تابستان
-
سلام خدا قوت. من پایه دهم تجربی هستم. برای تابستان که سال تحصیلی یازدهم رو در پیش رو دارم چه کار هایی رو انجام بدم.
اصلا پیشخوانی هم بکنم یا فقط دهم رو ببندم؟
برای درس زیست آیا کارگاه نکته تست و تورق رو در همین پایه دهم بررسی کنم یا بذارم برای سال های دیگه؟
خیلی ممنون -
-
سلام خدا قوت. من پایه دهم تجربی هستم. برای تابستان که سال تحصیلی یازدهم رو در پیش رو دارم چه کار هایی رو انجام بدم.
برای درس زیست آیا کارگاه نکته تست و تورق رو در همین پایه دهم بررسی کنم یا بذارم برای سال های دیگه؟
خیلی ممنونصالح عطاررئوف سلام
شما دهم رو خوب و با تست خوندی ؟
چقدر رو مطالبش تسلط داری ؟ -
خیلی ممنونصالح عطاررئوف
سلام
منم دهمم وارد یازده می شم به نظرم کل دهم رو بستن عالی میشه خیلی طول نمیکشه چون نه کلاس مجازی هست و اینکه بعضی مطالب برامون آسون هست پس سریعتر رد میشیم یازدهم هم میشه پیش خوانی داشت اگه دهم رو کامل مسلط شد.موفق باشید
-
الان تا میتونی فقط دهم رو خوب خوب ببندید کامل که مسلط شدید با نکته و تست بعد برید بعضی از مباحث یازدهم رو یه پیش خوانی داشته باشید
زیستش رو هم کار کنید کمکتون میکنه...
تا دهم کامل بسته نشده یازدم رو بیخیال به نظرم -
الان تا میتونی فقط دهم رو خوب خوب ببندید کامل که مسلط شدید با نکته و تست بعد برید بعضی از مباحث یازدهم رو یه پیش خوانی داشته باشید
زیستش رو هم کار کنید کمکتون میکنه...
تا دهم کامل بسته نشده یازدم رو بیخیال به نظرم@narjes-hashemi
سلام وقتتون بخیر
ببخشید شما گفتید بهتر هست بعضی از مباحث یازدهم و زیست پیش خوانی بشه
میشه بفرمایید اگه شما تجربه دارید(یعنی یازدهم یا دوازدهم هستید) که کدوم مباحث از دروس بهتر هست پیش خوانی بشه
مثلا برای زیست نیاز هست که کل درس پیش خوانی بشه یا خیر فقط چند فصل اول؟!! -
خیلی ممنونصالح عطاررئوف
سلام به نظر من اول از همه دهم رو عااالی عااالی ببندید تیپ تست های مختلف واس دروس رو حل کنید حتما حتما تموم شد وقتی اومد خواستید مرور کنید اولویت با بستن دهم هست
من خودم ویدئو های زیست رو اول صفر تا صد بعد کارگاه تست بعد دیگه اخرای روزم تورق رو می دیدم با هم می دیدم کامل بسته شه البته خب برای مرور تورق خوبه -
سلام میشه بگید بهترین برنامه ریزی برای
تابستانی که میخواییم بریم پایه ۱۲ چیه ؟؟؟ -
سلام
یازدهم تجربی هستم
به نظرتون باید برای تابستانی که میخوام برم ۱۲ چه جوری برنامه بریزیم ؟
آزمون گزینه ۲ خوبه ؟