ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
آخر هر فرسنگ بشه به طور کلی از مباحث اون فرسنگ یه آزمون آزمایشی شبیه ساز گرفت
-
M.an سلام
یک اطلاعات کلی راجب هر درس که چقدر ویدیو داره ،تعدادصفحات جزوات ب طور کلی و تعداد تست و ...
همینطور یک مشاور تا بگه چطور بخونیم و کی تست بزنیماگر یک برنامه کلی مثل آرش و تفتان داشته باشه خیلی خوب میشه:))
-
الان که دارم فکر میکنم میبینم بچه های ۱۴۰۱ خیلی خوشبحالشون شد
فیلماشون همش آماده هست
مثل ما هر هفته کلی حرص نمیخورن که فیلم اومده جزوه نیومده کنکورچه تکمیل هست یا نیست -
این پست پاک شده!
-
shayan jafari در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
M.an سلام
ب نظرم اینا خوبن :
راه ابریشم عمومی اضافه بشه
درسنامه ریاضی تجربی یکم بیشتر بشه و مثل شیمی و فیزیک وسط درسنامه (قبل از رسیدن به اصل تستا) چند تا تست آموزشی زده بشه
پیش آزمون و پس آزمون آزمونای جامع سنجش تحلیل بشهغیر اینایی ک گفتم ... آخر هر فرسنگ یه آزمون هم بگیرین خوبه ...
همون کنکورچه میتونه باشه ولی خب قشنگ در غالب یه آزمون آنلاین -
M.an سلام وقتتون بخیر
خب از ما که گذشت ولی بیایم پیشنهاد بدیم شاید بدرد بقیه بخوره
برای ریاضی تجربی لطفا درسنامش رو بیشتر کنید بچه ها خیلی حوصله جزوه نوشتن ندارن حاضر و آماده باشه بهتره
لطفا تستای مهم ریاضی تجربی رو ستاره دار کنیداز نظر من همه تستا مهم بود و هیچ وقت نشد درست انتخاب کنم
اگر امکانش بود برای عمومی ها هم راه ابریشم بسازن
میدونم عمومی ها باید خودخوان باشه و انقدر حجیم نیست که براش راه ابریشم بسازن
ولی چون باید خودمون میخوندیم خیلی بهش توجه نکردیم و یکم ضربه دیدیم
همین دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
مرسی ازتون که انقدر زحمت میکشید -
M.an سلام
بنظرم اگه یه مشاور و یه برنامه ریزی داشت خیلی عالی میشد
برنامه ریزی برای اینکه هرروز چیکار کنیم ( چقد فیلم ببینیم ، کدوم قسمت کدوم درسارو ببینیم ، چندتا تست بزنیم و برنامه های دیگه )و یکی دیگه اینکه اگه راه ابریشم عمومی داشت خیلی خوب میشد
کامل و جامع با تعداد تست فراوون
اونوقت دیگه حتی استرس اینکه اگه فیلمای راه ابریشمو ببینیم به عمومیا نمیرسیم و کدوم معلم برا عمومیا ببینیم نداشتیمیکی دیگه اینکه من یه تاپیک زدم با موضوع اینکه کاش آقا موقاری یه جزوه جانوری هم داشتن که جامع و کامل و لقمه ای باشه
و یکی دیگه هم اینکه کاش هر فرسنگ یه آزمون داشت
که تعداد تست مشخص توی زمان مشخص بزنیم و بفهمیم که توی اون فرسنگ مشکلاتمون چیهولی همین الانشم راه ابریشم خیلی عالیه ، خیلی ممنون از آلا️
-
shayan jafarireplied to M.an on ۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط shayan jafari انجام شده
M.an سلام
ب نظرم اینا خوبن :
راه ابریشم عمومی اضافه بشه
درسنامه ریاضی تجربی یکم بیشتر بشه و مثل شیمی و فیزیک وسط درسنامه (قبل از رسیدن به اصل تستا) چند تا تست آموزشی زده بشه
پیش آزمون و پس آزمون آزمونای جامع سنجش تحلیل بشه -
M.an
اون پ.ن آخرتون فوق العاده بود -
Mr.Fantasticreplied to M.an on ۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
M.an
سلام
یه جدول که جزییات هر فرسنگو گفته باشه(مثلا میانگین تایم ویدیوهای اون فرسنگ،تعداد ویدیو ها،تعداد تست ها و هر چیزی که واسه برنامه ریزی کمک کنندس)
نمیشه که یه ویدیو یه ویدیو بریم جلو ببینیم تایمش چقده مربوط به چی هست که براش تایم بزاریم و برنامه ریزی کنیم
پست 250 از 251