امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
سلام به نظرم اگه ی برنامه برای تاستون داشته باشه که همگام با ازمون ها هم باشه خیلی خوب میشه
-
اول به نظر من یکم جا برای نوشتن نکات درسنامه ریاضیات بگزارید مثلا الان جایی نیست که بشه نمونه ها را حل کرد
دوم راه ابریشم اقای طلوعی جای زیادی دارد جای ان رد کم کنید مثلا در فرسنگ ۲ هر ۲ سوال در یک صفحه A4بود
سوم فرسنگ جزوه درسنامه ششم که خلاصه بود و با اعتراض بچه ها روبه رو شد اصلاح کنید
M.an -
اینو یادم رفت
یک راه ارتباطی برای حل سوالات مشاوره ای
واینکه بشه صحبت کرد حتی یک ربع -
اها یه چیز مهم لطفا اسستفاده از ویژگی های خاص مانیتور رو به دبیرا موزش بدین
فقط یه چن نفر بلدن استفاده کنن -
سلام وقت بخیر
اگر یک برنامه ریزی مناسب برای استفاده از راه ابریشم به بچه ها بدین یا یک مشاور خوب داشته باشه راه ابریشم خیلی خوب میشد -
یه نظر دیگه ام دارم اون اینکه کنکور چه تکمیل بشه و اگر هم بشه لطفا تعداد تست های فیزیک آقای طلوعی اگر زیادتر بشه خیلی عالی میشه.
-
سلام خانم مدیر
کنکوری ۴۰۱ هستم میخواستم ببینم تغییرات محتوای جزوات در هر فرسنگ چه قدره؟ مثلا به جزوات تست اضافه میشه؟
کلا پیشنهاد میکنید (اگر تغییرات جزوات کمه) جزوات رو سریعا پرینت کنیم و زودتر شروع کنیم یا اینکه صبر کنیم تا جزوات اپدیت شن؟
و اینکه لطفا وقتی راه ابریشم اپدیت شد فایل تغییرات مربوط به هر فرسنگ رو جداگانه قرار بدیدتشکر
-
M.an
سلام خسته نباشید
با توجه به اینکه راه ابریشمی های ۱۴۰۰ از اول تابستان راه ابریشم رو نداشتند و دروس دوازدهم هم شروع شده بود میتوانستند که به ترتیب پیش برن( چون هر فرسنگ شامل دوزادهم و پایه هست فک کنم) ولی برا ما ۱۴۰۱ ها که میخوایم از اوایل تیر ماه شروع کنیم اگه یه برنامه ای بود که می فهمیدیم که کدوم مطالب هر فرسنگ رو بخونیم بهتر میشد
نکته بعدی اینکه وجود یه مشاور خوب به نظرم مکمل خوبی میتونه برا پروژه بزرگ راه ابریشم باشه چون واقعا نیاز به یک مشاور در راه ابریشم محسوس هست. به نظر شخص بنده بهترین مشاور بعد از خود دانش آموز، دبیر مربوط به هر درس هست مثلا طبیعتا آقای موقاری بهتر از هر مشاور دیگه ای برای درس زیست شناسی هستند( با تمام احترامی که برا همه مشاورین قائل هستم) این کاملا یه چیز اصولی و منطقی است چون من دانشجویی که شاید اصلا تجربی نخونده باشم حالا یا بر حسب وظیفه یا دلایل دیگه میام مشاوره در درس زیستی میدم که خودم تا حالا اصلا نخوندم مطالب ش رو. میدونم که برای آقای موقاری و هر دبیری مقدور نیست که همیشه در دسترس باشند ولی به نظرم این امکان وجود داشته باشه که هر دبیری در رابطه با درس خودش یه اصول مطالعه ای و مشاوره ای رو بده به دانش آموزان و پیگیری و استمرار توی این برنامه اول بر عهده خود دانش آموز هست و در کنارش میتونه یه پشتیبان خوب باشه.
مطلب آخر در رابطه با دروس عمومی هست که اگه بشه محشر میشه
شرمنده که یکم طولانی شد
حالا بازم فک میکنم بقیه نظرات م رو هم میگم -
سلام
عرض خسته نباشید به تیم خوبتون
من امسال میخام از راه ابریشم استفاده کنم و فقط از بیرون نگاهش کردم و دقیقا نمیدون چه چیزی هایی لازم داره اضافه شه اما بصورت ظاهری اینا بنظرم کمک کننده میتونه باشه:
1_دروس عمومی رو اضافه کنید و البته کیفیت خوبی مثل تخصصی ها داشته باشند و اینجوری نباشه که شما زحمت بکشید و بچه ها خوششون نیاد و استفاده نکنند.
2_شرایطی برای خریدن جزوه ها فراهم کنید که کمترین هزینه رو داشته باشه براشون و بعضی صفحات که مهمه رنگی چاپ بشه(چون خود دبیر میدونن)قرار بدهید.
3_اگه بشه معلم جداگونه ایی قرار بدید که یک یا دو کتاب تست انتخاب کنند و برای بچه ها حل کنند که با تست های عرف این کتاب ها هم اشنا بشن .(درواقع یجور حل تمرین)
4_ یک گروه تلگرامی قرار بدید که بچه ها مشکلاتشون و ایزاذشون رو باهم اونجا حل کنن چون برای من که کار با انجمن کمی سخته.
5_ %(#e30909)[مهم تر از همه برای تابستون هم برنامه داشته باشید.]
6_اگه امکان داره یجور برنامه ریزی بشه که در یک زمانی هر مبحثی که سخت بوده یا به علت کمبود زمان که دبیر مجبور شده سریع تر رد بشه ، تکرار بشه و دوباره تدریس بشه.(یا از یه معلم دیگه برای همون مبحث استفاده بشه)
ببخشید اگه پرحرفی کردم.
با تشکر -
چی تغییر می کنه؟ چی اضافه میشه ؟ یا...
اگه تو بودی چه تغییری تو راه ابریشم ایجاد می کردی؟
چی بهش اضافه می کردی؟
چیزی بوده که لازم داشته باشی اما تو ابریشم نباشه ؟
و چیا بوده که گفتی کاش یه کم بهتر میشد؟
یه %(#1d83c2)[باکس اطلاعیه] در داشبورد راه ابریشم طراحی کنین و لطف کنید بعد از به روزرسانی جزوات، تغییرات جزوه، حذف جلسه یا افزودن جلسه برای کنکوری های 1401 قرار بدید که بدونیم چه چیزایی تغییرات داشته که اگر
حذفیات
داشته، بررسی کنیم
اگر هم جلسه ایاضافه/ آپدیت
شده مجددا ببینیم
تغییرات جزوه هم بذارید داخلش%(#4fa80f)[برنامه مطالعاتی] دروس مختلف در داشبوردش طراحی بشه
امکان %(#ed005b)[دانلود گروهی] جلسات هرفرسنگ رو داشته باشیم (خیلی بی نظیر و خفن)
%(#ff0000)[مهم:] در داشبورد راه ابریشم (اینجا) آخرین بار که رشته و درس و فرسنگ موردنظرمون رو انتخاب کردیم در حافظه بصورت کش بمونه و نیازی نباشه هر دفعه رشته/درس/فرسنگ رو انتخاب کنیم و انگار به هر رشته/درس/فرسنگ %(#a406cf)[لینک داخلی] اختصاص بدید تا این مشکل رفع شه
نواقص نقشه راه ابریشم
درست و تکمیل بشه (فرسنگ9 و پیش آزمون/ پس آزمون ها)واقعا درجه یک و عالی تر از همیشه میشه
ببخشید طولانی شد
ممنون -
M.an
سلام اول و مهم تر از همه این که اعلام برنامه ها تون رو برای بچه های 1401 زود تر قرار بدین مثلا دوره های جدید و بروزرسانی هاتون
دوم لطفا درسنامه ریاض تجربی کامل بشه و تست شیمی بیشتر```
سوم هم می تونین بچه ها می گن یکی کتاب رو تحلیل کنه فکر نکنم این بشه اما می تونین برای تحلیل گزینه 2 یک معلم دیگه و قمچی خود دبیر راه ابریشم استفاده کنین تا نوع تحلیل ایشون رو هم ببینن -
M.an در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
سلام بچه ها
امیدوارم حال همه تون خوب باشه و سلامت در مسیر هدف هاتون باشید
می خوای بگی، ابریشم گذرونی دیگه چیه؟
اینجا قراره در مورد راه ابریشم ها باهم حرف بزنیم
فکر می کنی، %(#ff0000)[تو آپدیت جدید و ابریشم های جدید] قراره چه اتفاقاتی بیافته ؟
چی تغییر می کنه؟ چی اضافه میشه ؟ یا...
اگه تو بودی چه تغییری تو راه ابریشم ایجاد می کردی؟
چی بهش اضافه می کردی؟
چیزی بوده که لازم داشته باشی اما تو ابریشم نباشه ؟
و چیا بوده که گفتی کاش یه کم بهتر میشد؟
از چیا خیلی خوشت اومده و گفتی خودشه همینو می خواستم
همه شما آلایی ها دعوتین تا اینجا باهم حرف بزنیم
چه اونایی که تا این لحظه ابریشمی بودن و تجربه استفاده دارن
چه دوستان دیگه که هنوز ابریشمی نشدن، خلاصه همه بچه های ماه آلاء@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
پ ن: اینجا قرار نیست پیشنهاد دبیر بدین
سلام
لطفا تعداد تست های فیزیک استاد طلوعی زیاد بشع ، کنکورچه ها رو هم که هنوز تکمیل نشده
عمومی ها رو هم وارد کنید تا پک راه ابریشم تکمیل بشه -
M.an سلام و خسته نباشید به تیم بزرگ و خفن آلا
خب به اضافه تمام پیشنهاد های خوب دیگه ای که دوستان دادن مثل
-اضافه شدن مشاوری که بتونیم باهاش ارتباط داشته باشیم
-داشتن یه برنامه برای تابستون و طول سال مثل تفتان و آرش
-داشتن یه لیست از مشخصات هر فرسنگ (که البته من خودم با هزار زحمت یه چیزی درست کردم)
و بقیه پیشنهاد ها...
یک پیشنهادی که من خیلی لازم میبینم این هستش که حالا اگر راه ابریشم عمومی ها اوکی نشد برای درس زبان به نظرم حتما بشه چون برای دروس ادبیات و عربی و دینی صفرتاصد های درجه یک و متنوعی روی سایت هستش ولی برای زبان فقط صفرتا صد های استاد عزتی هستن با اینکه ایشون استاد بسیار درجه یکی هستن ولی خب یه عده از دوستان با ایشون ارتباط نگرفتن و برای زبان به نظرم یه راه ابریشم خیلی لازمه
حالا گفتین پیشنهاد دبیر ندین ولی خب الان فیلم تایتان زبان رو دیدم استادش خیلی جذاب و عالی بودن ایشون باشه عالیییهه
خیلی ممنون ازتون️ -
محمد مودب به شدت موافقم
با تمام احترامی که برای همه دبیران آلا قایلم فک میکنم حتی اگر راه ابریشم هم نبود یه صفر تا صد کنکور حداقل با آقای چیذری برن چون لازمه واقعا
البته این نظر منه ها صد درصد افرادی هم هستن که این سبک تدریس رو دوست ندارن و نظرشون رو چشم ما جا داره ...کلا فک میکنم معلم باید هم تند تند حرف بزنه هم سروصدا کنه که ادم حوصلش سر نره بخوابه سر فیلم
و اینکه تنوع توی درس زبان یه کوچولو کمه -
سلام خسته نباشید
- به نظرم مهم ترین چیز بودن یک مشاور هست که بگه مثلا هر کسی متناسب با شرایط خودش چجوری فرسنگ هارو بخونه ، چجوری مرور کنه از روی راه ابریشم ، چه زمان هایی چیا رو مرور کنه، و ... . به نظرم مهم ترین چیز همون مبحث مرور هست
و همچنین پاسخ گوی سوالات مشاوره ای بچه ها باشه
-
یک برنامه کلی راه ابریشم داده بشه به بچه ها که بدونن تا چه موقعی تا کجا باید رسیده باشن و چیا رو مرور کرده باشن مثلا یه برنامه از اول تیر میتونه فوق العاده باشه. و مشاور اول هر فرسنگ بیاد و یه توضیحاتی بده که اگر مثلا یه اتفاقی افتاده چجوری برنامه رو متناسب با خودمون تغییر بدیم. مثلا اگر فلان فرسنگ تست هاش مونده یا هر چیز دیگه چیکار کنیم و ...
-
تعداد لایو هایی که با اساتید و اقا سهراب برگزار میشه بیشتر باشه تا بچه ها بیشتر بتونن سوالاشون رو بپرسن
-
کنکورچه ها تکمیل بشن
-
پنل راه ابریشم یه تغییر کلی بکنه. به نظرم یکم اذیت میکنه و خودم ترجیح میدم عادی از توی قسمت دانلود ها بخش خریداری شده راه ابریشم رو انتخاب کنم و ...
مثلا اگر یکم سریع تر باشه
تو کش دستگاه بمونه که رشته ریاضی هستیم یا تجربی
ویدیو هایی که دیده شده رو نشون بده (دقیقا مثل پنل عادی ویدیو ها)-
تعداد تست های استاد طلوعی یکم بیشتر شن اگر امکانش هست
-
برای هر فرسنگ کاملا جزئیات همه چی مشخص باشه که مثلا هر درس چند ساعت درسنامه هست چند ساعت تست هست چنتا تست هست و ...
-
ازمونای سنجش هم توسط اساتید تحلیل بشن. حداقل چنتا ازمون اخر
-
بخش بوک مارک توی پروفایل شخصی یکم مرتب تر بشه. مثلا اگر امکانش هست اینجوری باشه که هرکسی واس خودش چنتا قسمت درست کنه و بوک مارک های مد نظرشو بذاره سر جاهاش
مثلا : تست های جمع بندی
تست های فرسنگ n ام
نکات قابل فراموشی فرسنگ n امامیدوارم یکم منظورم رو فهمیده باشین
و همچنین بخش بوک مارک برای هر ویدیو هم یکم مرتب بشه. خیلی مواقع خیلی از تست ها علامت دار نشده بودن
-
کلید تست ها اضافه شه. اگر میشه هم اموزشی هم تسلط ولی اگر دیگه خیلی سخت میشه فقط تسلط
-
به اساتید اموزش کامل بدین راجب نحوه استفاده از تخته هوشمند
-
یه بخش اطلاعیه راجب به راه ابریشم باشه که اگر هراتفاقی افتاد سریع خبر دار شیم. یعنی اگر مثلا جزوه ای اومد ، جلسه حل تستی اپلود شد یا ... خبر دار بشیم
اینا مهمترین چیزایی بودن که هم بقیه بچه ها بودن هم به نظرم خیلی مهم بودن
-
محمد مودب
ای کاش عمومی ها و در راس اونها (زبان انگلیسی) سال بعد یه صفر تا صد خوب داشته باشیم
چون واقعا هزینه های راه ابریشم خیلی سنگین میش
تازه اگ عمومی ها هم بیان ک دیگ اصلا صب تا شب بیست چاری فقط باید فیلم ببینیم -
amirmohammad shakeri در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
سلام خسته نباشید
- به نظرم مهم ترین چیز بودن یک مشاور هست که بگه مثلا هر کسی متناسب با شرایط خودش چجوری فرسنگ هارو بخونه ، چجوری مرور کنه از روی راه ابریشم ، چه زمان هایی چیا رو مرور کنه، و ... . به نظرم مهم ترین چیز همون مبحث مرور هست
و همچنین پاسخ گوی سوالات مشاوره ای بچه ها باشه
-
یک برنامه کلی راه ابریشم داده بشه به بچه ها که بدونن تا چه موقعی تا کجا باید رسیده باشن و چیا رو مرور کرده باشن مثلا یه برنامه از اول تیر میتونه فوق العاده باشه. و مشاور اول هر فرسنگ بیاد و یه توضیحاتی بده که اگر مثلا یه اتفاقی افتاده چجوری برنامه رو متناسب با خودمون تغییر بدیم. مثلا اگر فلان فرسنگ تست هاش مونده یا هر چیز دیگه چیکار کنیم و ...
-
تعداد لایو هایی که با اساتید و اقا سهراب برگزار میشه بیشتر باشه تا بچه ها بیشتر بتونن سوالاشون رو بپرسن
-
کنکورچه ها تکمیل بشن
-
پنل راه ابریشم یه تغییر کلی بکنه. به نظرم یکم اذیت میکنه و خودم ترجیح میدم عادی از توی قسمت دانلود ها بخش خریداری شده راه ابریشم رو انتخاب کنم و ...
مثلا اگر یکم سریع تر باشه
تو کش دستگاه بمونه که رشته ریاضی هستیم یا تجربی
ویدیو هایی که دیده شده رو نشون بده (دقیقا مثل پنل عادی ویدیو ها)-
تعداد تست های استاد طلوعی یکم بیشتر شن اگر امکانش هست
-
برای هر فرسنگ کاملا جزئیات همه چی مشخص باشه که مثلا هر درس چند ساعت درسنامه هست چند ساعت تست هست چنتا تست هست و ...
-
ازمونای سنجش هم توسط اساتید تحلیل بشن. حداقل چنتا ازمون اخر
-
بخش بوک مارک توی پروفایل شخصی یکم مرتب تر بشه. مثلا اگر امکانش هست اینجوری باشه که هرکسی واس خودش چنتا قسمت درست کنه و بوک مارک های مد نظرشو بذاره سر جاهاش
مثلا : تست های جمع بندی
تست های فرسنگ n ام
نکات قابل فراموشی فرسنگ n امامیدوارم یکم منظورم رو فهمیده باشین
و همچنین بخش بوک مارک برای هر ویدیو هم یکم مرتب بشه. خیلی مواقع خیلی از تست ها علامت دار نشده بودن
-
کلید تست ها اضافه شه. اگر میشه هم اموزشی هم تسلط ولی اگر دیگه خیلی سخت میشه فقط تسلط
-
به اساتید اموزش کامل بدین راجب نحوه استفاده از تخته هوشمند
-
یه بخش اطلاعیه راجب به راه ابریشم باشه که اگر هراتفاقی افتاد سریع خبر دار شیم. یعنی اگر مثلا جزوه ای اومد ، جلسه حل تستی اپلود شد یا ... خبر دار بشیم
اینا مهمترین چیزایی بودن که هم بقیه بچه ها بودن هم به نظرم خیلی مهم بودن
این مورد ۶ رو من از اول سال گفتم ولی عمل نکردن. کاشکی امسال عمل کنن.