علم آمار ریاضی دهم
-
سلام ببخشید یه سوال دارم
من یه کلیپی رو از یه سایتی دیدم که دبیرش گفتش که درجه 2 متغیر کیفی ترتیبی میباشد. در حالی که به نظر من کمی نسبتی(گسسته) میباشد. چون درجه 1 و درجه 2 عدد دارن پس میشه کمی از طرفی ما نمیتونیم بگیم مثلا درجه 2/5. پس میشه نسبتی یا گسسته
لطفا بگین من درست میگم یا اون دبیر ریاضی؟
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء -
@Infinitie-A
-
-
سلام ببخشید یه سوال دارم
من یه کلیپی رو از یه سایتی دیدم که دبیرش گفتش که درجه 2 متغیر کیفی ترتیبی میباشد. در حالی که به نظر من کمی نسبتی(گسسته) میباشد. چون درجه 1 و درجه 2 عدد دارن پس میشه کمی از طرفی ما نمیتونیم بگیم مثلا درجه 2/5. پس میشه نسبتی یا گسسته
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاءmatin shirinkam سلام
درجه یک و دو نگیم مثلا بگیم A B یا مثلا الف و بمثلا معدل شما الف هست آیا تو معدل شما نوشته الف ؟ نه
کیفیت محصول درجه یک هست ، یک که عددی نیست ، منظور خوب بودن رو میخواد بگه که در رتبه اول هست
شما میتونی بگی کیفیت محصول ۱۳ هست؟ نه پس عددی نیست و فقط خواسته کیفیت را خوب نشان بده نه کمیت را
برای همین کیفی میشه نه کمی
چون ترتیب هم داره میشه ترتیبیمتوجه شدین ؟
-
سلام ببخشید یه سوال دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاءmatin shirinkam باسلام
اینجا بحث کیفیت محصوله
مثلا جالبه بدونید ما ۳ نوع قارچ داریم که درجه ۱ یا ۲ یا ۳ دارن
خب بدیهیه که اینجا که پای کیفیت وسطه،متغیره کیفیه و البته ترتیبیه
ولی ممکنه شما منظورت از درجه، درجه ی زاویه باشه
اگه اون باشه، خب بله میشه کمی، البته پیوسته!
نمیدونم منظورت این بود یا نه؟! -
matin shirinkam سلام
درجه یک و دو نگیم مثلا بگیم A B یا مثلا الف و بمثلا معدل شما الف هست آیا تو معدل شما نوشته الف ؟ نه
کیفیت محصول درجه یک هست ، یک که عددی نیست ، منظور خوب بودن رو میخواد بگه که در رتبه اول هست
شما میتونی بگی کیفیت محصول ۱۳ هست؟ نه پس عددی نیست و فقط خواسته کیفیت را خوب نشان بده نه کمیت را
برای همین کیفی میشه نه کمی
چون ترتیب هم داره میشه ترتیبیمتوجه شدین ؟
z Gheibi ممنونم
-
matin shirinkam باسلام
اینجا بحث کیفیت محصوله
مثلا جالبه بدونید ما ۳ نوع قارچ داریم که درجه ۱ یا ۲ یا ۳ دارن
خب بدیهیه که اینجا که پای کیفیت وسطه،متغیره کیفیه و البته ترتیبیه
ولی ممکنه شما منظورت از درجه، درجه ی زاویه باشه
اگه اون باشه، خب بله میشه کمی، البته پیوسته!
نمیدونم منظورت این بود یا نه؟!@infinitie-a ممنونم نه منظورم کیفیت بود