دقت و اندازه گیری
-
سلام بچه ها یکی میاد از اول این سوال توضیح بده بهم که کلن بفهمم این سوالها برای چیه و چطور حل میشه؟

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا -
سلام بچه ها یکی میاد از اول این سوال توضیح بده بهم که کلن بفهمم این سوالها برای چیه و چطور حل میشه؟

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیاسالار باقری سلام
تو وسایل دیجیتال :
تا رقم آخری که نشون میده ... هم دقت میشه هم خطا .. مثلا گزارش اینه : 4/13 ... خب هم دقت و هم خطا میشه 0.01 یعنی همچین دقتی (یک صدم) داره ولی خب آخرین عدد مطمئن نی و خطاش هم همون میشه
ولی تو وسایل مدرج مثل خط کش
دقت هر چقدر باشه ( تو این سوال مثلا 1cm ) خطا میشه تقسیم بر 2 اون عدد یعنی 0/5cm ... در ضمن رو 1 سانت اینجا قطعیت هست پس یه رقم بیشتر رو میشه حدودی حدس زد
خب گزینه 1 ک سر رقم دوم شک داری چطور ب رقم 3 میکشه ؟
گزینه 2 خطاش اشتباهه
گزینه 3 وقتی خالی میگه 4 یعنی نمیتونه یکم بیشتر حدسی بگه و تو همون عدد 4 خطا انگار وجود داره ، پس گزینه 4 درسته
در ضمن یه جا ممکنه ب ی سوالایی بر بخوری که کمینه تقسیم بندی (دقت) مثلا 0.5cm باشه ... خب برای به دست آوردن خطا اینجا تقسیم بر 2 کنی میشه 0.25 ولی نتیجه رو ، رو به بالا گرد میکنن یعنی 0.3 ... و اگه عددی مثل 0.25 تو گزینه ها دیدی غلطه -
سالار باقری سلام
تو وسایل دیجیتال :
تا رقم آخری که نشون میده ... هم دقت میشه هم خطا .. مثلا گزارش اینه : 4/13 ... خب هم دقت و هم خطا میشه 0.01 یعنی همچین دقتی (یک صدم) داره ولی خب آخرین عدد مطمئن نی و خطاش هم همون میشه
ولی تو وسایل مدرج مثل خط کش
دقت هر چقدر باشه ( تو این سوال مثلا 1cm ) خطا میشه تقسیم بر 2 اون عدد یعنی 0/5cm ... در ضمن رو 1 سانت اینجا قطعیت هست پس یه رقم بیشتر رو میشه حدودی حدس زد
خب گزینه 1 ک سر رقم دوم شک داری چطور ب رقم 3 میکشه ؟
گزینه 2 خطاش اشتباهه
گزینه 3 وقتی خالی میگه 4 یعنی نمیتونه یکم بیشتر حدسی بگه و تو همون عدد 4 خطا انگار وجود داره ، پس گزینه 4 درسته
در ضمن یه جا ممکنه ب ی سوالایی بر بخوری که کمینه تقسیم بندی (دقت) مثلا 0.5cm باشه ... خب برای به دست آوردن خطا اینجا تقسیم بر 2 کنی میشه 0.25 ولی نتیجه رو ، رو به بالا گرد میکنن یعنی 0.3 ... و اگه عددی مثل 0.25 تو گزینه ها دیدی غلطهshayan jafari ممنون:cherry_blossom: ولی یه سوال دارم مثلا مدادی رو اندازه گرفتیم شده 4.13سانتی متر حالا دقت خط کش با خطاش چطور میشه یعنی دقت میشه 0.01 سانتی متر؟؟؟ و خطاش هم میشه 0.005؟؟
-
shayan jafari ممنون:cherry_blossom: ولی یه سوال دارم مثلا مدادی رو اندازه گرفتیم شده 4.13سانتی متر حالا دقت خط کش با خطاش چطور میشه یعنی دقت میشه 0.01 سانتی متر؟؟؟ و خطاش هم میشه 0.005؟؟
سالار باقری بله
-
shayan jafari ممنون بعد یعنی تو گزینه یک اگه خطا اینجوری بود گزینه درست بود:0.05_+6.20؟؟؟؟
-
shayan jafari ممنون بعد یعنی تو گزینه یک اگه خطا اینجوری بود گزینه درست بود:0.05_+6.20؟؟؟؟
سالار باقری گزینه یک ک همین هست
-
shayan jafari در دقت و اندازه گیری گفته است:
گفتم تو گزینه یک تا دو رقم اعشار عدد گفته در حالی ک دقت رو عدد صحیحه و فقط یه رقم بیشتر میشه حدس زد یعنی یه دهم اعشار
ببین بزا اینجوری بگم ... تو هنوز رو عدد اول بعد اعشار مطمئن نیستی بعد چطور ی عدد دیگه گزارش میدی
-
shayan jafari در دقت و اندازه گیری گفته است:
گفتم تو گزینه یک تا دو رقم اعشار عدد گفته در حالی ک دقت رو عدد صحیحه و فقط یه رقم بیشتر میشه حدس زد یعنی یه دهم اعشار
ببین بزا اینجوری بگم ... تو هنوز رو عدد اول بعد اعشار مطمئن نیستی بعد چطور ی عدد دیگه گزارش میدی
shayan jafari یعنی گزارش 4.13سانتی متر از طول مداد اشتباهه با خط کشی که برحسب سانتی متر درج شده؟
-
shayan jafari یعنی گزارش 4.13سانتی متر از طول مداد اشتباهه با خط کشی که برحسب سانتی متر درج شده؟
سالار باقری نه ببین
بستگی به دقت داره
من برا این سوال دارم میگم
ببین دقت خط کشت هر چ قدر باشه ... یه رقم بیشتر میتونی حدس بزنی
مثلا فک کن یه خط کش داری که نیم سانت ، نیم سانت مشخص شده
یعنی اعداد صحیح نوشته شدن و بینشون یه خط هست حالا تو فکر کن یه جا بین 2.5 و 3 اندازه گیری شده
خب ی چیز واضحه ... تو توی گزارش 2.5 رو راحت میگی ولی چون یکم جلو تره ، ی عدد هم حدس میزنی ... مثلا میگی 2.57
الان که تو این سوال ی خط کش داری ی سانت ، ی سانته ... خب یه چیزی بین 2 عدد بهت بده مثلا بین 3 و 4 ... خب تو 3 رو مطمئنی ولی برای عدد بعدی قطعیتی وجود نداره ، وقتی قطعیتی نیست نمیری یه رقم دیگه هم حدس بزنی که -
سالار باقری نه ببین
بستگی به دقت داره
من برا این سوال دارم میگم
ببین دقت خط کشت هر چ قدر باشه ... یه رقم بیشتر میتونی حدس بزنی
مثلا فک کن یه خط کش داری که نیم سانت ، نیم سانت مشخص شده
یعنی اعداد صحیح نوشته شدن و بینشون یه خط هست حالا تو فکر کن یه جا بین 2.5 و 3 اندازه گیری شده
خب ی چیز واضحه ... تو توی گزارش 2.5 رو راحت میگی ولی چون یکم جلو تره ، ی عدد هم حدس میزنی ... مثلا میگی 2.57
الان که تو این سوال ی خط کش داری ی سانت ، ی سانته ... خب یه چیزی بین 2 عدد بهت بده مثلا بین 3 و 4 ... خب تو 3 رو مطمئنی ولی برای عدد بعدی قطعیتی وجود نداره ، وقتی قطعیتی نیست نمیری یه رقم دیگه هم حدس بزنی کهshayan jafari منظورت از یک رقم همون اعشاره؟
-
shayan jafari منظورت از یک رقم همون اعشاره؟
سالار باقری حالا هر چی :)
ببین اعشار باشه یا نه
بستگی ب وسیله داره
مثلا تندی سنج بت میده میبینی 10 تا 10 تا مشخص شده
خب الان فک کن بین 10 و 20 یه چیزی باشه ... وسیلت فقط قدرت گفتن دقیق مضارب دهه ... اونجا مثلا تو میگی 15 و اصلا کارت به اعشار نمیکشه -
ببین اعشار باشه یا نه
بستگی ب وسیله داره
خب الان فک کن بین 10 و 20 یه چیزی باشه ... وسیلت فقط قدرت گفتن دقیق مضارب دهه ... اونجا مثلا تو میگی 15 و اصلا کارت به اعشار نمیکشهshayan jafari در دقت و اندازه گیری گفته است:
الان رو عدد 1 مطمئنی ولی رو 5 نه
-
ببین اعشار باشه یا نه
بستگی ب وسیله داره
خب الان فک کن بین 10 و 20 یه چیزی باشه ... وسیلت فقط قدرت گفتن دقیق مضارب دهه ... اونجا مثلا تو میگی 15 و اصلا کارت به اعشار نمیکشهshayan jafari اها ممنون الان فهمیدم :cherry_blossom:
-
shayan jafari اها ممنون الان فهمیدم :cherry_blossom:
سالار باقری خواهش میکنم