برگشت
-
سلام بچه ها من بعد از مدت ها برگشتم امسال برای اینکه زیاد می اومدم به انجمن از انجمن اومده بودم بیرون و الان باز برگشتم.
به نظرتون می شه زیست دهم و یازدهم رو از صفر تا صد (تاکید می کنم صفر تا صد نه راه ابریشم)تموم کرد .
سطحم هم صفره و کنکور ۱۴۰۱ دارم -
سلام بچه ها من بعد از مدت ها برگشتم امسال برای اینکه زیاد می اومدم به انجمن از انجمن اومده بودم بیرون و الان باز برگشتم.
به نظرتون می شه زیست دهم و یازدهم رو از صفر تا صد (تاکید می کنم صفر تا صد نه راه ابریشم)تموم کرد .
سطحم هم صفره و کنکور ۱۴۰۱ دارم -
سطحم هم صفره و کنکور ۱۴۰۱ دارمBabak mans سلام فامیل عزیز خیلی وقت بود نبودی.
اگه برنامه ات خوب طبقه بندی شده باشه صد در صد می شه . -
سلام چرا نشه نزدیک یک سال وقت دارید و خوب امسال قراره مجددا یه صفر تا صد واسه دهم ظبط شه
کتاب ها تغییر زیادی کردن و خیلی از مطالبش حذف شدن
راحت میتونید با خودتون رو برسونید
-
سلام چرا نشه نزدیک یک سال وقت دارید و خوب امسال قراره مجددا یه صفر تا صد واسه دهم ظبط شه
دریا دریایی در برگشت گفته است:
خیلی ممنون
-
Babak mans سلام فامیل عزیز خیلی وقت بود نبودی.
اگه برنامه ات خوب طبقه بندی شده باشه صد در صد می شه .Ilya Mansouri در برگشت گفته است:
Babak mans سلام فامیل عزیز خیلی وقت بود نبودی.
اگه برنامه ات خوب طبقه بندی شده باشه صد در صد می شه .اخه تو برنامه نویسی زیاد وارد نیستم