امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
Arshia Yazdian فیلم و جزوه های 1401 خیلی تغییر میکنن؟
یا عمدتا همونن و میشه مثلن با جزوه های 1400 ک پرینت گرفته شده فیلمای جدید رو دید
(عا راستی اپدیت میشه برا کسایی ک پارسال خریدن؟) -
Arshia Yazdian
درود ببخشید همه چی توی راه ابریشم خوبه . ولی شما برای اونایی که قصد تغییر رشته دارند مثل خود من برنامه ندارید ؟
خداکنه از این نظر هم حواستون بهمون باشه -
@سجاد-ذوالفقاری با راه ابریشم بیا جلو
راه ابریشم تنها چیزیه که میتونی باهاش خیلی قوی و قدرتمند چیزی که میخوای رو بسازی -
Arshia Yazdian
اخه من میخوام تغیر رشته بدم و راه ابریشم تجربی رو خریدم -
سلام و خسته نباشید خدمت شما راه ابریشم عالی هستش دو تا مورد اگر بشه که جزوه هارو به صورت فیزیکی دریافت کنیم واقعا عالی میشه و برای ما دانش آموزان هم راحت تره و اگر راه ابریشم عمومی هم اضافه بشه که دیگع بهتر از این نمیشه ممنون
-
Arshia Yazdian سلام خسته نباشید.
دوستان نظرات بسیار خوبی دادند و منم کاملا با اونا موافق بودم. من هم خواستم این نظرم رو بگم که اگه مناسب دیدید عملیش کنید سپاس برای همه زحماتتون.
اگه امکانش هست تست های همه درس هارو دسته بندی کنید منظورم از دسته بندی این چهار دسته است: 1)تست آموزشی 2)تست تثبیتی(تسلط) 3)تست سنجشی 4)تست زماندار یا همون جمعبندی
اگر این کار رو بتونید انجام بدید خیلی خوب میشد البته میدونم دردسر های خودش رو هم داره ولی اگه عملی می شد کمک زیادی میکرد.اسپم : M.an خانم مدیر چجوری در گروه های راه ابریشم عضو شم؟
-
Arshia Yazdian
سلام و خسته نباشید
زمانی که پک راه ابریشم عمومی فعال بشه برای اون آلایی هایی که پک تخصصی رو تهیه کرده بودن کد تخفیفی چیزی دارین یا اونا هم مثل بقیه باید باهمون قیمتا بخرن؟؟ -
mahan alizadeh امیدوارم داشته باشن با این شرایط اقتصادی خیلی سخت میشه تهیه کرد
ولی نگران نباشید بنظرم آلا همیشه هوامون رو داره -
@first در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
mahan alizadeh امیدوارم داشته باشن با این شرایط اقتصادی خیلی سخت میشه تهیه کرد
ولی نگران نباشید بنظرم آلا همیشه هوامون رو داره -
Abolfazl Mousavi خدایی من از اول سال تا الان برا پک ابریشم اختصاصی و کل ارش ها و گدارهای تخصصی و تایتان ادبیات روی هم دو میلیون هزینه کردم کی فکرشو میکرد اینهمه پک دو میلیون حالا بیان راه ابریشم عمومی هم با تخفیف زیاد بدن انصافا بی انصافیه و ظلمه به بقیه تا همین حالا هم بخاطر ابریشمی بودن دروس تخصصی کلی پک گرفتیم پس نباید انتظار بالا داشته باشیم ولی من مطمعن هستم قیمت پک عمومی ابریشم بسیار مناسب خواهد بود
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to erfan javaheri on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شده
erfan javaheri در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
Abolfazl Mousavi خدایی من از اول سال تا الان برا پک ابریشم اختصاصی و کل ارش ها و گدارهای تخصصی و تایتان ادبیات روی هم دو میلیون هزینه کردم کی فکرشو میکرد اینهمه پک دو میلیون حالا بیان راه ابریشم عمومی هم با تخفیف زیاد بدن انصافا بی انصافیه و ظلمه به بقیه تا همین حالا هم بخاطر ابریشمی بودن دروس تخصصی کلی پک گرفتیم پس نباید انتظار بالا داشته باشیم ولی من مطمعن هستم قیمت پک عمومی ابریشم بسیار مناسب خواهد بود
سلام
دوست عزیز مگه ما چی گفتیم؟؟؟کد تخفیف رو میدن چون بعضی عزیزان شرایط مالی خوبی ندارنباید از هر جانب دید -
Abolfazl Mousavi نه اخه تو تایپیکا میبینم بچه های ابریشم میگن کد تخفیف بالا بدین من حرفم به اونا بود که انتظارشون انصافا بیش از حده اگر کد تخفیفی میدن باید به همه بدن و یکسان باشه نظر منو بخوای
-
erfan javaheri احتمالا به خاطر پیش فروش مثل تخصصیای پارسال یه تخفیف ۳۰تا۴۰ درصدی بدن
-
Mohammad Lotfi 0
صبر کنین بچه ها
الا خودش 1 تیر ماه همه چیز رو مشخص میکنه تا ببینیم ک چی میش -
این پست پاک شده!
-
سلام علیکم.
1:به نظرم داشتن یه برنامه روزانه و کانل خیلی کمک میکنه به ما دانش آموز ها
2:اخر هر فرسنگ به آزمون جامع آنلاین برگذار کنید و درصد و تراز هامون رو بدید
-
M.an خب الان یک تیره
هنوز رونمایی نکردین که