رسوب در مسائل انحلال سه دمایی
-
سلام بچه ها خواهشها دو سوال پایین رو اگه بردین هر چه سریع تر حل کنین.لطفا.من رسوب تو دو دما رو بلدم ولی تو سه دما باید چی کار کنم؟.لطفا با راه حل کامل
تست ۷۰
و سوال بعدیم:انحلال نوعی نمک در آب در دمای ۱۰۰ درجه برابر با ۲۲ گرم است و در دمای ۶۰ درجه برابر است با ۵۲ گرم.اگر ۲۸ گرم محلول سیر شده از این نمک را از دمای از ۶۰ درجه به ۱۰ درجه برسانیم،چند گرم رسوب تشکیل می شود؟ -
سلام بچه ها خواهشها دو سوال پایین رو اگه بردین هر چه سریع تر حل کنین.لطفا.من رسوب تو دو دما رو بلدم ولی تو سه دما باید چی کار کنم؟.لطفا با راه حل کامل
تست ۷۰
و سوال بعدیم:انحلال نوعی نمک در آب در دمای ۱۰۰ درجه برابر با ۲۲ گرم است و در دمای ۶۰ درجه برابر است با ۵۲ گرم.اگر ۲۸ گرم محلول سیر شده از این نمک را از دمای از ۶۰ درجه به ۱۰ درجه برسانیم،چند گرم رسوب تشکیل می شود؟ -
تست ۷۰
و سوال بعدیم:انحلال نوعی نمک در آب در دمای ۱۰۰ درجه برابر با ۲۲ گرم است و در دمای ۶۰ درجه برابر است با ۵۲ گرم.اگر ۲۸ گرم محلول سیر شده از این نمک را از دمای از ۶۰ درجه به ۱۰ درجه برسانیم،چند گرم رسوب تشکیل می شود؟تست ۷۰ اگه واضح نیست از عکس اونم تایپ می کنم
.
انحلال پذیری پتاسیم نیترات در دمای های ۲۰ درجه و ۷۰ درجه به ترتیب ۳۲ و ۱۴۰ گرم است.اگر دمای ۱۰۰ گرم محلول سیر شده ی پتاسیم نیترات را از دمای ۷۰ درجه به ۳۰ درجه برسانیم;چند گرم ماده رسوب می کند؟ -
تست ۷۰
و سوال بعدیم:انحلال نوعی نمک در آب در دمای ۱۰۰ درجه برابر با ۲۲ گرم است و در دمای ۶۰ درجه برابر است با ۵۲ گرم.اگر ۲۸ گرم محلول سیر شده از این نمک را از دمای از ۶۰ درجه به ۱۰ درجه برسانیم،چند گرم رسوب تشکیل می شود؟لطفا بچه ها .عجله دارم
-
تست ۷۰
و سوال بعدیم:انحلال نوعی نمک در آب در دمای ۱۰۰ درجه برابر با ۲۲ گرم است و در دمای ۶۰ درجه برابر است با ۵۲ گرم.اگر ۲۸ گرم محلول سیر شده از این نمک را از دمای از ۶۰ درجه به ۱۰ درجه برسانیم،چند گرم رسوب تشکیل می شود؟بچه ها خواهش میکنم .
-
تست ۷۰
و سوال بعدیم:انحلال نوعی نمک در آب در دمای ۱۰۰ درجه برابر با ۲۲ گرم است و در دمای ۶۰ درجه برابر است با ۵۲ گرم.اگر ۲۸ گرم محلول سیر شده از این نمک را از دمای از ۶۰ درجه به ۱۰ درجه برسانیم،چند گرم رسوب تشکیل می شود؟می شه گفت اشتباه تایپی هست تو سوال؟چون تو هیچ منبع درست درمونی این رو توضیح نداده
-
می شه گفت اشتباه تایپی هست تو سوال؟چون تو هیچ منبع درست درمونی این رو توضیح نداده
Ilya Mansouri بچه ها لازم نیست حل کنید متوجه شدم