سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم در چه مواقعی وقتی x رو ساده میکنیم باید این x را مخالف صفر قرار بدیم؟میشه لطفا همه حالتش رو بگید
مثلا۱ـ اگه x (یا یک عبارت یکسان)در صوت و مخرج قرار داشت، بعد از ساده کردن باید بگیم که این عبارت ساده شده مخالف صفر هست؟
۲ـ اگه در صورت، در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت، بعد از ساده شدن باز هم باید مخالف صفر قرار بدیم؟
۳ـ اگه در مخرج،در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت،بعد از ساده شدن باید مختلف صفر قرار بدیم؟
سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی مبحث احتمال
-
سلام
با توجه به عکسی که فرستادم برای حل این سوال دو تا احتمال وجود داره اول اینکه عدد یکان ۰ بشه دوم اینکه عدد یکان ۵ باشه در هردو احتمال عدد نهایی مضرب پنج میشه
خب در احتمال اول ۰ رو میزاریم جای یکان بعد از سمت چپ تعداد عددهایی که میتونن در جای خالی قرار بگیرند رو مینویسیم با هم ضرب میکنیم
در احتمال دوم ۵ رو جای یکان میزاریم و از سمت چپ شروع میکنیم تعداد عدد هایی که میتونن قرار بگیرن رو مینویسیم اینجا توجه میکنیم که عدد ۰ نمیتونه اول عدد باشه چون عدد رو سه رقمی میکنه
و در آخر هم عدد های بدست اومده رو باهم جمع میکنیم -
atena abolhasani در ریاضی مبحث احتمال گفته است:
سلام
با توجه به عکسی که فرستادم برای حل این سوال دو تا احتمال وجود داره اول اینکه عدد یکان ۰ بشه دوم اینکه عدد یکان ۵ باشه در هردو احتمال عدد نهایی مضرب پنج میشه
خب در احتمال اول ۰ رو میزاریم جای یکان بعد از سمت چپ تعداد عددهایی که میتونن در جای خالی قرار بگیرند رو مینویسیم با هم ضرب میکنیم
در احتمال دوم ۵ رو جای یکان میزاریم و از سمت چپ شروع میکنیم تعداد عدد هایی که میتونن قرار بگیرن رو مینویسیم اینجا توجه میکنیم که عدد ۰ نمیتونه اول عدد باشه چون عدد رو سه رقمی میکنه
و در آخر هم عدد های بدست اومده رو باهم جمع میکنیماحتمالش میشه ۱۱/۳۶ درسته؟
-
من تا این مرحله رو میدونم ولی به بعدش رو نمیدونم کجا اشتباه میکنم که جواب اشتباه بدست میاد
-
alireza hoseyni
من منظورم ۱۱،سی و ششم هست اینجا به این صورت نوشتم.۱۱ در صورت و ۳۶ در مخرج
-
alireza hoseyni
بدون تکرار هست -
T Shahabi خب دیگه مخرج کسر نمیخواد همون عدد های ۴ رقمی مضرب پنج رو تو صورت بدست اوردی
ولی خب من به سوال که میگفت با چه احتمالی دقت نکردم عدد های ممکنی که میشه با این شرط ها نوشت ۲۲۰ ها هستن ولی احتمالشو نمیدونم منظورش همینه یا نه -
@همیار سلام روزبخیر
میشه یه نگاه به این سوال بندازید؟
من منظور سوالو متوجه نمیشم -
ببین من مطلبوب هارو دیدم بچه ها 220 به دست اوردن
کل حالت هاهم حدود 700 تا بود ک احتمالش میشد سه دهم -
alireza hoseyni
باشه ممنون -
atena abolhasani
اخه احتمالش رو باید ۲۲۰ رو تقسیم بر کل حالات کنیم، من کل حالات رو ۷۲۰ بدست اوردم که همین کل حالات رو اشتباه حساب میکنم، که الان دیدم گفتن، تعداد کل حالات میشه ۷۰۰ تا