انحلال پذیری
-
سلام
ترکیباتی که در آب به صورت یونی حل میشن مانند NaCl به اجزای سازنده خود یعنی یون سدیم و کلر تبدیل میشن اما چرا در واکنش ها آنان را به صورت (aq) نمایش میدهند ؟
سوال دیگر من هم این است که چرا همان ترکیب یونی که در آب به یون های جدا از هم تبدیل شده طعم و مزه و خاصیت همان ترکیب یونی در حالت جامد را دارد؟
شیمی
تجربیا -
سلام
ترکیباتی که در آب به صورت یونی حل میشن مانند NaCl به اجزای سازنده خود یعنی یون سدیم و کلر تبدیل میشن اما چرا در واکنش ها آنان را به صورت (aq) نمایش میدهند ؟
سوال دیگر من هم این است که چرا همان ترکیب یونی که در آب به یون های جدا از هم تبدیل شده طعم و مزه و خاصیت همان ترکیب یونی در حالت جامد را دارد؟
شیمی
تجربیاسلام.روزتون بخیر
سدیم کلرید در آب بهیونهای
سازنده تبدیل میشه نه اینکه به گاز کلر و فلز سدیم تبدیل بشه،
این یونها هم چون در آب محلول هستند aq میذاریم. -
سلام.روزتون بخیر
سدیم کلرید در آب بهیونهای
سازنده تبدیل میشه نه اینکه به گاز کلر و فلز سدیم تبدیل بشه،
این یونها هم چون در آب محلول هستند aq میذاریم.@kosar-mortazavi
منم میدونم به یون های سازنده تبدیل میشن
اما میگم که چرا همین یون های جدا از هم خواص همون ترکیب یونی رو دارند؟؟؟ -
سلام
شیمی
تجربیاوقتی میگذارید روی زبان و در آب دهان حل میشه و به یونهای سازنده اش تبدیل میشه و طعم شوریشو حس میکنیم.
-
@kosar-mortazavi
منم میدونم به یون های سازنده تبدیل میشن
اما میگم که چرا همین یون های جدا از هم خواص همون ترکیب یونی رو دارند؟؟؟amin rostami من سوال اولتونو گفتم
-
سلام
شیمی
تجربیاamin rostami به علاوه خاصیت ترکیب جامد خواص محلول رو نداره مثلا NaCl جامد رسانا یونی نیست ولی محلولش رسانای یونیه.
-
سلام
شیمی
تجربیاamin rostami
سلام
به اجزای سازنده خود یعنی اینکه از ساختار سه بعدی که در نمکNaClداشتند خارج می شوند نه اینکه به گاز کلر تبدیل بشه چرا که برای تبدیل شدن به گاز کلر باید یک واکنش شیمیایی دیگه رو بگذرونه تا دوباره به حالت اولیه اش برگرده،ضمنا خودتون میگید اجزایرسازنده چی؟نمک سدیم کلرید. واینکه در آب حل می شن به خاطر همینaqبهش نسبت داده میشه.درمورد سوال دومتون باید بگم که در هرد حالت شما دارید سدیم کلرید با یک مایع در تماس میزارید یکی بزاق دهان یکی هم آب که در ساختار هرد آب هست و سبب میشه که سدیم کلرید حل بشه.
امیدوارم سوالتون حل شده باشه.
-
amin rostami
سلام
به اجزای سازنده خود یعنی اینکه از ساختار سه بعدی که در نمکNaClداشتند خارج می شوند نه اینکه به گاز کلر تبدیل بشه چرا که برای تبدیل شدن به گاز کلر باید یک واکنش شیمیایی دیگه رو بگذرونه تا دوباره به حالت اولیه اش برگرده،ضمنا خودتون میگید اجزایرسازنده چی؟نمک سدیم کلرید. واینکه در آب حل می شن به خاطر همینaqبهش نسبت داده میشه.درمورد سوال دومتون باید بگم که در هرد حالت شما دارید سدیم کلرید با یک مایع در تماس میزارید یکی بزاق دهان یکی هم آب که در ساختار هرد آب هست و سبب میشه که سدیم کلرید حل بشه.
امیدوارم سوالتون حل شده باشه.
Narin Hashempour
سلام
خب شما توجه کن اونا به صورت یون مجزا هستند به هرحال اونا توآب حل شدند و از هم جدا هستند و هیچ پیوندی هم با هم ندارند اصلا دوتا چیز مجزا هستن -
Narin Hashempour
سلام
خب شما توجه کن اونا به صورت یون مجزا هستند به هرحال اونا توآب حل شدند و از هم جدا هستند و هیچ پیوندی هم با هم ندارند اصلا دوتا چیز مجزا هستنamin rostami
درسته یون مجزا هستند ولی شما وقتی آب نمک رو مزه میکنید احساس میکنید گاز یا فلزی رو امتحان می کنید؟!!