یه تست چالشی و جذاب و مفهومی از ژنتیک!
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
به تست زیر پاسخ بدید لطفا
تست خوبیه
@تجربیا -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
سلام دوستان
تست خوبیه
@تجربیافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط احمد قادری انجام شده@infinitie-a
سلام
ماشالا عجب تستی
حتی خوندنش هم نمیصرفه
ولی به نظر من ۴ میشه
چون گفته کورنگی مثل هموفیلی هست پس اون وابسته به جنس و روی کروموزوم x هست پس چون مرد سالم هست و توی بچه ها کورنگ هم هست پس مادرش ناقل هموفیل و کورنگی هست
پس دختر مبتلا نداریم
و اگه پسر هم به یکیش مبتلا باشه قطعا به اون یکیم مبتلا هست -
سلام دوستان
تست خوبیه
@تجربیانوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
نمیدونم که 1 هست یا 3 هردوشون درست درمیان، اگه بخوایم گزینه ها رو بدون ترتیب فنوتیپ مدنظر طراح بررسی کنیم 3 هم رد میشه چون هم دختر میتونه هموفیل باشه هم پسر
یه تست بود خارج 97، خدای سوالای ژنتیک بود، با ژنتیک جمعیت هم ترکیب شده بود. شبیه همین بود
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi احسنت بر آقای برنوسی!
البته جواب تست گزینه ۳ هستش
گزینه یک مشکلش اون قید لزوما هست چون تو کتاب نظام جدید گفته اکثر هموفیلیا به خاطر فاکتور انعقادیه ۸ هستن نه همشون!
گزینه ۳ هم که درسته تا اونجا که من تحلیل تست رو خوندم -
@amir-bernousi احسنت بر آقای برنوسی!
گزینه یک مشکلش اون قید لزوما هست چون تو کتاب نظام جدید گفته اکثر هموفیلیا به خاطر فاکتور انعقادیه ۸ هستن نه همشون!
گزینه ۳ هم که درسته تا اونجا که من تحلیل تست رو خوندمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a آها، نظام قدیم میگفت همه هموفیلا مشکل دارن
-
@amir-bernousi احسنت بر آقای برنوسی!
گزینه ۳ هم که درسته تا اونجا که من تحلیل تست رو خوندمنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a میشه تحلیلشم بزارید من هرچی فک میکنم هیچکدوم درس نیس
-
@infinitie-a میشه تحلیلشم بزارید من هرچی فک میکنم هیچکدوم درس نیس
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
تحلیلش یه فیلمه که ۱۳ دقیقس
فکر نکنم اجازه بدن فیلمشو اینجا بزارم چون یه دبیری اومده تحلیلش کرده
ولی در کل اینطوره که شما باید صفت کوررنگی رو از اونجا که همراه صفت هموفیلیه، پخش وابسته به جنسه
و باید تشخیص بدید که کدوم کروموزوم کوررنگی فعال داره و کدوم غیرفعال و با توجه به اطلاعات سوال میشه گفت
کروموزومی که هموفیلیه نهفته داره، کوررنگی بارز داره و کروموزومی که هموفیلیه بارز داره، کوررنگیه نهفته داره، و با این اطلاعات میشه به گزینه ۳ رسید -
@masoumeh-shokrollahi
تحلیلش یه فیلمه که ۱۳ دقیقس
فکر نکنم اجازه بدن فیلمشو اینجا بزارم چون یه دبیری اومده تحلیلش کرده
ولی در کل اینطوره که شما باید صفت کوررنگی رو از اونجا که همراه صفت هموفیلیه، پخش وابسته به جنسه
و باید تشخیص بدید که کدوم کروموزوم کوررنگی فعال داره و کدوم غیرفعال و با توجه به اطلاعات سوال میشه گفت
کروموزومی که هموفیلیه نهفته داره، کوررنگی بارز داره و کروموزومی که هموفیلیه بارز داره، کوررنگیه نهفته داره، و با این اطلاعات میشه به گزینه ۳ رسیدنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a اها خیلی ممنون ازتون نمیدونستم فیلمه فک کردم پاسخنامش هست
-
@infinitie-a اها خیلی ممنون ازتون نمیدونستم فیلمه فک کردم پاسخنامش هست
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi خواهش میکنم