دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش
-
hello
Im Dr darvin from englandمن بیشتر با پسرم کار میکردم
میدونید که ....
لطفا بفرمایید من و پسرم چکار کردیم باباجان ؟
تجربیا -
چارلز داروین فهمید که گیاه در نور یک جانبه خم میشه و متوجه شد یه ماده ای نوک ساقه ی گیاه وجود داره که اگه نور یک جانبه بهش بخوره خم میشه
ایزی ایزی تامام تامام -
hello
میدونید که ....
تجربیااین پست پاک شده! -
چارلز داروین فهمید که گیاه در نور یک جانبه خم میشه و متوجه شد یه ماده ای نوک ساقه ی گیاه وجود داره که اگه نور یک جانبه بهش بخوره خم میشه
ایزی ایزی تامام تامامدریا دریایی در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
ایزی ایزی تامام تامامایزی ایزی تامام تامام
-
hello
میدونید که ....
تجربیاmehranmirzaei با استفاده از دانه رست نوعی گیاه از گندمیان ازمایشی رو درباره خم شدن گیاهان به سمت نور یک جانبه انجام دادید .
فهمیدید که دانه رست وقتی نوکش در برابر نور باشد به سمت نور یک جانبه خم میشود .شرح ازمایش
-
شما اولن رو اکسین کار کردید البته خودتون اسمشو نمیدونسیتد
اومدید رو دانه رست ی گیاه از چمنیان کار کردید و با نور یک جانبه و همه جانبه آزمایش های انجام دادید تهش فهمیدید که ی چیزی تو سر دانه رست هست که وقتی نور ی جانبه بهش میخوره موجب نورگرایی گیاه میشه
ی نظریه انتخاب طبیعی هم دارید که بیخیالش -
hello
میدونید که ....
تجربیا!Hello, Mr Darwin
Nice to meet you
شما به همراه پسرتون آزمایشی بر روی دانه رستی از گندمیان انجام دادید.
در این آزمایش با تاباندن نور یک جانبه به ساقه دانه رست مشاهده کردید که به سمت نور خم میشه.
سپس یک پوشش مات بر روی نوک دانه رسد قرار دادید تا ببینید آیا تابش نور باعث این خمیدگی میشه و این مورد اثبات شد.
سپس برای اینکه نتیجه قبلی رو تائید کنید یک پوشش شفاف بر سر دانه رست قرار دادید و همونطوری که پیش بینی میکردید، دانه رست خم شد.
در نهایت برای اینکه حجت بر آیندگان تمام شود یک پوشش مات بر پایین ساقه قرار دادید تا این فرضیه که تابش نور بر نوک دانه رست موجب خم شدن آن میشود تائید گردد.
-
!Hello, Mr Darwin
Nice to meet you
در این آزمایش با تاباندن نور یک جانبه به ساقه دانه رست مشاهده کردید که به سمت نور خم میشه.
سپس یک پوشش مات بر روی نوک دانه رسد قرار دادید تا ببینید آیا تابش نور باعث این خمیدگی میشه و این مورد اثبات شد.
سپس برای اینکه نتیجه قبلی رو تائید کنید یک پوشش شفاف بر سر دانه رست قرار دادید و همونطوری که پیش بینی میکردید، دانه رست خم شد.
در نهایت برای اینکه حجت بر آیندگان تمام شود یک پوشش مات بر پایین ساقه قرار دادید تا این فرضیه که تابش نور بر نوک دانه رست موجب خم شدن آن میشود تائید گردد.
@kosar-mortazavi در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
!Hello, Mr Darwin
Nice to meet you
this is the best answer
-
hello
میدونید که ....
تجربیاmehranmirzaei در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
hello
میدونید که ....
تجربیا
سلام دارویـــــــــــن بــــــزرگ! قهرمان دنیای زیست!
پسرتون خیلی آدم حساب نمیکنم
جدای از اینکه شما سلطان نظریه تکامل هستین خیلی علاقه به بررسی چیزای عجیب داشتین که یکیش همین گیاهای ونوس حشره خوار بودن
اما یه روزی شما و پسرتون از خودتون میپرسین که چرا چمنا رو به یه ور خم میشن؟؟
بعد می رید سراغ دانه رست(ما بهش میگیم رویان) چمن که یکی از گندمیان و تک لپه ای هاست و کل قضایای ریشه و مغر و لپه و اندوسپرم و....
با این بنده خدا 4 تا آژمایش انجام میدین
و به این کشــــــــــــــف بزرگ میرسین که بعله گویا یه ماده ای تو نوک دانه رست گوگولی هست که باعث میشه خم بشه
و این ماده توی وسطش نیست و باید به نوک دانه رست که این توشه نور برسه تا نورگرایی اتفاق بیافته و اگه نور بهش نرسه یا قطع بشه نورگرایی هم نداریم
حالا یه چی میگم اون دنیا حال کنی
بعدا یه مشت دانشمند نشستن کلی فکر و تحقیق کردن ماده رو کشف کردن
بعدا فهمیدن یه خانواده س اسمشونو گذاشتن اکسین ها
توی ریشه زایی کاربرد دارن و رشد طولی یاخته ها
جز تحریک کننده های رشد هم هستن
بعضیاشونم برای گیاهان دولپه سمن
شیطان بزرگم خوب ازش بهره برده
برو اون دنیا با اطلاعات تازه حال
یه دعایی م به محضر خداوند برا ما بفرما -
@kosar-mortazavi در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
!Hello, Mr Darwin
Nice to meet you
this is the best answer
-
hello
میدونید که ....
تجربیاmehranmirzaei بابا بزرگ شما و پسرتون نشستید روی یه دانه رست آزمایش انجام دادین
مراحلم اینجوری بود:
نو یک جانبه به دانه رست تابوندید:دانه به طرف نور خم شد
بعد اومدید نوک دانه رست با پوشش مات پوشیندید و نور یک جانبه تابوندید:دانه رست خم نشد
سپس اومدید نوکش پوشش شفافا گذاشتین و نوریک جانبه تابوندید:خم شد
دوباره که خیلی بیکار بودین،
پوشش مات گذاشتین میانه دانه رست :خم شد
نتیجه:نوریک جانبه باعت خم شدن دانه رست میشود(یه عاملی سبب این کار میشه) -
نمیشه بعدی بریم پیش ایلیا ؟
از اسمش خوشم میاد -
چقد سریع تایپ میکنین،تا من بنویسم همه فرستادن
-
hello
میدونید که ....
تجربیاmehranmirzaei در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
hello
میدونید که ....
تجربیاشما به همراه پسرتون آزمایشی بر روی دانه رستی از گندمیان (چمن) انجام دادید.
در این آزمایش با تاباندن نور یک جانبه به ساقه دانه رست مشاهده کردید که به سمت نور خم میشه.سپس یک پوشش مات بر روی نوک دانه رسد قرار دادید تا ببینید آیا تابش نور باعث این خمیدگی میشه و این مورد اثبات شد.
حواستون باشه
بنده نفهمیدم اسم اون عامل چیه
بعد ها فهمیدن اسمشو اکسین گذاشتنیک نظریه مهم هم دارم که هنوز که هنوزه قبول دارنش
اونم انتخاب طبیعیه
در لنتخاب طبیعی افراد سازگار تر انتخاب میشن و میمونن و افراد ناسازگار از بین میرن (اینو محیط تعیین میکنه )
میدونیم انتخاب طبیعی یکی از عوامل برهم زننده تعادل در جمعیته ( کاهش تنوع ژنی )
تجربیاتنکس ار همه ی افرادی که به من چشم داشت داشتن
-
mehranmirzaei در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
hello
میدونید که ....
تجربیاشما به همراه پسرتون آزمایشی بر روی دانه رستی از گندمیان (چمن) انجام دادید.
در این آزمایش با تاباندن نور یک جانبه به ساقه دانه رست مشاهده کردید که به سمت نور خم میشه.سپس یک پوشش مات بر روی نوک دانه رسد قرار دادید تا ببینید آیا تابش نور باعث این خمیدگی میشه و این مورد اثبات شد.
حواستون باشه
بنده نفهمیدم اسم اون عامل چیه
بعد ها فهمیدن اسمشو اکسین گذاشتنیک نظریه مهم هم دارم که هنوز که هنوزه قبول دارنش
اونم انتخاب طبیعیه
در لنتخاب طبیعی افراد سازگار تر انتخاب میشن و میمونن و افراد ناسازگار از بین میرن (اینو محیط تعیین میکنه )
میدونیم انتخاب طبیعی یکی از عوامل برهم زننده تعادل در جمعیته ( کاهش تنوع ژنی )
تجربیاتنکس ار همه ی افرادی که به من چشم داشت داشتن
-
Bio در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
81Sobhan ببین چقدم شبیه سایه بوده
وای این عالیههههههههه
-
منو با کسی مقایشه نکنید
خوشم نمیاد خدایی
عکسمو نگاه کنید چقد جذااااابم -
منو با کسی مقایشه نکنید
خوشم نمیاد خدایی
عکسمو نگاه کنید چقد جذااااابمmehranmirzaei در دانشمندان گیاهی - داروین و پسرش گفته است:
منو با کسی مقایشه نکنید
خوشم نمیاد خدایی
عکسمو نگاه کنید چقد جذااااابمآقا ما غلط بکنیم قهرمانامونو با کسی مقایسه کنیم
ولی انصافا حال نکردی کلی اطلاعات تازه برات فرستادم اون ور؟ -
منو با کسی مقایشه نکنید
خوشم نمیاد خدایی
عکسمو نگاه کنید چقد جذااااابمmehranmirzaei
استاد سایه ناراحت شدن