عامل آمیدی
-
@dr-mahh در عامل آمیدی گفته است:
@kosar-mottaghi نه N باید یه پیوند دیگ داشته باشه الان شکلی ک شما فرستادی درسته N سه تا پیوند داره ولی شکل اون دوست عزیز یه پیوند کم داره !
بله درسته من دقت نکردم
فک کنم سوال اشتباهه چون سوالات کنکور۹۷ نگا کردم چنین سوالی نبود
چون تالفی فک کنم اشتباه کردن😐@kosar-mottaghi یعنی در واقع غلط بوده ولی درست گرفته
-

سلام دوستان عزیز
عبارت آ چرا درسته؟
آخه میدونید چرا اینو میگم چون خود عامل آمیدی رو غلط نشون داده
چون هیدروژن سوم نیتروژن رو نشون نداده و با شکل کتاب فرق میکنه
البته بگم این تست مربوط به کنکور 97 بوده
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااین پست پاک شده! -

سلام دوستان عزیز
عبارت آ چرا درسته؟
آخه میدونید چرا اینو میگم چون خود عامل آمیدی رو غلط نشون داده
چون هیدروژن سوم نیتروژن رو نشون نداده و با شکل کتاب فرق میکنه
البته بگم این تست مربوط به کنکور 97 بوده
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0
نه درستع مشکلی نیس
اون ساختار آمینی هس که H،N داره آمیدی C,O,N دارع
آمین+اسید=آمید -
reyhane karimi 0
نه درستع مشکلی نیس
آمین+اسید=آمید@dr-mahh
الان توی شکل یه ظرفیت N کمه اونو باید چکارش بکنیم -
@dr-mahh
الان توی شکل یه ظرفیت N کمه اونو باید چکارش بکنیماحمد قادری درسته من از یکی پرسیدم اینو گف ک خودمم هنوز گیجم حالا از استادم پرسیدم اگ ان بشه ج ببده خیلی خوب میشه
-
احمد قادری درسته من از یکی پرسیدم اینو گف ک خودمم هنوز گیجم حالا از استادم پرسیدم اگ ان بشه ج ببده خیلی خوب میشه
@dr-mahh
ببخشید
فکر کردم نظر خودتون بود -
@dr-mahh
ببخشید
فکر کردم نظر خودتون بوداحمد قادری خواهش میکنم
-
reyhane karimi 0
نه درستع مشکلی نیس
آمین+اسید=آمید@dr-mahh فقط CON؟
آخه شکلش با کتاب هم فرق میکنه؟ -
@dr-mahh فقط CON؟
آخه شکلش با کتاب هم فرق میکنه؟reyhane karimi 0 ار به من گف در واقع امیدی فق con هستش و وقتی هیدروژن بیاد اون ساختار آمین میشه و اینک بهش گفتم ک اخه تو کتاب اینطوریه ک Nیه پیوند دیگ داره اینو گف
نه N سه تا پیوند نداره که اون خطا منظورش اینع که میتونه به گروه های هیدروکربنی دیگه متصل شه
شما فقط باید بدونی که تو مو ناخن پوست... گروه عاملی آمیدی هس با همچین ساختاری که پیوند دوگانه بین C,O هم حواستون باشه -
reyhane karimi 0 ار به من گف در واقع امیدی فق con هستش و وقتی هیدروژن بیاد اون ساختار آمین میشه و اینک بهش گفتم ک اخه تو کتاب اینطوریه ک Nیه پیوند دیگ داره اینو گف
نه N سه تا پیوند نداره که اون خطا منظورش اینع که میتونه به گروه های هیدروکربنی دیگه متصل شه
شما فقط باید بدونی که تو مو ناخن پوست... گروه عاملی آمیدی هس با همچین ساختاری که پیوند دوگانه بین C,O هم حواستون باشه@dr-mahh آهان که اینطور
ممنون پس همون سه عنصر و در واقع پیوند دوگانه مبنای تشخیصمونه -
@dr-mahh آهان که اینطور
ممنون پس همون سه عنصر و در واقع پیوند دوگانه مبنای تشخیصمونهreyhane karimi 0 بله دقیقا من از استادمم پرسیدم جوواب داد جواب ایشونم میفرسم..!
-
@dr-mahh آهان که اینطور
ممنون پس همون سه عنصر و در واقع پیوند دوگانه مبنای تشخیصمونهreyhane karimi 0 سلام جواب دادن ببینید گفتن ک گزینه کاملا درسته و اصن لزومی هم نداره ک اون پیوند کشیده بشه فق بیشترین اهمیتش همون con هستش ک ساختار هس
دقیقا شبیه جواب دوستم بود ک بم گف و من اینجا گفتم -
reyhane karimi 0 سلام جواب دادن ببینید گفتن ک گزینه کاملا درسته و اصن لزومی هم نداره ک اون پیوند کشیده بشه فق بیشترین اهمیتش همون con هستش ک ساختار هس
دقیقا شبیه جواب دوستم بود ک بم گف و من اینجا گفتم@dr-mahh ممنونم ازتون :cherry_blossom: