سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء
-
Yazdan Gonabadi الاء جان خواهش میکنم
من دهمم و تایتان برام مناسب نیست لطف کنید اگر میشه تفتان رو به ما هدیه بدید خواهش میکنم از طرفی تفتان خیلی ارزون تر از تایتانه هم به نفع شماست هم منی که دهممYazdan Gonabadi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
من دهمم و تایتان برام مناسب نیست لطف کنید اگر میشه تفتان رو به ما هدیه بدید خواهش میکنم از طرفی تفتان خیلی ارزون تر از تایتانه هم به نفع شماست هم منی که دهممتو با صفر تا صد بخون خو چرا درگیر همایشی؟
دهمی تازه -
سلام به آلایی های عزیز
معمولا وقتی تولد کسی هست از بقیه هدیه میگیره ولی آلاء هم هدیه میگیره و هم هدیه میدهدر درس ادبیات و زبان فارسی کنکور ۱۴۰۰، یه تایتان بی نظیر آماده شده، ۷۰٪ هم ضبط شده که تا لحظاتی دیگر تدوینش هم کامل میشه،
تست هایی که اگر نبینی از دستت رفته یه خلاصه درس هم داره که خلاصه درس تو ادبیات شما رو یاد آرش و تفتان می ندازه، در واقع بیشتر از اینکه خود نکته در ادبیات مهم باشه نحوه ترکیب و استفاده از نکات هست که مهمه، به تست های تایتان که میرسی و حل دبیر رو می بینی هوش از سرت می پره اونم
با تدریس شیوای آقای حسین خانیبرای کسایی که نمی دونند تایتان آلاء رویکردش چیه، تایتان یه جمع بندی سریع و سطح بالاست پس کسی زیر ۴۰ الی ۵۰ داره میزنه نباید ببینه، باید قبلش بره آرش ببینه درصدش رو بیاره بالا بعد بیاد سراغ تایتان
حالا هدیه آلاء برای کنکور به آلاییها چیه؟
- به هر کسی که از اول شهریور ماه تا لحظه رو نمایی از تایتان ادبیات آلاء، حداقل یک راه ابریشم یا حداقل یک آرش یا حداقل یک تایتان یا حداقل یک تفتان یا حداقل یک گدار یا یا حداقل یک تتا یا حداقل یک جزوه خریدند ویا حداقل یکبار دونیت (کمک مالی) به آلاء داشتند، در واقع این مدلی بگیم به هر کسی که امسال به زنده ماندن آلاء و ساخت آلایی قوی تر کمک کرده ما تایتان ادبیات کنکور ۱۴۰۰ آلاء رو با ۱۰۰٪ تخفیف میدهیم.
- بقیه آلاییها هم تایتان ادبیات آلاء رو به مدت ۴ روز با ۸۰٪ تخفیف می تونند تهیه کنند در واقع این هدیه ویژه آلاییهایی هست که دلشون برای آلاء تنگ میشه و تو ۴ روز حداقل یک بار به آلاء سر می زنند.
- بعد از این ۴ روز تایتان ادبیات با ۲۵٪ تخفیف تا روز کنکور قرار می گیره، تا نشون بدیم که همه آلایی ها رو دوست داریم حتی کسایی که دلشون اصلا برای ما تنگ نمیشه
و دلمون می خواد بیشتر پیش ما برگردن.
-
Yazdan Gonabadi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
من دهمم و تایتان برام مناسب نیست لطف کنید اگر میشه تفتان رو به ما هدیه بدید خواهش میکنم از طرفی تفتان خیلی ارزون تر از تایتانه هم به نفع شماست هم منی که دهممتو با صفر تا صد بخون خو چرا درگیر همایشی؟
دهمی تازهAbolfazl Sattari تایتان به درد من نمیخوره که الاء که داره لطف میکنه خب تفتان بده به ما دهما
هم برامون مناسبه هم خیلی ارزون تر تایتان هست به نفع خود الاء هم هست -
سلام به آلایی های عزیز
معمولا وقتی تولد کسی هست از بقیه هدیه میگیره ولی آلاء هم هدیه میگیره و هم هدیه میدهدر درس ادبیات و زبان فارسی کنکور ۱۴۰۰، یه تایتان بی نظیر آماده شده، ۷۰٪ هم ضبط شده که تا لحظاتی دیگر تدوینش هم کامل میشه،
تست هایی که اگر نبینی از دستت رفته یه خلاصه درس هم داره که خلاصه درس تو ادبیات شما رو یاد آرش و تفتان می ندازه، در واقع بیشتر از اینکه خود نکته در ادبیات مهم باشه نحوه ترکیب و استفاده از نکات هست که مهمه، به تست های تایتان که میرسی و حل دبیر رو می بینی هوش از سرت می پره اونم
با تدریس شیوای آقای حسین خانیبرای کسایی که نمی دونند تایتان آلاء رویکردش چیه، تایتان یه جمع بندی سریع و سطح بالاست پس کسی زیر ۴۰ الی ۵۰ داره میزنه نباید ببینه، باید قبلش بره آرش ببینه درصدش رو بیاره بالا بعد بیاد سراغ تایتان
- به هر کسی که از اول شهریور ماه تا لحظه رو نمایی از تایتان ادبیات آلاء، حداقل یک راه ابریشم یا حداقل یک آرش یا حداقل یک تایتان یا حداقل یک تفتان یا حداقل یک گدار یا یا حداقل یک تتا یا حداقل یک جزوه خریدند ویا حداقل یکبار دونیت (کمک مالی) به آلاء داشتند، در واقع این مدلی بگیم به هر کسی که امسال به زنده ماندن آلاء و ساخت آلایی قوی تر کمک کرده ما تایتان ادبیات کنکور ۱۴۰۰ آلاء رو با ۱۰۰٪ تخفیف میدهیم.
- بقیه آلاییها هم تایتان ادبیات آلاء رو به مدت ۴ روز با ۸۰٪ تخفیف می تونند تهیه کنند در واقع این هدیه ویژه آلاییهایی هست که دلشون برای آلاء تنگ میشه و تو ۴ روز حداقل یک بار به آلاء سر می زنند.
- بعد از این ۴ روز تایتان ادبیات با ۲۵٪ تخفیف تا روز کنکور قرار می گیره، تا نشون بدیم که همه آلایی ها رو دوست داریم حتی کسایی که دلشون اصلا برای ما تنگ نمیشه
سلام ((:
@M-an
sohrab
توی محصولاتم، تایتان ادبیات رو دیدم ک فعال شده
خیلیییی ممنونم، بابت لطفی ک کردید و این هدیه عالی رو برای بچه ها قرار دادید
و اینکه این مدتی ک آلا بودم، آلا خیلی به من لطف کرد...واقعا ممنون... بی صبرانه مشتاقم منم ی روز بتونم جبران کنم....بازم تشکر
⚘
-
Abolfazl Sattari تایتان به درد من نمیخوره که الاء که داره لطف میکنه خب تفتان بده به ما دهما
هم برامون مناسبه هم خیلی ارزون تر تایتان هست به نفع خود الاء هم هستYazdan Gonabadi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
Abolfazl Sattari تایتان به درد من نمیخوره که الاء که داره لطف میکنه خب تفتان بده به ما دهما
هم برامون مناسبه هم خیلی ارزون تر تایتان هست به نفع خود الاء هم هستخب باو نگه دار اون موقع استفاده میکنی خو تو هنو دهمی :///
فراوان وقت داری با صفر تا صدا بیای جلو
امسال آلا به راه ابریشمیا تخفیف 80% تفتان داد خب تو اگه راه ابریشمی هستی شاید عید باز آلا از این حرکات زد -
Yazdan Gonabadi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
هم برامون مناسبه هم خیلی ارزون تر تایتان هست به نفع خود الاء هم هستخب باو نگه دار اون موقع استفاده میکنی خو تو هنو دهمی :///
فراوان وقت داری با صفر تا صدا بیای جلو
امسال آلا به راه ابریشمیا تخفیف 80% تفتان داد خب تو اگه راه ابریشمی هستی شاید عید باز آلا از این حرکات زدAbolfazl Sattari چرا متوجه نمیشید ؟ حرفم خیلی ساده و منطقیه
-
Abolfazl Sattari چرا متوجه نمیشید ؟ حرفم خیلی ساده و منطقیه
Yazdan Gonabadi باشه حرف شما منطقی
ولی این محصول رو هدیه دادن دیگه زشته بیایم انتخاب کنیم بگیم این رو میخوایم یا نمیخوایم
آقای ستاری درست میگن شما بذار وقتی رسیدی دوازدهم استفاده کن
محصولات آلا هم همیشه توی پنل هست تا اون موقع هیچی نمیشه
تازه سال دیگه آپدیت کنکور 1400 هم برای شما بهش اضافه میکنن
تایتان هم تابستون یا نوروز که برسه تخفیف خیلی میدن -
Yazdan Gonabadi باشه حرف شما منطقی
ولی این محصول رو هدیه دادن دیگه زشته بیایم انتخاب کنیم بگیم این رو میخوایم یا نمیخوایم
آقای ستاری درست میگن شما بذار وقتی رسیدی دوازدهم استفاده کن
محصولات آلا هم همیشه توی پنل هست تا اون موقع هیچی نمیشه
تازه سال دیگه آپدیت کنکور 1400 هم برای شما بهش اضافه میکنن
تایتان هم تابستون یا نوروز که برسه تخفیف خیلی میدن@نگین-محمدیان ببینید منم تشکر کردم من که طلبکار نیستن از الاء
میگم الاء که داره لطف میکنه هدیه میده خب اکر تفتان بده هم به نفع منه هم به نفع خودش چون قیمت استان خیلی پایین تره
ولی به هر حال ممنونم از الاء سوتفاهم نشه -
@نگین-محمدیان ببینید منم تشکر کردم من که طلبکار نیستن از الاء
میگم الاء که داره لطف میکنه هدیه میده خب اکر تفتان بده هم به نفع منه هم به نفع خودش چون قیمت استان خیلی پایین تره
ولی به هر حال ممنونم از الاء سوتفاهم نشهYazdan Gonabadi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
ولی به هر حال ممنونم از الاء سوتفاهم نشهخب عزیز دل برادر
تو قرار هس راه ابریشم بگیری؟ -
ولی به هر حال ممنونم از الاء سوتفاهم نشهYazdan Gonabadi متوجه هستم من نگفتم شما طلبکارید یا بی احترامی کردید
ولی الان تو چه بازه ای هستیم؟!
نزدیک به کنکور 1400
پس منطقی هست که موسسه محصولی رو ارائه بده تا برای همه مناسب باشه
من به قصد اینکه چون خودم 1400 هستم این رو نمیگم -
ولی به هر حال ممنونم از الاء سوتفاهم نشهخب عزیز دل برادر
تو قرار هس راه ابریشم بگیری؟Abolfazl Sattari خیر
متوجه نیستید چرا من دهمم
کنکور ۱۴۰۲ -
خیلی خیلی خیلی ممنون بابت این هدیه امیدوارم هدف روز اول آلا محقق بشه
-
Abolfazl Sattari خیر
متوجه نیستید چرا من دهمم
کنکور ۱۴۰۲Yazdan Gonabadi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
Abolfazl Sattari خیر
متوجه نیستید چرا من دهمم
کنکور ۱۴۰۲عزیزم خب اولا جوش نیار خو یکم آروم تر
دوما خب دهمی که دهمی عزیز دلم ://
فعلا اصن صفر تا صد رو باید ببینی محتوای تفتان ترکیبی دهم و یازدهمه و محتوی جمع بندی طوری داره و برا کسی که هیچ سر رشته ای تو یازدهم نداره زیاد مناسب نیس عزیز
تو سال یازدهم رو با صفر تا صدا بیا جلو
از تابستون دوازدهم راه ابریشمی شو (اگه خواستی و گرنه آلا برا دوازدهمم دوره داره) آلا عید هواتو داره برا تفتان کد تخفیف کلفتی میده بت (عجله هم داشتی خودت بگیر)
با تفتان اون موقع پایه رو ببند با آرش کل کنکورو -
سلام به آلایی های عزیز
-
سلام به آلایی های عزیز
sohrab خیلی ممنون از این هدیه عالی تون
ان شاءالله که همیشه موفق باشید و پر قدرت. -
81Sobhan در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
دوستان تایتان ادبیات قرار گرفته
ان شاالله بزودی هم واسه کسایی که 100 درصد تخفیف هست فعالش میکننببخشید برای من فعال نشده
Abolfazl Mousavi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
81Sobhan در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
دوستان تایتان ادبیات قرار گرفته
ان شاالله بزودی هم واسه کسایی که 100 درصد تخفیف هست فعالش میکننببخشید برای من فعال نشده
Me too
-
ممنون بابت هدیه
-
شاه دخت طزر
نه دیگه فرصتش تموم شد اما ۴روز تخفیف ۸۰درصد داره می تونید استفاده کنید@m-an
من تفتان ادبیات خریدم امسال و تایتان زبان ولی واسم فعال نشده -
ممنون بابت هدیه
دریا دریایی چجوری واستون فعال شد
-
Negin M 1 در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
اگه یکی از شرایط بالا رو که گفتن داشته باشید خود بچه های الا تو پروفایل تون میزارن
که الان مال بچه ها رو قرار دادن