سوال 178 قلمچی
-
سلام دوستان گزینه 3 سوال 178 رو ی نگاه بکنید
نمیشه این گزینه رو اینطوری بررسی کرد که تو دیابت شیرین نوع 1 دستگاه ایمنی قوی شده که زده سلول های پانکراس رو نابود کرده
اینطوری اثری برخلاف ترشح کورتیزول که دستگاه ایمنی رو تضعیف میکنه داره ؟
تجربیا -
نمیشه این گزینه رو اینطوری بررسی کرد که تو دیابت شیرین نوع 1 دستگاه ایمنی قوی شده که زده سلول های پانکراس رو نابود کرده
تجربیا81Sobhan سلام
به نظرم این منطقی تره که بگیم چون طرف دیابت داره و سلول هاش پروتئین رو تجزیه میکنن (چون گلوکز بهشون نمیرسه) پس تضعیف سیستم ایمنی رو داره
دقیقا مث کورتیزول که به خاطر تجزیه پروتئین سیستم ایمنی ضعیف میشه -
81Sobhan سلام
به نظرم این منطقی تره که بگیم چون طرف دیابت داره و سلول هاش پروتئین رو تجزیه میکنن (چون گلوکز بهشون نمیرسه) پس تضعیف سیستم ایمنی رو داره
دقیقا مث کورتیزول که به خاطر تجزیه پروتئین سیستم ایمنی ضعیف میشه@sara-haghighatrad
خود سوال هم اینطور در نظر گرفته بود
ولی من با دیدگاهی که نوشتم گزینه 3 رو زدم دیگه گزینه 4 رو بررسی نکردم اینکه گزینه 4 درست تره حرفی نیست
ولی این گزاره بنظرم خیلی دوپهلو حرف زده -
تجربیا81Sobhan
سلام چون گلوکز جذب نمیشه سلول میاد از پروتئین و چربی استفاده میکنه واس تامین انرژی و خب پروتئین تو دستگاه ایمنی نقش داره پس هر چقدر کمتر باشه سیستم ایمنی ضعیف میشه کورتیزول هم همین کار رو میکرد وقتی ترشح میشد قند خون می رفت بالا ولی با استفاده از پروتئین این کار رو میکرد -
@sara-haghighatrad
خود سوال هم اینطور در نظر گرفته بود
ولی من با دیدگاهی که نوشتم گزینه 3 رو زدم دیگه گزینه 4 رو بررسی نکردم اینکه گزینه 4 درست تره حرفی نیست
ولی این گزاره بنظرم خیلی دوپهلو حرف زده -
81Sobhan
سلام چون گلوکز جذب نمیشه سلول میاد از پروتئین و چربی استفاده میکنه واس تامین انرژی و خب پروتئین تو دستگاه ایمنی نقش داره پس هر چقدر کمتر باشه سیستم ایمنی ضعیف میشه کورتیزول هم همین کار رو میکرد وقتی ترشح میشد قند خون می رفت بالا ولی با استفاده از پروتئین این کار رو میکرد@sania-andiravan
@Sara-Haghighatrad
تشکر -
81Sobhan
خواهش میکنم
ببخشید ولی یه سوالی داشتم تو خود ایمنی دستگاه ایمنی قوی میشه که سلول های خودی رو نابود میکنه؟@sania-andiravan
بله
یجا در این مورد هم خونده بودم که بعضی مواقع با تزریق کورتیزول به بیمار میتونن اثراتش رو کاهش بدن
واس همین دچار شَک شدم -
@sania-andiravan
بله
یجا در این مورد هم خونده بودم که بعضی مواقع با تزریق کورتیزول به بیمار میتونن اثراتش رو کاهش بدن
واس همین دچار شَک شدم -
اثر کورتیزول باعث سرکوب دستگاه ایمنی و کاهش ایمنی فرد میشه( مثلا بعد از عمل پیوند تا یه مدتی فرد گیرنده باید کورتیزول و مشتقاتشو مصرف کنه که حساسیت دستگاه ایمنی به عضو کم باشه)
تو خودایمنی دستگاه ایمنی نه تضعیف میشه نه قوی، تو همون حد خودش میمونه و فقط یه بافت خودی رو مورد هدف قرار میده، دقیقا مثل همون پیوند
-
اثر کورتیزول باعث سرکوب دستگاه ایمنی و کاهش ایمنی فرد میشه( مثلا بعد از عمل پیوند تا یه مدتی فرد گیرنده باید کورتیزول و مشتقاتشو مصرف کنه که حساسیت دستگاه ایمنی به عضو کم باشه)
تو خودایمنی دستگاه ایمنی نه تضعیف میشه نه قوی، تو همون حد خودش میمونه و فقط یه بافت خودی رو مورد هدف قرار میده، دقیقا مثل همون پیوند
@amir-bernousi
اها تشکر منبع اطلاع خارج از کنکور نداشتم
اینا رو تو تست ها دیده بودم واس همین گفتم