b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
تست استوکیومتری
-
جواب میشه ...62.37 که با تقریب همون گزینه 1 میشه ولی من متوجه حل شما نشدم میشه یکم واضح تر توضیح بدید ؟
-
MahdiNOVE
یه درصدی که تجزیه میشه میشه همون بازده
و اون درصدی که تجزیه نمیشه میشه یک منهای بازده که اون مقدار فراورده جامد برابر که از مول و جرم مولی میشه بازده رو حساب کردید
مفهوم شد ؟ -
متاسفانه بازم نفهمیدم چجوری حساب کردید تو اون عکس قاطی پاتی شده ):
-
MahdiNOVE
جرم فرآورده جامد با جامد بر جای مانده برابره
جامد بر جای مانده هم اونمقداری هست که وارد واکنش نشده در اصل اگه درصد واکنش رو از یک کم کنیم و در مول و جرم مولی ضربش کنیم میشه اون مقدار جامدی که وارد واکنش نشده و با m برابره
از اینجا m برحسب R به دست میاد که اگه اینو توی کسر تبدیل بذاریم مقدار R به دست میاد
اگه متوجه نشدید فردا تا جایی که میتونم روی برگه مرحله مرحله براتون حل میکنم -
نه داداش متاسفانه اولش فکر کردم فهمیدم ولی وقتی برا خودم تکرار میکنم متوجه این R-1 نمیشم شما میگی که r درصد واکنش و وقتی که از 1 کم میکنیم درصد اون مقدار از مول که واکنش نمیده به دست میاد درصورتی که ما اخر سر r رو میاریم 62 درصد خوب وقتی r میشه 62 درصد یعنی تجزیه از 100 درصد تا 62 درصد صورت گرفته یعنی فقط 38 درصد تجزیه شده ولی شما حاصل R-1 رو در 38 درصد ضرب کردی که جرم برجای مانده واکنش دهنده رو حساب کنی در صورتی که این جرم مربوط میشه به جرمی که وارد واکنش میشه امیدوارم متوجه حرفام شده باشید
-
MahdiNOVE
سلام
من اینی که از حرف های شما فهمیدم اینه که با یک منهای R مشکل دارید
الان R اگه صددرصد باشه یعنی از یک مول کل اون تجزیه میشن اگه ۶۰ درصد باشه یعنی ۶۰ درصدش تجزیه میشن و ۴۰ درصد باقی مونده وارد واکنش نمیشن
خب حالا این ۴۰ در صد باقی مونده با جرم فراورده برابره که دیگه بقیش معادله هست(اونجا که گفتید بازده که ۶۲ درصده پس ۳۸ درصدش تجزیه شده رو چجوری میگید
وقتی میگه ۶۲ درصد یعنی از اینکه هیچیش تجزیه بشه که همون صفره تا ۶۲ در صد تجزیه شده) -
اینطور تستا رو که زیاد میپیچونن و درمورد جرمای باقی مونده و تجزیه شده حرف میزنن، با روش تعادل رفتن خوبه، همون جدولی که برای بدست اوردن ثابت تعادل استفاده میشه
-
@amir-bernousi
خیلی ممنون من فصل تعادل حذف کرده بودم نمیدونستم اینطوری خیلی بهتره .
احمد قادری دست شما هم درد نکنه زحمت کشیدی خیلی ممنون
-
دوستان این سوال رو هم میشه بگید چطور حل میشه ؟ من خودم اول انحلال پذیری تو دمای 40 رو 30 گرم در 100 گرم اب به دست میارم و تو دمای 70 اول انحلال پذیری سولفات به دست میارم و بعدش بر اساس اون جرم لیتیوم سولفات به دست میارم و مقدار رسوب حساب میکنم ولی به جواب نمیرسم .@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @تجربیا