخوان تو نه ماه کل شیمی دهم یازدهم دوازدهم رو جمع کننMahdi H خیلی ممنون
ولی من فک میکردم که در کنار این اساتید تدریس راه ابریشم با این دو بزرگوار هم ادامه پیدا کنه. -
Reza Estendi طبق سیاست الا اگه دوره ی جدید راه ابریشم بیاد قبلی یا اپیدیت نمی شه یا کلا از سایت حذف می شه که خیلی چیز بدی می شه.اقای ثابتی خیلی خوب تدریس می کنن
در ضمن اقای گودرزی اصلا اون روش های اقای پویان نظر رو نمی دونن و بیان نمی کنن.از جمله روش های محاسبات چون همیشه با ماشین حساب محاسبه کردن اگه صفر تا صد ها رو دیده باشید.فن بیان اقای پویان نظر خیلی بهتره.اینو فقط من نمی گم اگه انجمن رو نگاه کنید ۹۰ درصد بچه ها همین نظر رو دارنIlya Mansouri ممنونم
آها من نمیدونستم اگه دوره جدیدی بخواد بیاد قبلی ها حذف میشه
من فک میکردم مثل فیزیک که دو دبیر دارن ( هرچند متفاوت هست رشته ش ولی بچه ها حق انتخاب دارن) دوره های شیمی و ریاضی هم اینطور باشه
بازم ممنون -
Mahdi H خیلی ممنون
ولی من فک میکردم که در کنار این اساتید تدریس راه ابریشم با این دو بزرگوار هم ادامه پیدا کنه.Reza Estendi خواهش میکنم
ولی بنظر من یدونه استاد باشه بهتره
هم بچه ها سردرگم نمی شن هم اینکه بقیه درسا هم مثه فیزیک میشه
یسری بچه های تجربی پک تجربی رو میخرن اونوقت میخوان فیزیکشون استاد طلوعی باشه ، باید پول اضافی بدن -
Reza Estendi سلام
بعد هم آقای گودرزی هنوز شیمی دهم یازدهم رو تموم نکردن🥴 ( بعد چقد وقت) چجوری میخوان تو نه ماه کل شیمی دهم یازدهم دوازدهم رو جمع کنن -
راه ابریشم فقط مال سلاطین هست(ثابتی موقاری کازرانیان پویان نظر)
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد