نمودار رابطه درصد یونش و pH(سراسری)
-
@sara-haghighatrad سلام سارا من این تستو اینجوری تحلیل میکنم اولا چون بازه باید phبیشتر از ۷ باشه خوب؟ پس گزینه ۲ و ۳ که از صفر شروع شدن حذف میشن حالا اگه درصد یونش رو ۵۰ درصد بگیریم یعنی بازمون ضعیفه چون توی باز قوی درصد یونش ۱۰۰ بود دیگه؟ خوب؟حالا توی باز های ضعیف غلظت oHمنفی از ضرب درجه ی یونش ضربدر غلظت خود باز به دست میاد و بعدش از غلظت oHمیتونیم میتونیم غلظت Hمثبت رو در بیاریم و بعدشم phبه دست میاد که میشه ۱۳/۷که توی گزینه ۴ فقط اگه درصد یونشمون ۵۰ درصد باشه phنزدیک ۱۴ میده
-
@sara-haghighatrad سلام سارا من این تستو اینجوری تحلیل میکنم اولا چون بازه باید phبیشتر از ۷ باشه خوب؟ پس گزینه ۲ و ۳ که از صفر شروع شدن حذف میشن حالا اگه درصد یونش رو ۵۰ درصد بگیریم یعنی بازمون ضعیفه چون توی باز قوی درصد یونش ۱۰۰ بود دیگه؟ خوب؟حالا توی باز های ضعیف غلظت oHمنفی از ضرب درجه ی یونش ضربدر غلظت خود باز به دست میاد و بعدش از غلظت oHمیتونیم میتونیم غلظت Hمثبت رو در بیاریم و بعدشم phبه دست میاد که میشه ۱۳/۷که توی گزینه ۴ فقط اگه درصد یونشمون ۵۰ درصد باشه phنزدیک ۱۴ میده
Shahedeh Raiespour در نمودار رابطه درصد یونش و pH(سراسری) گفته است:
اگه خواستی بگو عکس حلشم بفرستم
-
Shahedeh Raiespour ممنونم
اونجایی که گفتی ضرب یونش و غلظت ،غلظت باز و از کجا اوردی؟ -
Shahedeh Raiespour ممنونم
اونجایی که گفتی ضرب یونش و غلظت ،غلظت باز و از کجا اوردی؟@sara-haghighatrad از تو جیبم
براساس فرمول خود درصد یونش..حتی توی اسید و باز قوی هم همینجوریه ولی چون درجه یونششون یک هست در واقع غلظت Hمثبت با غلظت اسید قوی و یا غلظت oHمنفی با باز قوی برابر میشه
-
@sara-haghighatrad از تو جیبم
براساس فرمول خود درصد یونش..حتی توی اسید و باز قوی هم همینجوریه ولی چون درجه یونششون یک هست در واقع غلظت Hمثبت با غلظت اسید قوی و یا غلظت oHمنفی با باز قوی برابر میشه
Shahedeh Raiespour
الان اینجا به جای cm چی میزارید؟ -
Shahedeh Raiespour
الان اینجا به جای cm چی میزارید؟@sara-haghighatrad غلظت اولیه ی خود باز یا اسید اینجا گفته یک مولاره بازمون
-
@sara-haghighatrad غلظت اولیه ی خود باز یا اسید اینجا گفته یک مولاره بازمون
Shahedeh Raiespour اینجا که نداریمش
-
Shahedeh Raiespour اینجا که نداریمش
@sara-haghighatrad چرا دیگه تو صورت سوال گفته یک مولار
-
@sara-haghighatrad چرا دیگه تو صورت سوال گفته یک مولار
Shahedeh Raiespour چرا من نصف سوال رو نمیبینم
ممنونم -
Shahedeh Raiespour
الان اینجا به جای cm چی میزارید؟@sara-haghighatrad فقد اینکه اینجا نباید ۵۰ بزاریا ۵۰ درصد یونشه توی این فرمول باید بر اساس درجه ی یونش بزاری یعنی نیم باید بزاری
-
@sara-haghighatrad فقد اینکه اینجا نباید ۵۰ بزاریا ۵۰ درصد یونشه توی این فرمول باید بر اساس درجه ی یونش بزاری یعنی نیم باید بزاری
Shahedeh Raiespour بله بله دسته ممنونم
-
Shahedeh Raiespour چرا من نصف سوال رو نمیبینم
ممنونم@sara-haghighatrad اشکال نداره بجاش میفهمی کجاها داری بی دقتی میکنی سر جلسه دیگه نمیکنی
خواهش میکنم
-
@sara-haghighatrad اشکال نداره بجاش میفهمی کجاها داری بی دقتی میکنی سر جلسه دیگه نمیکنی
خواهش میکنم
Shahedeh Raiespour بله انشا... سر جلسه دیگ بی دقتی نباشه
-
@sara-haghighatrad اشکال نداره بجاش میفهمی کجاها داری بی دقتی میکنی سر جلسه دیگه نمیکنی
خواهش میکنم
Shahedeh Raiespour میشه هر موقع فرصت داشتی به تاپیک موازنه یه سری بزنی؟
-
Shahedeh Raiespour میشه هر موقع فرصت داشتی به تاپیک موازنه یه سری بزنی؟
این پست پاک شده!