مفهوم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
استاد ثابتی گفتن برای ساده کردن یک عبارت اگر چیز مشترکی داشتیم در مخرج داشتیم میتونیم سادش کنیم ولی برای صورت باید عبارتی رو که میخوایم حذف کنیم مساوی با صفر بزاریم
من کلن این موضوع رو و اینکه علتش چی هست که برای صورت باید مساوی با صفر هم بزاریم درک نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید
ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیار -
سلام دوستان وقتتون بخیر
استاد ثابتی گفتن برای ساده کردن یک عبارت اگر چیز مشترکی داشتیم در مخرج داشتیم میتونیم سادش کنیم ولی برای صورت باید عبارتی رو که میخوایم حذف کنیم مساوی با صفر بزاریم
من کلن این موضوع رو و اینکه علتش چی هست که برای صورت باید مساوی با صفر هم بزاریم درک نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید
ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیارlAmir hossein سلام منم اون فیلم رو دیدم
فکر کنم استاد منظورشون این بود که حالا که دارین عبارتو از صورت حذف میکنین، ریشه شو پیدا کنید بعد حذفش کنید چون ریشه ی اون عبارت یکی از جواب های معادله بود -
lAmir hossein سلام منم اون فیلم رو دیدم
فکر کنم استاد منظورشون این بود که حالا که دارین عبارتو از صورت حذف میکنین، ریشه شو پیدا کنید بعد حذفش کنید چون ریشه ی اون عبارت یکی از جواب های معادله بودatena abolhasani نه باید یک دلیل محکم تری داشته باشه چون خیلی تاکید میکردن
-
atena abolhasani نه باید یک دلیل محکم تری داشته باشه چون خیلی تاکید میکردن
lAmir hossein درست میگین
راهنما-ریاضی سلام میشه به این سوال جواب بدین؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیارlAmir hossein سلام برای به دست آوردن ریشه هستش
دلیل دیگه ای به ذهنم نمی رسه -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیارlAmir hossein
چون ریشه صورت بر عکس یشه مخرج خز ریشه های عبارته
ساده بشه تعداد ریشه ها کم میشه و سوال غلط میشه -
lAmir hossein سلام برای به دست آوردن ریشه هستش
دلیل دیگه ای به ذهنم نمی رسه -
z Gheibi
sallar savadkoohi
به چه دلیل یکی از ریشه ها حتما صفره؟SJY
یکی از ریشه ها کی حتما صفره؟ -
سلام دوستان وقتتون بخیر
ریاضیا تجربیا راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی همیارlAmir hossein وای منم همش یه مدت دنبال دلیلش بودم خلاصه به هردری زدم ولی بهترین معلم های ریاضی هم دلیل جالب و محکمه پسندی نداشتن براش!
-
SJY
یکی از ریشه ها کی حتما صفره؟sallar savadkoohi پوزش
الان که جزوه رو دوباره نگا کردم دیدم اینطور نیست -
lAmir hossein وای منم همش یه مدت دنبال دلیلش بودم خلاصه به هردری زدم ولی بهترین معلم های ریاضی هم دلیل جالب و محکمه پسندی نداشتن براش!
@m-sina
اره ظاهرا یه مشکل فراگیره
ولی به نظرم تنها دلیلش همینیه که توی کامنتا گفته شده