ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
سلام درسته یکم از زمان این تاپیک میگذره ولی میخوام منم نظرمو بگم لطفا ی کاری کنین کسایی هم ک میرن قلم چی بتونن خودشونو با برنامه منطبق کنن مثلن من امسال قلم چی بودم مهر خوب بود چون با خودم گفته بودم توی دو هفته اول حتما اموزش تموم میشه و هفته سوم هم ک تست هست ینی وقتی من ازمون قلم چی دارم اموزشم تکمیله اما جلوتر ک رفتیم اینجور ک من فکر میکردم نشد درسته که خیلی برای راه ابریشم تلاش شده واقعا جزو بهترین و با کیفیت ترین و در عین حال قیمت پایین ترین پکیج اموزشی ازش نام برد و ما واقعا اینو درک میکنیم و ب این خاطر قدر دان الا و کادر محترم الا هستیم اما توی این ی سال من هرکاری کردم برنامه قلم چی با راه ابریشم جور در نمیومد و منطبق نمیشد بعضی مواقع مجبور بودم ازمون قلم چی رو ی هفته دیرتر بدم و ب تبع خانواده هم راضی نبودن و ب هرحال دلیل شرکت در ازمون های ازمایشی سنجش خود و اون کارنامه هست و ناملایماتی در خانواده ایجاد میشد و توی این سال من خودم ب شخصه کامل درگیر این بودم ک این دوتا برنامه رو منطبق کنم و نمیشد یک بار از قلم چی عقب میفتادم یک بار از راه ابریشم و ب تبعش نا امیدی و خستگی حالا کاذب یا واقعیشو کاری نداریم ب سراغ ادم میاد و واقعا ی ضربه بزرگ ب خود من زد ک شاید مجبور باشم ی سال دیگه رو بخونم و ی سال دیگه از عمرم رو برای کنکور بگذرونم بازهم تاکید میکنم ما قدردان و متشکر از الا هستیم و این پیشنهاد من بود که برای سال های بعد و بقیه بچه ها وضعیتی مثل من و برخی بچه های امسال پیش نیاد و ی جور با ازمون ها هم منطبق باشه
و درسته که شما اعلام کرده بودین برنامتون با گزینه دو منطبق هست اما خیلیا اونموقع ازمون های ازمایشی دیگه رو ب دلایل متفاوت ثبت نام کرده بودن و امکان تغییر نداشتن و حقیقتا نمیشد از راه ابریشم ک اینقد کیفیتش بالا هست هم چشم بست
بازهم تشکر میکنم از تمام تلاش های بی وقفه و شبانه روزی ای ک برای اجرای عدالت اموزشی به کار میگیرید
sohrab @M-an Arshia Yazdian @دانش-آموزان-آلاء@dr-aryan
سلام بله منم موافقم -
سلام درسته یکم از زمان این تاپیک میگذره ولی میخوام منم نظرمو بگم لطفا ی کاری کنین کسایی هم ک میرن قلم چی بتونن خودشونو با برنامه منطبق کنن مثلن من امسال قلم چی بودم مهر خوب بود چون با خودم گفته بودم توی دو هفته اول حتما اموزش تموم میشه و هفته سوم هم ک تست هست ینی وقتی من ازمون قلم چی دارم اموزشم تکمیله اما جلوتر ک رفتیم اینجور ک من فکر میکردم نشد درسته که خیلی برای راه ابریشم تلاش شده واقعا جزو بهترین و با کیفیت ترین و در عین حال قیمت پایین ترین پکیج اموزشی ازش نام برد و ما واقعا اینو درک میکنیم و ب این خاطر قدر دان الا و کادر محترم الا هستیم اما توی این ی سال من هرکاری کردم برنامه قلم چی با راه ابریشم جور در نمیومد و منطبق نمیشد بعضی مواقع مجبور بودم ازمون قلم چی رو ی هفته دیرتر بدم و ب تبع خانواده هم راضی نبودن و ب هرحال دلیل شرکت در ازمون های ازمایشی سنجش خود و اون کارنامه هست و ناملایماتی در خانواده ایجاد میشد و توی این سال من خودم ب شخصه کامل درگیر این بودم ک این دوتا برنامه رو منطبق کنم و نمیشد یک بار از قلم چی عقب میفتادم یک بار از راه ابریشم و ب تبعش نا امیدی و خستگی حالا کاذب یا واقعیشو کاری نداریم ب سراغ ادم میاد و واقعا ی ضربه بزرگ ب خود من زد ک شاید مجبور باشم ی سال دیگه رو بخونم و ی سال دیگه از عمرم رو برای کنکور بگذرونم بازهم تاکید میکنم ما قدردان و متشکر از الا هستیم و این پیشنهاد من بود که برای سال های بعد و بقیه بچه ها وضعیتی مثل من و برخی بچه های امسال پیش نیاد و ی جور با ازمون ها هم منطبق باشه
و درسته که شما اعلام کرده بودین برنامتون با گزینه دو منطبق هست اما خیلیا اونموقع ازمون های ازمایشی دیگه رو ب دلایل متفاوت ثبت نام کرده بودن و امکان تغییر نداشتن و حقیقتا نمیشد از راه ابریشم ک اینقد کیفیتش بالا هست هم چشم بست
بازهم تشکر میکنم از تمام تلاش های بی وقفه و شبانه روزی ای ک برای اجرای عدالت اموزشی به کار میگیرید
sohrab @M-an Arshia Yazdian @دانش-آموزان-آلاء@dr-aryan نظرت راجع به دوتا برنامه مطالعاتی جدا برای هر دو آزمون چیه؟
-
بالاخره پک راه ابریشم دروس عمومی میاد ؟ یا دروس عمومی را از دیگر موسسات تهیه کنیم؟
علیرضا مکتوبیان مارو دور ننداز
-
@dr-aryan نظرت راجع به دوتا برنامه مطالعاتی جدا برای هر دو آزمون چیه؟
Arshia Yazdian عالیه اگ بشه
-
علیرضا مکتوبیان مارو دور ننداز
Arshia Yazdian
سلام آقای یزدیان
یه سوال
میشه همون حرکتی که ما قراره با آرش، رو کنکور بزنیم، با راه ابریشم ۱۴۰۱ هم بزنیم؟ -
Arshia Yazdian
سلام آقای یزدیان
یه سوال
میشه همون حرکتی که ما قراره با آرش، رو کنکور بزنیم، با راه ابریشم ۱۴۰۱ هم بزنیم؟@infinitie-a سلام کدوم حرکت
-
@infinitie-a سلام کدوم حرکت
Arshia Yazdian یه حرکت ویژه ایی که تو کامنتای اینستاگرام در مورد آرش اشاره کرده بودید
-
Arshia Yazdian یه حرکت ویژه ایی که تو کامنتای اینستاگرام در مورد آرش اشاره کرده بودید
@infinitie-a و حتی از اون بدتر
با راه ابریشم -
با راه ابریشمArshia Yazdian
آخ، عالیه پس
-
با راه ابریشمArshia Yazdian فیلم و جزوه های 1401 خیلی تغییر میکنن؟
یا عمدتا همونن و میشه مثلن با جزوه های 1400 ک پرینت گرفته شده فیلمای جدید رو دید
(عا راستی اپدیت میشه برا کسایی ک پارسال خریدن؟) -
با راه ابریشمArshia Yazdian
درود ببخشید همه چی توی راه ابریشم خوبه . ولی شما برای اونایی که قصد تغییر رشته دارند مثل خود من برنامه ندارید ؟
خداکنه از این نظر هم حواستون بهمون باشه -
Arshia Yazdian فیلم و جزوه های 1401 خیلی تغییر میکنن؟
یا عمدتا همونن و میشه مثلن با جزوه های 1400 ک پرینت گرفته شده فیلمای جدید رو دید
(عا راستی اپدیت میشه برا کسایی ک پارسال خریدن؟)@dr-aryan
تو درس زیست و فیزیک یه تغییراتی خواهیم داشت
مخصوصا تو زیست
و این که بلههههه
آپدیت میشه برای شما -
Arshia Yazdian
درود ببخشید همه چی توی راه ابریشم خوبه . ولی شما برای اونایی که قصد تغییر رشته دارند مثل خود من برنامه ندارید ؟
خداکنه از این نظر هم حواستون بهمون باشه@سجاد-ذوالفقاری با راه ابریشم بیا جلو
راه ابریشم تنها چیزیه که میتونی باهاش خیلی قوی و قدرتمند چیزی که میخوای رو بسازی -
@سجاد-ذوالفقاری با راه ابریشم بیا جلو
راه ابریشم تنها چیزیه که میتونی باهاش خیلی قوی و قدرتمند چیزی که میخوای رو بسازیArshia Yazdian
اخه من میخوام تغیر رشته بدم و راه ابریشم تجربی رو خریدم -
سلام بچه ها
امیدوارم حال همه تون خوب باشه و سلامت در مسیر هدف هاتون باشید
می خوای بگی، ابریشم گذرونی دیگه چیه؟
اینجا قراره در مورد راه ابریشم ها باهم حرف بزنیم
فکر می کنی، %(#ff0000)[تو آپدیت جدید و ابریشم های جدید] قراره چه اتفاقاتی بیافته ؟
چی تغییر می کنه؟ چی اضافه میشه ؟ یا...
اگه تو بودی چه تغییری تو راه ابریشم ایجاد می کردی؟
چی بهش اضافه می کردی؟
چیزی بوده که لازم داشته باشی اما تو ابریشم نباشه ؟
و چیا بوده که گفتی کاش یه کم بهتر میشد؟
از چیا خیلی خوشت اومده و گفتی خودشه همینو می خواستم
همه شما آلایی ها دعوتین تا اینجا باهم حرف بزنیم
چه اونایی که تا این لحظه ابریشمی بودن و تجربه استفاده دارن
چه دوستان دیگه که هنوز ابریشمی نشدن، خلاصه همه بچه های ماه آلاء@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
پ ن: اینجا قرار نیست پیشنهاد دبیر بدین
سلام و خسته نباشید خدمت شما راه ابریشم عالی هستش دو تا مورد اگر بشه که جزوه هارو به صورت فیزیکی دریافت کنیم واقعا عالی میشه و برای ما دانش آموزان هم راحت تره و اگر راه ابریشم عمومی هم اضافه بشه که دیگع بهتر از این نمیشه ممنون
-
سلام بچه ها
امیدوارم حال همه تون خوب باشه و سلامت در مسیر هدف هاتون باشید
می خوای بگی، ابریشم گذرونی دیگه چیه؟
اینجا قراره در مورد راه ابریشم ها باهم حرف بزنیم
فکر می کنی، %(#ff0000)[تو آپدیت جدید و ابریشم های جدید] قراره چه اتفاقاتی بیافته ؟
چی تغییر می کنه؟ چی اضافه میشه ؟ یا...
اگه تو بودی چه تغییری تو راه ابریشم ایجاد می کردی؟
چی بهش اضافه می کردی؟
چیزی بوده که لازم داشته باشی اما تو ابریشم نباشه ؟
و چیا بوده که گفتی کاش یه کم بهتر میشد؟
از چیا خیلی خوشت اومده و گفتی خودشه همینو می خواستم
همه شما آلایی ها دعوتین تا اینجا باهم حرف بزنیم
چه اونایی که تا این لحظه ابریشمی بودن و تجربه استفاده دارن
چه دوستان دیگه که هنوز ابریشمی نشدن، خلاصه همه بچه های ماه آلاء@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
پ ن: اینجا قرار نیست پیشنهاد دبیر بدین
Arshia Yazdian سلام خسته نباشید.
دوستان نظرات بسیار خوبی دادند و منم کاملا با اونا موافق بودم. من هم خواستم این نظرم رو بگم که اگه مناسب دیدید عملیش کنید سپاس برای همه زحماتتون.
اگه امکانش هست تست های همه درس هارو دسته بندی کنید منظورم از دسته بندی این چهار دسته است: 1)تست آموزشی 2)تست تثبیتی(تسلط) 3)تست سنجشی 4)تست زماندار یا همون جمعبندی
اگر این کار رو بتونید انجام بدید خیلی خوب میشد البته میدونم دردسر های خودش رو هم داره ولی اگه عملی می شد کمک زیادی میکرد.اسپم : @M-an خانم مدیر چجوری در گروه های راه ابریشم عضو شم؟
-
@سجاد-ذوالفقاری با راه ابریشم بیا جلو
راه ابریشم تنها چیزیه که میتونی باهاش خیلی قوی و قدرتمند چیزی که میخوای رو بسازیArshia Yazdian
سلام و خسته نباشید
زمانی که پک راه ابریشم عمومی فعال بشه برای اون آلایی هایی که پک تخصصی رو تهیه کرده بودن کد تخفیفی چیزی دارین یا اونا هم مثل بقیه باید باهمون قیمتا بخرن؟؟ -
Arshia Yazdian
سلام و خسته نباشید
زمانی که پک راه ابریشم عمومی فعال بشه برای اون آلایی هایی که پک تخصصی رو تهیه کرده بودن کد تخفیفی چیزی دارین یا اونا هم مثل بقیه باید باهمون قیمتا بخرن؟؟mahan alizadeh امیدوارم داشته باشن با این شرایط اقتصادی خیلی سخت میشه تهیه کرد
ولی نگران نباشید بنظرم آلا همیشه هوامون رو داره -
mahan alizadeh امیدوارم داشته باشن با این شرایط اقتصادی خیلی سخت میشه تهیه کرد
ولی نگران نباشید بنظرم آلا همیشه هوامون رو داره@first در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
ولی نگران نباشید بنظرم آلا همیشه هوامون رو داره -
@first در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
ولی نگران نباشید بنظرم آلا همیشه هوامون رو دارهAbolfazl Mousavi خدایی من از اول سال تا الان برا پک ابریشم اختصاصی و کل ارش ها و گدارهای تخصصی و تایتان ادبیات روی هم دو میلیون هزینه کردم کی فکرشو میکرد اینهمه پک دو میلیون حالا بیان راه ابریشم عمومی هم با تخفیف زیاد بدن انصافا بی انصافیه و ظلمه به بقیه تا همین حالا هم بخاطر ابریشمی بودن دروس تخصصی کلی پک گرفتیم پس نباید انتظار بالا داشته باشیم ولی من مطمعن هستم قیمت پک عمومی ابریشم بسیار مناسب خواهد بود