تست
-
سلام دوستان این تست رو تحلیل کنید برام ممنونم

همیار @دانش-آموزان-آلاء. تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام به نظرم گزینه 3 درسته
تحلیل گزینه ها (نمیدونم شایدم اشتباه بکنم) اگر کد هاشون رو ترجمه کنیم این میشه:
1)اسفنجی برخلاف اسفنجی:/ همینجا غلط شد دیگه چون بافتی که درون تنه رو تشکیل میده اسفنجیه و تو دوسر برامده استخوان ران مغز زرد داریم نه قرمز
2)اسفنجی همانند متراکم سامانه هاورس دارن که باز هم غلطه
4)اسفنجی برخلاف متراکم در بین تیغه های استخوانی عروقی نداریم که غلطه چه در متراکم (مجرای مرکزیه هاورس)چه تو اسفنجی عروق و اعصاب داریم
با رد گزینه به 3 رسیدم که میگه:
اسفجی دوسر برامده همانند اسفنجیه تنه اگر مغز زرد داشته باشن بیشترش از چربی تشکیل شدهدر همین حد میدونستم دیگه اگر اشتباهیم هست شرمنده
-
سلام به نظرم گزینه 3 درسته
تحلیل گزینه ها (نمیدونم شایدم اشتباه بکنم) اگر کد هاشون رو ترجمه کنیم این میشه:
1)اسفنجی برخلاف اسفنجی:/ همینجا غلط شد دیگه چون بافتی که درون تنه رو تشکیل میده اسفنجیه و تو دوسر برامده استخوان ران مغز زرد داریم نه قرمز
2)اسفنجی همانند متراکم سامانه هاورس دارن که باز هم غلطه
4)اسفنجی برخلاف متراکم در بین تیغه های استخوانی عروقی نداریم که غلطه چه در متراکم (مجرای مرکزیه هاورس)چه تو اسفنجی عروق و اعصاب داریم
با رد گزینه به 3 رسیدم که میگه:
اسفجی دوسر برامده همانند اسفنجیه تنه اگر مغز زرد داشته باشن بیشترش از چربی تشکیل شدهدر همین حد میدونستم دیگه اگر اشتباهیم هست شرمنده
Fatemeh Maleki ممنونم از توضیحاتتون ولی گزینه 2درسته وگفته منظور از صورت سوال بافت استخوانی فشردس!..یعنی منظور از بخش انتهایی قسمت برامده استخوان ران، بافت فشرده هست!!
-
Fatemeh Maleki ممنونم از توضیحاتتون ولی گزینه 2درسته وگفته منظور از صورت سوال بافت استخوانی فشردس!..یعنی منظور از بخش انتهایی قسمت برامده استخوان ران، بافت فشرده هست!!
Arefe Heydari سلام ببینید من فکر میکنم منظور سوال شکلی از استخوان دراز هست که توی فصل چهارم یازدهم وقتی داشت راجب هورمون رشد صحبت میکرد شکلشو اورده بود و اونجا اگه نگاه کنید میبینید که درسته بخش عمده ی قسمت برآمدش اسفنجیه ولی ته تهش متراکمه
-
Arefe Heydari سلام ببینید من فکر میکنم منظور سوال شکلی از استخوان دراز هست که توی فصل چهارم یازدهم وقتی داشت راجب هورمون رشد صحبت میکرد شکلشو اورده بود و اونجا اگه نگاه کنید میبینید که درسته بخش عمده ی قسمت برآمدش اسفنجیه ولی ته تهش متراکمه
Shahedeh Raiespour آهان درسته از روی اون شکل میشه اینجوری برداشت کرد..ممنونم
-
Shahedeh Raiespour آهان درسته از روی اون شکل میشه اینجوری برداشت کرد..ممنونم
Arefe Heydari خواهش میکنم
-
این تسته درسته ؟
آقا قسمت اولش کد اسفنجیه
😐 -
این تسته درسته ؟
آقا قسمت اولش کد اسفنجیه
😐دریا دریایی منم اولش همین فکرو کردم ولی اگ دقت کنید نوشته انتهای بخش برامده نه خود بخش برامده
-
دریا دریایی منم اولش همین فکرو کردم ولی اگ دقت کنید نوشته انتهای بخش برامده نه خود بخش برامده
Fatemeh Maleki در تست گفته است:
دریا دریایی منم اولش همین فکرو کردم ولی اگ دقت کنید نوشته انتهای بخش برامده نه خود بخش برامده

-
این تسته درسته ؟
آقا قسمت اولش کد اسفنجیه
😐دریا دریایی نه این براساس شکل فصل چهارم یازدهم که هورمون رشد رو داشت توضیح میداد طرح کرده اینکه قسمت انتهایی بافت متراکم داره رو من توی یه تست دیگه ام دیده بودم از ماز که الان گشتم پیداش کردم
این قسمتی که سبز کردمش داره میگه که غضروف سر مفصل که محافظشه فقط با بافت پیوندی متراکم در ارتباطه

-
دریا دریایی نه این براساس شکل فصل چهارم یازدهم که هورمون رشد رو داشت توضیح میداد طرح کرده اینکه قسمت انتهایی بافت متراکم داره رو من توی یه تست دیگه ام دیده بودم از ماز که الان گشتم پیداش کردم
این قسمتی که سبز کردمش داره میگه که غضروف سر مفصل که محافظشه فقط با بافت پیوندی متراکم در ارتباطه

Shahedeh Raiespour در تست گفته است:
دریا دریایی نه این براساس شکل فصل چهارم یازدهم که هورمون رشد رو داشت توضیح میداد طرح کرده اینکه قسمت انتهایی بافت متراکم داره رو من توی یه تست دیگه ام دیده بودم از ماز که الان گشتم پیداش کردم

اینم شکل خود کتابه

-

Shahedeh Raiespour در تست گفته است:

والا با توجه به کتاب من نظرم همچنان رو اسفنجیه
اگه مثلا میگفت پوشیده شده یه چیزی ولی این گفته پر شده 😐
حالا فردا مپرسمش ببینم آقای میرزایی چی میگه