ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
Abolfazl Sattari تشکرات فراوان
-
@نگین-محمدیان در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
Arshia Yazdian در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
@نگین-محمدیان من که کنارتونم 🥺
ممنون ازتون کاش در طول سال هم بودید که بتونیم باهاتون تعامل داشته باشیم
نشسته ام
و به در نگاه میکنم
دریچه ای که آه میکشد.... -
-
Arshia Yazdianreplied to alireza hoseyni on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza hoseyni بزار شترای کاروان برسن....
سوار شیم راه بیوفتیم
دارم شترای خوبواسه این کاروان میارم
از اون شتر خوشگلایگوگولی که وسط راهم چیزیشون نمیشه و سالم مارو به مقصدمون میرسونن -
سوار شیم راه بیوفتیم
از اون شتر خوشگلایگوگولی که وسط راهم چیزیشون نمیشه و سالم مارو به مقصدمون میرسوننحتی الان به داشتن شتر هم حسودیمون میشه
-
Abolfazl Sattarireplied to Arshia Yazdian on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوار شیم راه بیوفتیم
از اون شتر خوشگلایگوگولی که وسط راهم چیزیشون نمیشه و سالم مارو به مقصدمون میرسوننمال ما پیر بود میلنگید هی :///
-
shayan jafarireplied to alireza hoseyni on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza hoseyni از الان ... :I
تو جای ما بودی چی میکردی ؟!! -
Abolfazl Sattarireplied to shayan jafari on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
alireza hoseyni از الان ... :I
تو جای ما بودی چی میکردی ؟!!توهم الان دلت میخواد پشت بمونی :((
-
shayan jafarireplied to Abolfazl Sattari on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari دلم ک نمیخواد ولی اگه موندم حتما تجربه لذت بخشی از راه ابریشم خواهم داشت
-
Abolfazl Sattarireplied to shayan jafari on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
Abolfazl Sattari دلم ک نمیخواد ولی اگه موندم حتما تجربه لذت بخشی از راه ابریشم خواهم داشت
یاد اسفند و بهمن 99 :(((
-
Arshia Yazdian
خوب حالا ایشن شترای بانمک و گوگولی ما کی قراره برسنتا حالا هیچ وقت تو زندگیم منتظر شتر نبودم
اونم از نوع گوگولیش -
Abolfazl Sattarireplied to alireza hoseyni on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza hoseyni در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
Arshia Yazdian
خوب حالا ایشن شترای بانمک و گوگولی ما کی قراره برسنتا حالا هیچ وقت تو زندگیم منتظر شتر نبودم
اونم از نوع گوگولیشخوش به حالت تو راه ابریشم ما نزدیک بود کفشامونم ببرن چه برسه شتر :(((
-
alireza hoseyni ریاضیreplied to Abolfazl Sattari on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
نه داغداش میدونی چیه
حال هوای دو سه ماه پیش رو دیدم یه خورده ترسیدم
واس همین گیر دادم باور کن -
shayan jafarireplied to alireza hoseyni on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده
alireza hoseyni بیخیال داداش انقد وقت هس
از الان اینجوری نکن ، یکم بعد امتحانا آنتراک و تفریح بعد شروع کن ، ک بعد وسط راه درجا نزنی
منم هی فک میکردم چون 10 و 11 خوب نخوندم و وقت نیس و از این چیزا باید بمونم پشت کنکور برا سال دوم ، ولی الان ک ب اینجا رسیدم میبینم چقد وقت زیادی داشتم ک ب خاطر همین تفکر از دستش دادم و حاضرم اصلا دوباره امسالو تجربه کنم . واقعا از همون موقعی ک این فکرو داشتم ، میشد ک بشه -
Abolfazl Sattarireplied to alireza hoseyni on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Abolfazl Sattari
نه داغداش میدونی چیه
حال هوای دو سه ماه پیش رو دیدم یه خورده ترسیدم
واس همین گیر دادم باور کننه خو الان 80% ویدیو ها حاضرن فقط یه تغییرات لحاظ شه فک نکنم بیشتر از یه ماه تموم نشه
اول ابریشم که استدیوها آماده نبود و هــــــــــــــــــــــــــــزارتا داستان و مسئله که الان ندارید شماها -
Arshia Yazdian
بعد یه سوال الان
دبیر ها مبیشن کاروان سالار
شتر تشبیه از چیه؟؟؟
همین الان برام پیش اومد -
atena abolhasanireplied to Arshia Yazdian on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian ادبیات که حتمااا
-
shayan jafarireplied to alireza hoseyni on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza hoseyni خب کاروان سالار 9 ماه پای پیاده راه نمیره ک
-
Abolfazl Sattarireplied to alireza hoseyni on ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
بعد یه سوال الان
دبیر ها مبیشن کاروان سالار
شتر تشبیه از چیه؟؟؟
همین الان برام پیش اومدشتر وسایل راهه عزیز :///
-
Arshia Yazdian ️️بنظرم بقیه عمومیا مثه زبان هم نیازمند راه ابریشمه
161/251