امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
alireza hoseyni مگه صفرتا صد خوب کم داریم ؟
-
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط Reza Estendi انجام شده
Arshia Yazdian آلاء قرار هست برای تابستان آزمون برگزار کنه؟؟؟؟
-
Arshia Yazdian
نه اخه واس درسی مثل زبان اقای عزتی هستن ک خیلی قدیمیه و بیشتر واس امتحان های مدرسه بدرد میخوره نه کنکور -
Arshia Yazdian
فقط یه لطف خیلی بزرگ ک میتونید به ما بکنین اینه ک زود تر برنامه هارو به ما اعلام کنین
ما بچه های 1401 هم از تابستون تکلیف منابع و دوره هایی ک قراره شرکت کنیم رو مشخص کنیم
همینجوریشم بچه ها خیلی سردرگم شدن و این بنظرم خیلی بده -
@hamed-shakouri در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
امکان دانلود گروهی جلسات هرفرسنگ رو داشته باشیم (خیلی بی نظیر و خفن)
مهم: در داشبورد راه ابریشم (اینجا) آخرین بار که رشته و درس و فرسنگ موردنظرمون رو انتخاب کردیم در حافظه بصورت کش بمونه و نیازی نباشه هر دفعه رشته/درس/فرسنگ رو انتخاب کنیم و انگار به هر رشته/درس/فرسنگ لینک داخلی اختصاص بدید تا این مشکل رفع شه0-0ftm چقد هم فکر
ولی واقعا این چندتا مورد درست بشه واقعا عالیه
-
Ahmad Nezami در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
بنظر من اگر بشه هر ماه ،فقط در حد یک یا دو جلسه ،توی فضای ادوبی کانکت یا هم اسکای روم آنلاین بتونیم با معلم های راه ابریشم کلاس داشته باشیم بنظرم عالی میشه
البته نظر من این هست
یعنی لینک و برای بچه های راه ابریشم ارسال کنید و یه کلاس کوتاه در حد رفع اشکال یا حتی احوال پرسیبا مهلم های درجه یک راه ابریشم داشته باشیماین نظر دوستمون هم خیلی باهاش موافقم
میشه بعد از اتمام فرسنگ ها یه دورهمی راه ابریشمی ها تشکیل بدیم برای مرور و جمع بندی و تنوع
Arshia Yazdian -
@hamed-shakouri چرا دورهمیمون تو همین آلاخونه نباشه؟
-
Arshia Yazdian من همه جزوات و تست ها رو پرینت گرفتم چون میخوام تابستون بخونم
قراره خیلی تغییرات داشته باشه ابریشم؟ -
Arshia Yazdian
اینجا هم خوبه اما ارتباط زنده صوتی-تصویری با استاد چیز دیگس -
Arshia Yazdian
یه پیشنهاد جدید هم الان به ذهنم رسید
اینکه یک سامانه پیامکی مجزا ویژه راه ابریشمی ها باشه و اطلاعیه ها درخصوص انتشار یا آپدیت جزوه/جلسه/فرسنگ بهمون داده بشه
اینطور دیگه نیازی نیست دائما پیگیرتوضیحات لحظه
صفحه محصول باشیم -
سلام خسته نباشید لطفا هر کاری میخواید بکنید(آپدیت یا هرچی) تا قبل از تیر بکنید تا ما برنامه هامون رو بچینیم نه اینکه داخل تیر ماه تازه اعلام کنید اینجوری از بقیه رقبا یک ماه عقب میافتیم
درباره ی راه ابریشم عمومی هم اگر قراره قیمتش در حد تایتان و ارش... باشه اکثر مخاطب های آلا توی این اوضاع اقتصادی نمیتونن استفاده کنند ولی واقعا به یک صفر تا صد و نکته و تست زبان خیلی خوب احتیاج داریم
در ضمن اگر پیش آزمون و پس آزمون های تابستون هم ظبط بشه خیلی عالی میشه -
درسته حدس زدن خوبه
اما سردرگم کردن بچه ها نه
خواهشم اینه ک تا 1 تیر منظورم همون قبل تابستون هست برنامه حالا هر چی ک هس اعلام بشه
اگ قراره دوره ابریشم جدیدی بیاد ما مثلا دوره ای رو شروع نکنیم نصفه تمومش کنیم این بنظرم خیلی مهمتره
اصلا مهم ترین چیز واس یه کنکوری برنامه ریزی نیست مگه؟؟؟
M.an
Arshia Yazdian -
سلام و خداقوت
بنظرم تووی آپدیت جدید،واسه عمومی ها یه برنامه مث تخصصی ها بچینید،،،هم تخصصی و هم عمومی در کنار هم باشه،بنظرم بچه های آلا کنکور ۱۴۰۱ رو میترکونن. -
@hamed-shakouri امسال این سامانه ای ک میگی بود و برا ما پیام میومد
-
shayan jafari
اِ جدی؟
اطلاعیه های انتشار یا آپدیت جزوه ها و جلسات هم بود؟ -
@hamed-shakouri معمولا جلسات جدید و جزوه جدید ک منتشر میشد پیام می اومد
-
Ahmad Nezami واااای چقد عالی میشه در حد یه جلسه بعد هر فرسنگ رفع اشکال داشته باشیم
و هم اینکه حس خوب صحبت با دبیران عالی آلا