IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
حل نهاییِ آلا
-
به نام خالق یکتا
سلام رفقا
توی حل سوالای نهایی درس گسسته ک آقای ثابتی و آقای حسینی فرد باهم دیگه حل میکنن ،یه جا من به اشکال برخوردم
توی قسمت چهارم_برای سوال شبیه ساز1_14 ک مربع متعامد4 در4 میخاد...(تقریبا توی 16 دقیقه هست)
گفتن ک این مربع 4در4 رو بخاطر بسپاریم...
چون ک میدونیم هردوتامربع 4در4 الزاما متعامد نیست
(هر3در3 متعامد هست...2در2 و 1در1 و6در6 هم ک متعامد ندارند.....برای مربع های فرد هم روش داریم)
حالا اینجا توی حلشون مربع دوم رو ک مینویسن شماهم دقت کنین..باهم متعامد نیستنخب خودشون وقتی بررسی میکنن میگن توی قطرها یکسان نیستن...
حالا درحالی ک وقتی نیگاه کنین توی همون قطر اصلی با رنگ قرمز ک آقای ثابتی نوشتن عددای 2 یا 4 ک تکرارشدن رو توی مربع اول نگاه کنیم هم عددای یکسانی میدن...
یعنی اگه بیام این دوتا مربع رو روی هم بندازیم،خونه هایی با عددای تکراری داریم ک...
میشه شماهم یه بررسی ای بکینن!!
نکنه من هنگ کردم!!
@ریاضیا
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@دوازدهم
@همیار -
zeinab dehghani اشتباه استاد بوده حق باشماست عدد تکراری میده و این متعامد نیست
-
Mohammad Afshar خب پس خداروشکر...
من شک کردم سه بار برگردوندم دوباره دیدم
خیلی ممنون ک جواب دادین -
zeinab dehghani پیشنهاد میکنم جزوه ای که دیشب فرستادم رو بخونید همه رو امکان نداره سوالی خارج از اون بیاد و اگر خواستید با تدریس ببینید میتونید اپارات کلاسینو برید و فیلمشو رایگان ببیند ۳ساعتو ۳۹ دقیقه ۱۰۸ تا سوال رو با تدریس کوتاه حل میکنه و برای نمره بالا عالیه
-
Mohammad Afshar خیلی ممنون ..حتمن
-
zeinab dehghani خواهش میکنم