نون وقایه
-
reyhane karimi 0
سلام
فکر کنم باشه
به خاطر اینکه وقتی ضمیر ،ی، رو میچسبونیم به فعل مثل صیغه مونث در میاد برای اینکه اشتباه نشه این ،ن، اونجا قرار میدن که بفهمیم. این ضمیر هست و جز فعل نیست
من از روی خروف اصلی فعل تشخیص میدم اگه نون توش نباشه که مطمئناً ن وقایه هست اگه نون توش باشه هم با چند تا حالت هم میتونه باشه همو میتونه نباشهاحمد قادری آهان میدوند مثلا زیاد دیدم که نون وقایه به فرم مفعولی ترجمه میشه ولی اینجا اصلا اینطور نیست
-
احمد قادری آهان میدوند مثلا زیاد دیدم که نون وقایه به فرم مفعولی ترجمه میشه ولی اینجا اصلا اینطور نیست
reyhane karimi 0
چرا این طور نیست؟ -
reyhane karimi 0
چرا این طور نیست؟احمد قادری خب مفعولی چطور معنیش کنیم؟
-
در لیتنی اون نون نون وقایه است؟
چرا نون وقایه می گیریم ؟
اصولا تشخیص نون وقایه الزاما از روی معنی نیست؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 در نون وقایه گفته است:
چرا نون وقایه می گیریم ؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام
بله هست
نه
توی فعلی که شک دارید نون وقایه داره یا نه ۳ تا حرف اصلی فعلا رو تشخیص بدید (در اینجا ل ی ت ) اگه حرف (ن)عضو حروف اصلی بود که نون وقایه نداریم اگر هم عضو حروف اصلی نبود پس نون وقایه هست
یادتون هم باشه فعل هارو اشتباه نگیرید به طور مثال تعلمون درسته حروف اصلی ( ع ل م)هست اما تو این فعل اتفاقی دیگه افتاده و این نون وقایه نیست
*به فرم خاص نون وقایه توجه کنین !! -
احمد قادری خب مفعولی چطور معنیش کنیم؟
reyhane karimi 0
مثلا یا لیتنی کنت تربا
ای کاش من خاک بودم
درسته که توی فارسی شاید نشه گفت مفعوله ولی خود اقای علیمرادی گفته لودن که بعضی جا ها شاید نشه به فارسی مفعول باشه ولی به عربی هست
مثل بعضی افعال یا افعال دو مفعولی توی زبان که اونجا متمم هستند اگه بخوای به فارسی بگیم ولی اونجا مفعول حساب میشنمن اینجوری فکر می کنم نمی دونم شایدم خراب میگم
-
reyhane karimi 0
مثلا یا لیتنی کنت تربا
ای کاش من خاک بودم
درسته که توی فارسی شاید نشه گفت مفعوله ولی خود اقای علیمرادی گفته لودن که بعضی جا ها شاید نشه به فارسی مفعول باشه ولی به عربی هست
مثل بعضی افعال یا افعال دو مفعولی توی زبان که اونجا متمم هستند اگه بخوای به فارسی بگیم ولی اونجا مفعول حساب میشنمن اینجوری فکر می کنم نمی دونم شایدم خراب میگم
احمد قادری آهان که اینطور
خیلی ممنون:four_leaf_clover: -
reyhane karimi 0 در نون وقایه گفته است:
چرا نون وقایه می گیریم ؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام
بله هست
نه
توی فعلی که شک دارید نون وقایه داره یا نه ۳ تا حرف اصلی فعلا رو تشخیص بدید (در اینجا ل ی ت ) اگه حرف (ن)عضو حروف اصلی بود که نون وقایه نداریم اگر هم عضو حروف اصلی نبود پس نون وقایه هست
یادتون هم باشه فعل هارو اشتباه نگیرید به طور مثال تعلمون درسته حروف اصلی ( ع ل م)هست اما تو این فعل اتفاقی دیگه افتاده و این نون وقایه نیست
*به فرم خاص نون وقایه توجه کنین !!Fateme S 0 متشکرم:rose:
-
چرا نون وقایه می گیریم ؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 کلماتی مثل عَنی و مِنی و لیتنی
-
reyhane karimi 0 کلماتی مثل عَنی و مِنی و لیتنی
matin shirinkam سپاس:maple_leaf:
-
matin shirinkam سپاس:maple_leaf:
reyhane karimi 0 خواهش
-
Fateme S 0 متشکرم:rose:
-
Fateme S 0 همچنین
-