امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
MHR SHAB شماره ۵ رو دوست دارم
نظر بقیه چیه؟
پیشنهاد قشنگیه
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Arshia Yazdian بمولا ولت نمیکنم
داوشی منی -
سلام
یه درخواستی ک داشتم این هست ک دونوع کنید جزوات تست رو لطفا
بعضی از بچه ها دلشون میخاد کلی جای خالی واس سوالا داشته باشن
بعضی ها هم میخوان اصلا چیزی تو ی اون ننویسن
لطفا این مورد رو رسیدگی کنین چون مطمعنم دغدغه خیلی از بچه ها هست -
سلام
به نظر من پایان هر فرسنگ یک آزمون جامع گرفته بشه که نقاط قوت و ضعفمون رو بفهمیم و جوری باشه که مثلا تراز یا رتبمونو بین بقیه دوستای راه ابریشمیمون بفهمیم
اگه راه ابریشم عمومی هم باشه که محشره ولی چون دروس عمومی خود خوانه به نظر من تدریس نمیخواد اصول شو بگن مثلا چطوری تست های قرابت بزنیم یا موقع تست های درک متن عربی باید چیکار کنیم و یک عاااااااااااااااااااالمه خیلی زیاد است داشته باشه با حل استاد
برای برنامه ریزی هم یه جدول دقیق از تمام مشخصات هر فرسنگ درس ها بمون بدین که خیلی عالیه
دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
ممنون -
لطفا تا قبل تیر اپلود کنین من میخوام از اول تیر با راه ابریشم پیش برم
-
سلام تاشکی راه ابریشم دروس عمومی هم داشتیم
-
shayan jafari
امیدوارم راه ابریشم عمومی هم افتتاح بشه -
M.an سلام و عرض ادب
اول از همه خواستم از آلا بخاطر همه چی تشکر کنم
مخصوصا راه ابریشمش
یه پیشنهاد هم داشتم
بچه ها ماشالا نظرات خیلی خوبی دادند
بنظر من اگر بشه هر ماه ،فقط در حد یک یا دو جلسه ،توی فضای ادوبی کانکت یا هم اسکای روم آنلاین بتونیم با معلم های راه ابریشم کلاس داشته باشیم بنظرم عالی میشه
البته نظر من این هست
یعنی لینک و برای بچه های راه ابریشم ارسال کنید و یه کلاس کوتاه در حد رفع اشکال یا حتی احوال پرسیبا مهلم های درجه یک راه ابریشم داشته باشیم
ببخشید اگر نظرم بی مربوط بود
بازم ممنونم از آلا -
اگر راه ابریشم عمومی بیاد که فوق العاده میشه البته اگر خریدش برای اونایی که راه ابریشم تخصصی دارند رایگان یا تخفیف خیلی زیادی داشته باشه
-
راه ابریشم زمین شناسی ://
-
M.an در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
سلام بچه ها
نظرات خوبی دادین
که می خواییم در موردشون بیشتر حرف بزنیممدیر جان آپدیتای 1402 رو هم ما دریافت میکنیم یا نه؟
-
بچه ها آقای یزدیان Arshia Yazdian از امسال مدیر محصول راه ابریشم هستن
و اینجا هم حضور دارن و همراهتون هستن@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Abolfazl Sattari
هنوز 1400 تموم نشده
1401 شروع نشده
شما رفتی رو 1402 ؟ -
M.an در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
Abolfazl Sattari
هنوز 1400 تموم نشده
1401 شروع نشده
شما رفتی رو 1402 ؟نه
از اعضای خونه قصد دارن برای 1402 پشت کنکوری بمونن -
Arshia Yazdian ما هم شماره ۵رو دوس داریم
-
reyhane nakhei در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
اگه راه ابریشم عمومی هم باشه که محشره ولی چون دروس عمومی خود خوانه به نظر من تدریس نمیخواد اصول شو بگن مثلا چطوری تست های قرابت بزنیم یا موقع تست های درک متن عربی باید چیکار کنیم
بچه ها به نظرتون دروس عمومی تدریس لازم دارن یا نه ؟
رابطه شما با دروس عمومی چطوره ؟
@دانش-آموزان-آلاء -
MHR SHAB در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
سلام
عرض خسته نباشید به تیم خوبتون
من امسال میخام از راه ابریشم استفاده کنم و فقط از بیرون نگاهش کردم و دقیقا نمیدون چه چیزی هایی لازم داره اضافه شه اما بصورت ظاهری اینا بنظرم کمک کننده میتونه باشه:
1_دروس عمومی رو اضافه کنید و البته کیفیت خوبی مثل تخصصی ها داشته باشند و اینجوری نباشه که شما زحمت بکشید و بچه ها خوششون نیاد و استفاده نکنند.
2_شرایطی برای خریدن جزوه ها فراهم کنید که کمترین هزینه رو داشته باشه براشون و بعضی صفحات که مهمه رنگی چاپ بشه(چون خود دبیر میدونن)قرار بدهید.
3_اگه بشه معلم جداگونه ایی قرار بدید که یک یا دو کتاب تست انتخاب کنند و برای بچه ها حل کنند که با تست های عرف این کتاب ها هم اشنا بشن .(درواقع یجور حل تمرین)
4_ یک گروه تلگرامی قرار بدید که بچه ها مشکلاتشون و ایزاذشون رو باهم اونجا حل کنن چون برای من که کار با انجمن کمی سخته.
5_ %(#e30909)[مهم تر از همه برای تابستون هم برنامه داشته باشید.]
6_اگه امکان داره یجور برنامه ریزی بشه که در یک زمانی هر مبحثی که سخت بوده یا به علت کمبود زمان که دبیر مجبور شده سریع تر رد بشه ، تکرار بشه و دوباره تدریس بشه.(یا از یه معلم دیگه برای همون مبحث استفاده بشه)
ببخشید اگه پرحرفی کردم.
با تشکرمورد دو درباره چاپ رنگی هم موافقم